- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #19010 üzenetére
Gondoltam írok egy pozitív visszajelzést...
Elfogadták a reklamációt, már vissza is utalták a termék árát.
Közben már meg is javítottam a szappanadagolót, így most tulajdonképpen kis bosszúság, reklamációs ügyintézés és kb. egy órányi szereléssel van egy ingyen adagolóm. (kis szerencse a szerencsétlenségben) -
Pancsermeste
őstag
Igen, ezen az útvonalon haladva küldtem az emailt. Csatoltam a hibáról a video linket. Kíváncsi leszek, mikor és mit válaszolnak.
A Return/Repair pont alatt nincs semmi "no items found"
Nem tudom, milyen bug lehet ez, de már régebben is észrevettem, hogy amit a sztógépen beteszek kosárba azt a mobilon nem feltétlen látom, ill. fordítva is előfordul, igaz csak ritkán.
Ez a mostani szappanadagolót mobilon tettem kosárba, ott rendeltem meg, és csak ott tudtam követni. Most, hogy megérkezett, most is csak ott látom. Számítógépen a rendelésszámra rákeresek, akkor sem találja. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy szappanadagolót, ezzel kapcsolatban több problémám is van.
1.) Kivételesen mobil appból adtam le a rendelést (mindig asztali gépről szoktam)
A mobilon látszik a rendelés, az asztalin nem. Ez mitől lehet? (A számítógépről megrendelt eddigi cuccaim látszanak mobil appban is.)
2.) A termék nem működik. Mobilról hogy tudom ezt jelezni? Resending & Refund & Repair menüpontot nem találok. Help centernek (elvileg) küldtem egy emailt YT linkkel. Ez elegendő, vagy hogyan jelezzem a problémát? Hogyan tudom megnézni az elküldött levelet? - ezt sem találom..
3.) Mik a kilátásaim? Vissza kell küldenem a terméket? Mire számíthatok ezzel kapcsolatban? -
Pancsermeste
őstag
válasz
hhheni #17400 üzenetére
Megreklamáltam.
Tegnap még a szokásos sablon szöveg jött, hogy várjak még 55 napot.
Nem tudom, hogy jött ez ki nekik, mert ugyanekkor ezt is leírták: "All items being sold at Banggood are guaranteed to be delivered to buyers within 70 days for orders shipped to your country." - ami amúgy nem 60 nap valójában?
Írtam, hogy OK, akkor várok még 27-éig. (feladás +70nap)
Ezután írták, hogy sajnálják, de ismeretlen okok miatt visszafordították a csomagom, ellenőrizzem a címet, hogy rendben van-e és ha igen, akkor újra küldhetik, vagy full refund.
Szerintem ez a csomag soha se indult útnak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest