- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #19010 üzenetére
Gondoltam írok egy pozitív visszajelzést...
Elfogadták a reklamációt, már vissza is utalták a termék árát.
Közben már meg is javítottam a szappanadagolót, így most tulajdonképpen kis bosszúság, reklamációs ügyintézés és kb. egy órányi szereléssel van egy ingyen adagolóm. (kis szerencse a szerencsétlenségben) -
válasz
Pancsermeste #19008 üzenetére
Nekem mindkét helyen láthatóak a vásárlások.
A mobil app-ban az Account-ra bökj Services rész és ott a Contact Us, ott az Email Us és a Product received with wrong-nál jelezni, képeket meg amit még lehet csatolni és küldés. Közvetlen visszajelzés ahogy a böngészős verziónál sem itt sincs, majd a megoldásról értesítenek.
Ugyanott van a Return/Repair is -
hhheni
tag
válasz
Pancsermeste #17417 üzenetére
én is megreklamáltam, de még nem jött válasz
-
Ciccuka
veterán
válasz
Pancsermeste #17398 üzenetére
Igen az. Mar 14
-
hhheni
tag
válasz
Pancsermeste #17398 üzenetére
én is Xmund XD-HK2, 08:28:07 Mar 06 2020-kor, azóta Shipped, de semmi nyoma sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest