- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18245 üzenetére
" ... ezeknél is kell bejáratás? Mit takar ez pontosan?"
Hát, ha nagyon tudományosan akard csinálni, akkor vannak erre ilyen CD-k. Az UBoom X talán nem az a kategória (inkább Hifi-k, házimozi), amin nagyot tud "lökni", de ártani nem árt. Ingyenesre ezt találtam (ha elég ügyes vagy, akkor wav-ba le tudod menteni).
Egyébként ahogy carl18 is írta, rendszertől függően olyan 35-50% között kell járatni."Én megrendeltem hazai forrásból." – végül, honnan, mennyiért?
-
carl18
addikt
válasz
Hoffer #18245 üzenetére
Csak fél hangerőn hallgatod a zenéket több órán keresztül. De én néha oda lőttem Max hangerőre.
Szerintem olyan sokat nem számít többet számít a hangszóró gyári hangja.
Elméletileg egy be járatás után kicsit lágyul a hang.
Bejáratás inkább High End hifiknél népszerű.Oluv vagy Allan sose beszélt arról ezeket a dolgokat be kéne járatni. Dobozból pár óra után már a végleges hangot kapod.
Többet számít a környezet és elhelyezés.
Xtreme 2 oldalsó passzív membrán alig mozog 0 fok alatt. Sok minden közre játszik milyen is a hang. -
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Hoffer #18199 üzenetére
Úgy látszik, Magyarország másodlagos országként van kezelve, Szlovákia, Szerbia a környékről az, amit kiválasztva a globális oldalon ugyanezt mondja (és még ilyen országokra, mint Reunion, Pitcairn-szigetek), mindehova máshova már szállítanák.
Ha nem kell a pénzünk, akkor nem is fogják megkapni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18193 üzenetére
"Uboom X-et most 119€ ért látom nem usd eu-ban ... "
A "nagy trükk", hogy a global oldalról (jobb fenn, földgömb) kell rendelni." ... ahogy a kosárba rakom nem rendelhető."
Úgy tűnik a nemzetközi oldalról végignyomható a rendelés, de arra készülj fel, hogy (nagyon) lassan is jöhet a cucc. Itt többen rendeltünk earlybird-ben, és több, mint egy hónapot vártunk mire megjött (carl18 pedig még mindig nem kapta meg, de az már egy másik sztori...).
Ha karácsonyra szeretnéd, vagy nincs türelmed várni, akkor inkább rendeld meg itthonról.
Esetleg írj a service@myearfun.com-ra, és kérdezz rá, hogy ha ma rendelsz, akkor mire számíthatsz. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer #18189 üzenetére
" ... a 100-120k kategóriában a GO+Play 3 a legjobb a piacon?"
Ott jó eséllyel az, más kérdés, hogy megér-e annyit.
Egyébként mikor azt olvastam, hogy "kompakt" hangszórót keresel, akkor én kisebbre (ilyen TRIBIT XSound Plus 2-re) asszociáltam. Na, mind1.Szóval ajánlom megtekintésre (és beleolvasásra: cikk + kommentek) ezt a videót.
Az UBoomX kintről 2 év garral (ha regisztrálsz a gyártó oldalán) az "UBOOMXXX" kóddal 119$. Alapból jó cucc, de szerintem ezzel az árral most egyszerűen verhetetlen.
Visszatérve a "kompaktságra". Azért azt kétszer gondold át, hogy mire, hogyan akarod használni, mert azért ez – véleményem szerint – azért már messze nem egy "kompakt" hangszóró. Nálam egy Soundcore Motion Boom-ot váltott.Hasonlóan jó vétel most a TRIBIT StormBox Blast. Méretben és tudásban is hasonló, mint az Earfun, csak drágább (ha jól látom 140$, de még mindig nem annyi, mint a H/K).
A GO+Play 3-al nekem (szóval subj. vélemény) az is a bajom, hogy rettentő sérülékenynek érzem az alsó hangszóró miatt. Még lakáson belül sem mindegy, hogy hová rakod le.
De, ha nem is sérül, nagyon máshogy fog szólni egy polcon (ahol a hangok ki tudnak áramlani alóla), mint pl. egy ágyra letéve.
Ja, app. nincs hozzá. Egy hangzás van, amit ő beállít a környezete alapján. -
carl18
addikt
válasz
Hoffer #18183 üzenetére
Earfun Uboom X, Tribit Strombox Blast, Soundcore Motion Boom Plus 2.
Hirtelen ezek jutott eszembe.
Esetleg ha nem igazán akarod hordozni a Harman Kardon Go+Play is érdekes lehet.
Jó és erős hang, Ha kicsit 100E fölé tudsz menni a GO+Play 3 is elérhető már hazai boltokba.
Média markba szokott lenni teszt darab amit élőbe ki is tudsz próbálni így mondhatjuk egy tesztet még is csak tudsz róla csinálni. -
carl18
addikt
válasz
Hoffer #18180 üzenetére
Szerintem bátran ki lehet jelenteni eddigi adatok alapján ár-érték arányba az új Uboom X egy elég jó választás!
Mire kell? Mekkora méret és teljesítmény igényed van?
Boombox szint kéne? Vagy egy kompakt még is erős?
A méret is számít az áron felül. ( Súly kategória kéne!
Ha 2KG vagy az alatti Ligába kéne választani Soundcore Boom 2 egy új és friss hangszóró.
(Ma néztem melyik cég hány terméket is add el belőle, azért az érdekes a Dockin D Fine Evo úgy hogy gyakorlatilag semmi reklám semmi tartalom nincs róla a netten és havi 300+ eladás eredményez. Az agyonreklámozott Boom 2 amivel televan a youtube meg 500+ eladás.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged