- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18285 üzenetére
"Hardverapron volt fent." – ja, értem. Az előző tulaj jó nagyot bukott rajta.
" ... a Motion boom de még se olyan nagy durranás."
Pedig az egy nagyon jó kis hangszóró. Méretben, súlyban én most se igazán tudok jobbat. Tudom te szereted a hangerőt mindig "koppra" tekerni. Hááát... azt aláírom, hogy beállítástól függően hamar(abb) elkezdhet torzítani. Ilyenkor persze a cust. eq.-ba történő kisebb belenyúlás segíthet." ... de most használtan 22e milyen hangszórók vannak?" – megvehetted volna a Boom-om. Az is fenn volt a HA-n.
Mondjuk azt nem úsztad volna meg 22-ből, mert a Foxpost-ot rászámoltam volna. De, mind1, hagyjuk!
"... az egyéni EQ mellet fél hangerő mellet csak 8-10 órát ment ... " – mire nem elég?
Ez megint olyan, hogy kinek, mi (fontos). Nekem pl. mehetne akár egész nap is, ha már 5 perc után lábrázást kapok tőle." ... egyéni EQ bassup nélkül ... "
Na, akkor vagy nem ismerted ki kellőképpen a hangszórót, vagy rövid a memóriád.
Cust. eq-nál nincs BassUP. Pontosabban van, bekapcsolhatod, világít a led, de nem ad hozzá semmit (így nem is vesz el, ha ki van kapcsolva).
Egyébként ezzel kapcsolatban már "futottunk egy kört" ebben a topic-ban ..." ... Boom 2 sokkal jobb választás lehet."
Elsőre azt mondanám, hogy igen, de ... kisebb hangerőn az sem tud többet (szól szebben). Kétségtelen tény, hogy nagyobb hangerőn már jóval többet tud.
És akkor ott van még egy "de". Épp itt a topic-ban írta az egyik fórumtárs, hogy – ha jól emlékszem – 40% környékén nagyon hamar betorzítanak a mélyek. Valamit sikerült alulméretezni ..." ... A Motion Boom ott is elrontott hogy a Soundcore új firmware ... "
Jó eséllyel nem csak a firmware, hanem a hw. is változott ... és nem előnyére ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest