- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisti7204
tag
válasz
vandor01 #15326 üzenetére
Hát, nem tudom... Ma találtam kupont a Mijia Gimbal-ra, így 64.99 plusz EU priority szállítás 2.40. Alin legjobb ár eddig 85 USD, China Post vagy nagyszerű Yanwen szállítással. Hagyjuk... Másik egy Blitzwolf BW-BS3 Sports tripod, eredeti ára 20.1 USD, pontokat hagyta levonni, így 16 lett, Alin legjobb ára 19, hasonló szállításokkal. Azért én továbbra is kitartóan vásárolgatok náluk, eddig a supportjuk is mindíg megoldott mindent.
-
Pisti7204
tag
Nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, pláne nem gyártom őket, és nem gondolom, hogy Lucy Cheng átnyálazza a listát, hogy ki mennyit vásárolt. Mint ahogy a sorsolás meg a szerencsekerék, meg a fészbuk játék sorsolása se kézzel történik. Hanem algoritmussal, amit meg úgy írnak meg, ahogy akarnak, és az alapján választ ki valakit egy adatbázisból, ahogy felparaméterezik! De úgy látom, te minimum Banggood alkalmazott vagy, vagy teljes rálátásod van a működésükre. Ez esetben elnézést, hogy egyáltalán felvetettem, amit...
-
Pisti7204
tag
válasz
szabi__memo #14262 üzenetére
VIP4 vagyok náluk, kb. 1000 usd költés, harmadikra nyertem egy Xiaomi BT fülest. Ha nézik, mennyit költesz, akkor ezek szerint nem véletlenül nyertem...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest