- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Csak ez így eléggé kijátszható... Nem kaptam értesítést erről... Ír egy idegen oldal, ami 404 hibát jelenít meg csak... Jön egy csomag valahonnan, ami szintén nincs feltüntetve... Nem kapok semmit házhoz, megyek rinyálni a bg-hez és refund, mert nem kaptam semmit.
Ez miért off téma? BG-ről szól.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Mióta van ez a BG-nél, hogy a megrendelt árút nem házhoz küldik, hanem egy hozzám közel levő átvételi pontra?
Eu-val rendeltem egy pakkot, rögtön jött is egy mail a Csomagküldő.hu-tól, hogy oda fogom kapni a csomagot, de nincs feltüntetve, hogy ez most a banggoodos rendelésem..
Jó napot,
az alábbi webáruház: muj-eshop.cz értesített bennünket, hogy az Ön rendelését, melynek száma xxxxxxxxxxxxxxxx, a Csomagküldõ.hu fogja Önnek feldolgozni. Jelenleg várjuk, hogy a csomag beérkezzen a webáruháztól. Amint megérkezik, kiszállítjuk az Ön által megadott címre: Debrecen, Mátyás Király utca xx-xx.
Kérem várja meg az információs e-mailt és SMS üzenetet, amelyet akkor kap meg, ha a csomag már átvételre kész. Kérjük korábban az átvevõhelyet ne látogassa meg, mert a megrendelt áru még nem lesz elérhetõ.
A csomagról további információkat talál a weboldalunkon tracking.packeta.com ha a csomag nyomonkövetés mezõbe megadja a következõ csomagazonosító számot: Z xxxxxxxxx, vagy kattintson a következő hivatkozásra: csomag nyomonkövetés Z xxxxxxxxx -
SoulReaver
veterán
válasz
vandor01 #18924 üzenetére
Nekem nincs ilyen negatív tapasztalatom a BG-vel. Sokat rendeltem már tőlük. Mondtam is vissza rendelést és szépen vissza is kaptam a pénzt. Mindig nézem, hogy mi az amit 24h shippingel tudnak küldeni. A 24h-s shipping is általában 2-3 napba telik nekik. Az csak amolyan tájékoztató jelleg.
-
SoulReaver
veterán
Nem tudjátok véletlen, hogy ni ez az üresség banggoodon? Alig van készleten valami...
-
SoulReaver
veterán
Múltkor volt egy rendelésem, amit töröltem, aztán a bg-nek is írtam, hogy pls cancel, meg is történt, vissza is kaptam az árat. Tegnap viszont jött a mail, hogy shipped....
Na ilyenkor mi van?
-
SoulReaver
veterán
Nem tudtam velük most live chatelni, csak messengeren. Ott ezt a választ kaptam.
We will process your refund request shortly after being informed of your intentions. However, the estimated time for the refund to return to your account is based on the payment method you selected when placing your order. We will inform you by e-mail after your refund request has been approved.
De emailt vagy bármit, nem kaptam. -
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Lehet hülyeséget csináltam.
Volt egy rendelésem banggoodon, még feldolgozás alatt állt, de a kis kukára kattintottam, töröltem, majd véglegesen is töröltem. Ilyenkor autómatikusan kapom a refundot, vagy írni kell nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest