Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Dockintol kicsit mélyebbre ment de nem adott több baszust!
Zeneilag a Dockin simán alázta és minden téren jobb volt.(UBoom X)
Nem minden telefonon működik jól, ki próbáltam P30 Pro tőkéletesen megy nincs torzítás se más gondok. Úgy volt majd veszek én az Uboom X-ről videót youtubera, MI A2 Lite-al rá csatlakoztam régi telefon és egyszerűen torzítás jelent meg. Már fél hangerőn is túl vezérelt a basszus és torzít. Mondom WTF?
Biztos ritka eset de előfordulhat, ha így oda lőki valaki a hangerőt simán kilőheti főleg Boom XXX módba.
Csak ha valami ismerős mondjuk mondja "Hadd csatlakozak rá" Meg majd ő rak valami " Bass Boost zenét" és az ő telefonja pont az a model ami túl vezérli a hangerőt akkor kakuk. Szerencse én figyeltem és éreztem valami nem stimel így nem vittem magasra.
Gyári Flat EQ 4.2 Bluetooth nem értem mire fel torzít. VLC Player mellet ment.Uboom X P30 Proval nagyon jól ment, ritka de biztos van olyan telefon ami túlvezérli.

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest