- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor írják be amikor ott van náluk. Ez normál könyvelés, ezután kerül majd a kiszállító depóba és valószínűleg tényleg holnap.
Neuenstein és Alsónémedi némi távolságra van egymástól, de közben nincs új könyvelési státusz, főleg ha nem is szállítanak bizonyos napokon. Köztudott hogy amikor hétvége van akkor nem dolgoznak, most viszont este 8-kor is.
Ha neked nem felel meg akkor szállíttasd a dolgokat a Magyar Postával és rájössz a valóságra.
Egyébként meg a GLS nem Feucht-on keresztül szállít és minden országban és minden szállítónál előfordul hogy dézsmálnak csomagokat, de GLS esetén nem igazán olvasni.
Nem kell itt a hangulatot gerjeszteni értelmetlenül, nem szokás. -
Alien4
tag
nabumm. nekem most jött meg 3 hét után az 5-7 munkanapos.
ja, járvány van, ja munkaerőhiány van. ja, mindenki rendel (akinek esze van) a robotporszívóra kellett kivárnom még tavaly a 90 napot, gond nélkül visszaküldték.
Ezekre is kaptam tracking numbert, de egyiket se tudtam lekérdezni.
Igazából izzadhatsz akárhogy. 90 nap után kezdenek el veled foglalkozni.
Addig csak fölös klaviatúra koptatás. -
90 napnál semmi nem jár le ami vásárlói védelem.. Vannak a vállalt szállítási idő maximumok, ha azt eléri és nem érkezik meg azután kérheted vissza a pénzed. Ezt vállalták.
A PayPal-nál van jogvesztő idő ha rajtuk keresztül fizettél, ami a vásárlás napjától számolt 180 nap. -
vandor01
senior tag
ha latod es erted hogy problémak vannak?
akkor azt nem ertem hogy 2 hét utan miert kialtasz ordogot?!
kinabol rendelni gyorpostas multi nelkul (DHL/DPD/fedex etc) sose volt gyorstorténet bekeidoben 60napig az esetek 90%ban a vevonek joga van kussolni..... a mai haborus helyzetben 120napig az esetek 99%ban szinten ugyanaz! Joparan itt bazsevalunk 100+ napos csomagokon es varjuk oket.... ami megjon 30 nap alatt az a csoda........
vagy marad mediamarkt meg obi es tarsai már 5napja nyitva vannak! -
Amin te Ezen szoktam jokat rohogni:
Egy figyelmeztetés ami a Prohardver ÁSZF-en alapul, ha azon is ezt csinálod, akkor nem egészen jó a dolog.
És nagyon félreérted. Ezt is és magát a szállítási szituációt.
Vannak különböző szállítási módok és azokat választjuk, nem jelenthetjük ki azt amit írsz mert nem ismerjük a teljes folyamatot, azutt kell feltételezni hogyaz EU-ba beléptetés jogszerűen történik.Aki ezt választaj az a tudnivalóknak nem mond ellent, nem erre volt figyelmeztetés.
Leírtad és egy teljesen felesleges vita kezd generálódni, no arra is van az ÁSZF-ben meghatározás, így itt ezzel a témával le is állhatunk szerintem.
Ps: A javaslatodat a topikok beszántásáról némi töprengés után elvetni való dolognak gondolom. -
Nem kell ilyen erősen fogalmazni, hiszen nem tudhatod az igazságot.
Ha ők beírták akkor az lenne a következő hogy megérkezik. Ez úgy történik hogy beírják a nyomkövetési számhoz a magyar postások
Ha nem írják be akkor az nem érkezett meg, még akkor is ha fizikailag Budapesten van a csomag.
Szóval nehéz eldönteni hogy kinél tűnik el. A németek kamuból beírják hogy elküldték, a magyarok kamuból nem írják be hogy megérkezett. -
Nekem a termék kell, nem a pénz, hiszen azért vettem meg, ha ezt fizetem akkor így biztosítva az ingyenes újra küldés és nincs PayPal vita sem. Ott sem lehet a végletekig dispute-t indítani. Van egy elméleti határ, aztán tekinthetik úgy hogy vissza akarok élni a vásárlói védelemmel és kizárnak.
Ez egyértelmű és nem azon a pár centen, dolláron múlik a dolog: We'll reship your package or fully refund you if it's reported lost or damaged
De ez a választás rá van bízva mindenkire. Részemről csak javaslat volt.A másik biztosítást tariff insurance ahol választható (nem EU-s szállítások) és az értéke meghaladja 37 €-nak megfelelő $-os árat amit megvesz valaki, az kötelezőnek tekinthető. Ott a PayPal segítségre ne számoljon senki ha még is csak vámolni fogják a csomagot.
-
Te miért gondolod hogy itt ez a szokás? Ha lenne egy kis eszed, Állj már le egy pillanatra. A sértegetés ütközik a PH alapelveivel. És hozzászólásod már része is, ezért lett törölve.
Én ezt látom
CS 640 021 155 DE
.....123 456 789 SZÁMJEGY, NEM 10!
A nemzetközi postai nyomkövetési számok 9 számmal érvényesek. Lásd Nemzetközi Postai Unió S10 szabvány, ami nem változottÉs miért kell néznem? Január 12-én vásárolta, szerinted mikor írta be neki a Banggood a nyomkövetési számot? Január 22-én? Mert ez van írva: 22 Jan 2020 10:11 Felvétel a feladótól.
De a Flyt-os oldalon ott van hogy 2020-01-14 11:23 volt és a BG-on ekkor lett beírva a számÉn nem tudom hogy nála mi volt, csak arról írok amit nekem küldtek, a nyomkövetési szám nem akkor jelent meg a vásárlásnál amikor Németországba került, hanem előtte, akkor amikor elindították.
-
Ne akarj már meggyőzni az akármiről, a DHL postánál azért nincs találat mert a postai nyomkövetési CS 999 999 999 DE ilyen lenne. (szóközök nélkül). Ilyeneket kaptunk eddig és követhető volt a kézbesítésig vagy addig amíg el nem veszett.
Majd rájössz amikor viszi az MPL-es hogy melyik szám van elírva. Akkor lesz gondod ha Feucht után eltűnik a csomag, mert így (10 számjegy) egyik posta sem fogja megtalálni, hiszen ők 9 számos verziót használnak. Ez Flyt Express meg egy nulla lesz nyomkövetésileg, ők hozzák be Németországba és nem ezzel a számmal hanem valami küldeményazonosítóval. -
DolbySys
csendes tag
BG eddig a kinai EU Priority Line -t DHL kuldte es a trecking CP- vel kezdodott ( CPxxxxxxxxxDE ) amit a DHL rendszr rogton felismert (es 10-15 napon belul kezdett valtozni).
Mult heten rendeltem EU Priority Line -al es a tracking CS-el kezdodik ( CSxxxxxxxxxDE ) , ezt mar semmi sem ismeri fel pedig ugyanannyi a szam mindkettoben (9). -
A Ship From:: az DE vagy HK vagy CN? Ha az utóbbi kettő akkor majd ha Németországba "behozták" azután a fogják Németországból ezzel a számmal ide küldeni, hogy EU priority- EU-n belüli legyen a szállítás, hogy ne kelljen áfát fizetned. Ez így működik, a lényegét beírtam az Összefoglalóba is. Az átverés nem ez hanem más.
Egyébként ha UK, ES, CZ, FR akkor is kell neki 1-3 nap hogy feléledjen, de ugye akkor nem EU Priority-nek hívják.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest