- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
Vertigo18 #13552 üzenetére
Valami történt: paypal-on átment a fizetés, és kicsit átalakult:
Frissült a név, és a seller info is.
Meg ironikus módon az adott snatch-ek lejárta után napokkal (ma) kaptam emailt, hogy összejött a létszám a csoportbanSokra mentem vele
(meg azok is akik gondolom emiatt voltak egy félkész csoportban).
-
Szabesz
őstag
válasz
Ciccuka #13500 üzenetére
Most nekem is azt írták, hogy a "HONGXIN8710" az övék, ne izguljak. Az a részlet, hogy miért még mindig pending, elvileg vizsgálat alatt van.
Azóta már nálam is visszaállt a világ rendje, és a Banggood jelenik meg rendesen PP-n új vásárlásoknál.
Felvittem még aktív snatch-eket a táblázatba: [link]
-
Szabesz
őstag
válasz
Vertigo18 #13490 üzenetére
Nem vagyok róla teljesen meggyőződve, hogy nem robottal beszélünk a legtöbbször. Elég gyanús, hogy amikor kezd körvonalazódni a szitu, és rákérdez az ember, hogy vajon robottal beszél -e, akkor azonnal vét egy vicces "emberi" hibát (elgépelést), és mosolyog rajta egyet.
Emailben azóta kértek tőlem meg részleteket, meg még időt, mert még nem válaszolt az illetékes csapat.
Érintett tételek azóta is ugyanabban az állapotban mindenhol.
-
Szabesz
őstag
Ha jól rémlik a PP működése, az InvoiceID paraméter feléjük, ha ezzel is rá akartak játszani a megtévesztésre, azt könnyű volt belerakniuk amit a BG generált a vásárlás megkezdésekor.
Kíváncsi leszek a BG reakciójára, hogy mi is volt ez.
Addig fenntartásokkal kezelném a BG+PayPal fizetést, főleg ha nem a megszokott az eladó. -
Szabesz
őstag
válasz
Pisti7204 #13399 üzenetére
(Nem válasz akart lenni, sry)
Van itt olyan elvetemült, aki a snatch kemény 3Ft-ot PayPal-lal egyenlítette ki?
Kicsit furcsa dolgok történnek ilyenkor most valamiért:
-> Nem a szokásos "Banggood Technology Co.,Limited" az eladó, hanem valami "HONGXIN8710"Kíváncsi voltam mi lesz, végignyomtam a PP-t.
Ha újat akarok létrehozni:
-> Habár azt jelzi a BG, hogy sikeres a fizetés, nem jelenik meg az első buborékban sem a nevem, teljesen üres csoportot látok
-> Az üres csoport státusza azonnal "Group Failed"
-> A rendeléseknél weben az állapot: "Payment Preparing", mobilon meg: "Payment Failed"Ha csatlakozni próbálok egyhez:
-> ugyanúgy nem jelenek meg a csoportban, és többhöz sem hagy csatlakozni
-> PP-n ugyanúgy "HONGXIN8710" jelenik meg.Ilyennel találkozott már valaki? Supportból nem tudtam semmit kiszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest