Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz carl18 #18249 üzenetére

"Többet hallgatva az Indoor plus is egész jó ha nem kell sok basszus."
    Egy "rossz" (nem rossz, csak a valódi hangzástól messze lévő) hangszóró nagyon el tudja vinni az ember ízlését. Ezt már én is megtapasztaltam ...
    Az Indoor-os preset-ek beltéri környezetben maximálisan kihozzák azt, amit ebből a hangszóróból ki lehet. Lehetne persze több (nem dB-ben, hanem a frekvencia sáv elején és végén) magas és mély, de ahhoz jobb hangszórók erősítők, stb. (codec támogatás ... ) kellenének.
    Az Indoor+ -ban így is van egy pici emelés, de nem sok, valamint egy picit ki van szélesítve (mesterségesen) a "sztereó színpad".
    Az outdoor tényleg kültérre – vagy olyan nagy beltérbe – való, ahol elvesznek a mélyek, ill. kevésbé a zenehallgatás a lényeg.
    Egyébként egy rosszul, túltolt mélyekkel (mid- / upper-bass) operáló hangszóróra a legjellemzőbb a brummogó férfi hang. Sokszor a zenéből – ha nem ismerjük az adott számot – nehéz megállapítani, hogy ez (a mély) most sok, vagy kevés, de egy férfi (főleg egy mélyebb) hang hangzása árulkodó lehet.

"LDAC codec és ... "
    Ááá, ebbe ne is menjünk bele! Teljesen érthetetlen számomra, hogy egy aptX codec támogatás hogy nem fért ebbe bele, mikor filléres tws fülesek esetén igen. :(((

#18251 francz'70
    Megszokásból én is meg szoktam járatni a link-elt hanganyagokkal. Általában az első teljes feltöltést követő lemerítés esetén olyan ~50%-ban (ha épp nem hallgatom), akkor ezek mennek rajta.

• Hoffer

őstag

válasz carl18 #18249 üzenetére

Az akciós ár kintről most 47k, itthon pcx 63k nem egy nagy különbség, főleg, hogy másnapra megérkezik.
    Főleg, hogy a tesztek alapján van olyan jó mint a Go+Play 3 ami simán a duplája ennek.

Új hozzászólás Aktív témák