- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18285 üzenetére
"Hardverapron volt fent." – ja, értem. Az előző tulaj jó nagyot bukott rajta.
" ... a Motion boom de még se olyan nagy durranás."
Pedig az egy nagyon jó kis hangszóró. Méretben, súlyban én most se igazán tudok jobbat. Tudom te szereted a hangerőt mindig "koppra" tekerni. Hááát... azt aláírom, hogy beállítástól függően hamar(abb) elkezdhet torzítani. Ilyenkor persze a cust. eq.-ba történő kisebb belenyúlás segíthet." ... de most használtan 22e milyen hangszórók vannak?" – megvehetted volna a Boom-om. Az is fenn volt a HA-n.
Mondjuk azt nem úsztad volna meg 22-ből, mert a Foxpost-ot rászámoltam volna. De, mind1, hagyjuk!
"... az egyéni EQ mellet fél hangerő mellet csak 8-10 órát ment ... " – mire nem elég?
Ez megint olyan, hogy kinek, mi (fontos). Nekem pl. mehetne akár egész nap is, ha már 5 perc után lábrázást kapok tőle." ... egyéni EQ bassup nélkül ... "
Na, akkor vagy nem ismerted ki kellőképpen a hangszórót, vagy rövid a memóriád.
Cust. eq-nál nincs BassUP. Pontosabban van, bekapcsolhatod, világít a led, de nem ad hozzá semmit (így nem is vesz el, ha ki van kapcsolva).
Egyébként ezzel kapcsolatban már "futottunk egy kört" ebben a topic-ban ..." ... Boom 2 sokkal jobb választás lehet."
Elsőre azt mondanám, hogy igen, de ... kisebb hangerőn az sem tud többet (szól szebben). Kétségtelen tény, hogy nagyobb hangerőn már jóval többet tud.
És akkor ott van még egy "de". Épp itt a topic-ban írta az egyik fórumtárs, hogy – ha jól emlékszem – 40% környékén nagyon hamar betorzítanak a mélyek. Valamit sikerült alulméretezni ..." ... A Motion Boom ott is elrontott hogy a Soundcore új firmware ... "
Jó eséllyel nem csak a firmware, hanem a hw. is változott ... és nem előnyére ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged