- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #17110 üzenetére
nekem csak az ilyen parezer forintos tetelekkel volt bajom mintha tudnak hogy hadjuk veszni a kicsit..... regelt level biztositassal kicsomagolo video azt hiamyzik belolle... mult tavasszal 3x egymasutan EU prioroity.... VTX(3e) 4et fizetek 3-at kuldenek.... runcam(8e) hianyzott azt 10 motort (4e/db) rendelek 9-ez kuldenek..... majd 4 motor helyett 3 kuldenek... vehettem a negyediket plus 1 tarcsi Ali-rol....
most vettem a piros 8520bol... 2 garniturat erre kuldtek 4db CW 8520 meg 4db CCW 0615-ot... na jo hasznalhatatlan es nem en voltam az egyetlen... ezt??!! kerdes nelkul kuldeniuk kellene automataban uja foleg ha egyet boffent az ugyfel ha mar ok a BG-en hulyek voltak?? DE nem most megy a birok..... mail pingpong.... de ezt nem usszak meg par ezer forint ide vagy oda??? inkabb ide! ha kell PP!!
nagy dologgal szerencsem volt... hogy jot is irjak a BG rol
GLS-el csomag shopba (szerzodott partner) kertem a "dragasagom" ott at lehet venni mire odaertem az uzletet bezartak a virus miatt.... a GLS a cuccot vissza a raktarba onnet vissza a feladohoz hiaba irogattam a GLS nek azt se tudtak mi van....
gyorsan ujra rendeltem mert kell a "dragasag"
Viszont BG parnapon belul vette a lapot azt visszautalta az arat.... FT miatt buktam az arfolyam miatt viszont a masodik rendelésnél el tudtam a hasznalhatatlan pontokbol tapsolni jo sokat.... igy zerora jott ki a dolog igaz a masodik rendelés meg valahol valamerre vesztegelpedig itt a nagy karantenban épitenem a kovetkezo 4S-t.....
-
vandor01
senior tag
válasz
syler123 #17108 üzenetére
hat ja szeretnek kummantani igergetni amivel tele az ember padlasa ha 2-3 level nem eleg akkor jojjon a PP.... ugyhogy leirva megigerik ujra kuldik vagy visszafizetik.... azt az ujrakuldes mar fel eve uton van valahova a holdra felfelé.... ma mar csak a visszafizetesbe bizok akar BGpayre is eleg.... de ez is nehezen megy hiaba noszogatja oket az embere mint ha autistaknak irna a leveleket...
We want to express our genuine apology for all inconvenience caused. we would like to provide fully refund
ez volt mar egy hete..... de valahogy nem talajak a BGpay-t... meg csak nem is a PP-t!
-
válasz
syler123 #16743 üzenetére
Ahogy MrDerekas is írja a 60 nap és nem érkezik meg és pénz vissza vállalás teljesítés nem csak rajtuk múlik. Ott a kitétel hogy a szállítónak is meg kell erősíteni az elvesztés tényét.
A Deutche Posta aki nem adja ki ezt az igazolást időben, pedig ha Feuchtból 2 napon belül nem érkezteti a Magyar Posta akkor azt elvesztették, nevezzük nevén, ellopták.
Beszéltünk már róla évek óta ez megy ott, nem csak magyar viszonylatban és semmit nem tesznek a megelőzésre németek.
Egyébként a Banggood is hibás, hiszen tudnak róla, már rég kirúgtam volna az ilyen partnert, de legalábbis cseszegetném hogy szerződés bontás lesz a vége. -
MrDerekas
addikt
válasz
syler123 #16743 üzenetére
Nem értem. Az Ászf tételesen kitér a 60 napra. A rendeléssel ezt Te is, mint mindenki más, elfogadod. Ennyi. Mindegy kivel egyezkedsz, az Ászf köti őket és a csomag elvesztésének visszaigazolás pedig nem rajtuk múlik. Értem, hogy felcsesz (engem is felcseszett anno), de méltánytalan lenne ez miatt az ügyfélszolgálatost negatívozni.
Szerk: A resend és a refund opció is a 60 nap leteltével elérhető. Nem hiszem, hogy ha újraküldenék a 40. napon, aztán az eredeti megrendelés meg befut az 59. napon, akkor kifizetnéd a 2. termék árát is. De legalábbis nem szívesen adnád ki a plusz pénzt.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #16471 üzenetére
Most live chat-en megírtam, ezt az ismerek sok olyan embert akinek ott veszett el csomagja dolgot. Egy már értelemesbb embert fogtam ki, továbbította a levelet, aztán kiderül...
Először persze ő is azt írta hogy várjak...I have forwarded your concern to our team and they will mail you regarding this within 3-4 working hours with the best solution.Please be assured about it we will not disappoint you anymore and it will be resolved soon
-
válasz
syler123 #16469 üzenetére
Az azért érdemes lenne a Banggoodtól megkérdezni hogy nem tűnt fel nekik az hogy az utóbbi időben amit az EU Priority line móddal és DHL posta azonosítóval küldenek annak többsége elveszik? Nincs más szállító partner akinél ez nem fordul elő ilyen gyakran? Miért hagyják hogy ez megtörténjen?
-
válasz
syler123 #16467 üzenetére
akkor az lesz hogy HA megáfázzák, megvámolják, de a Banggood visszafizeti
Van hivatalos eladóhelye a Xiaominak Magyarországon és webshopja is. Mi Store Webáruház és a Mi Store Lurdy Ház Budapest. Az árak pedig jóformán egyeznek azzal a nem hivatalos cég áraival amit említettél.
-
MrDerekas
addikt
válasz
syler123 #16457 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogyan intézik, de a 60 nap leteltével a refund az egyedüli opció. Legalábbis számomra ezt kínálták fel. Resend szerintem nincs, vagyis az már magas kockázatú ügylet még nekik is, épp azért, amit te is írtál. A német postát meg nem tudják kikerülni sajnos.
-
válasz
syler123 #16333 üzenetére
Oklé,nekem van regisztrációm az Én Postámra, így látom, de ezt te is meglépheted, bejelentkezve mutat valamit. Nem kell csak annyi hogy oké akkor vársz. Aztán 2 hét múlva írod hogy már eleget vártál. Én nem tudok olyanról akinek az elvesztett csomagja után nem kapta volna vissza a pénzét.
Hát szoktam törölni a privátokat, most sincs egy sem. De nem igazán okoz gondot ha itt is leírod, csak néhány futárosnál látszódhat személyes információ. -
válasz
syler123 #16331 üzenetére
Adj nekik max 2 hetet, ne várj 35 napig. Ha újból küldenék ennyi idő alatt meg kell érkeznie, de nem fog előkerülni. Ha postai azonosítód van és megnézed a posta nyomkövetőjében ott látni fogod hogy nincs súly érték, akkor csak valaki beírta ezt az elküldés kódot, de nem történt semmi.
-
válasz
syler123 #16328 üzenetére
5-6 éve a PayPal-on a vásárlás napjától számolt 180 nap a vásárlói védelmi idő.
Az a probléma hogy a DHL Posta nem hajlandó leigazolni az elvesztést, amire van egyébként elvesztési kódjuk is.
Addig meg a Banggood nem adja vissza a pénzt amíg nincs meg az igazolás, a megadott linken ezt írják is.
Nekem jöttek a Postájuk részéről valami 30 napos válaszadási határidővel, pedig el lett magyarázva, hogy az soha nem fog előkerülni, mert nem lett elküldve, hiszen hiányoznak a súly és más adatok és ha nincs náluk és nem érkezett meg a rendeltetési országba, azt nem lehet csak elvesztett dolognak tekinteni, de mégis 30 napig keresni akarják. -
petipetya
nagyúr
válasz
syler123 #16224 üzenetére
Sajnálom, hogy ekkora összegről van szó. Nyilván nekem is hiányozna a 9ezer HUF, de szerencsére jelenleg tudom nélkülözni, ám veszteségként már nem szeretném majd elkönyvelni.
A te esetedben a telót/laptopot máshonnan rendelném be, előtte persze megnézném az adott áruház topicját, hogy szokott-e hasonló történni EU express esetén, illetve milyen útvonalon jön a cucc. Mert például Gearbest-ről máshogyan szokott érkezni.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #16224 üzenetére
A DHL eCommerce-nek is írtam, hogy mondják már el legyenek kedvesek, hogy megvan a csomag vagy elveszett, hogy tudjak intézkedni az eladóval, de ugyanazt a sablon automata szemét levelet küldik vissza. Pedig tudom, ha nincs meg egy csomag, akkor megvan jelölve nekik elveszettként.
Először az oldalukon keresztül írtam nekik, majd egy véletlen miatt megtudtam az email címeiket, amik a következők, hátha érdekel valakit:cs_pep_global@dhl.com;
cs_pep_sg@dhl.com;
cs-ecom.sg@dhl.com -
válasz
syler123 #16038 üzenetére
Már írtam, nem lehet egyértelműen kimondani hogy hol tűnik el. Ott elindítják Magyarországra viszont itt nem kerül a nyilvántartásba..
Három lehetőség van.
1. Csak beírják az elküldést.
2. Útközben ellopják.
3. Megérkezik de nem írják be a megérkezést.
Egy telefon értékre (ha 50k feletti) már mindkét országban lehet feljelentést tenni, kár hogy a feladó nem teszi meg, bár mivel ez postai szállítás és fizetünk érte, akkor a mint címzett is felléphetnénk az ügyben a Posta szabályai alapján. -
skroy
senior tag
válasz
syler123 #15331 üzenetére
Igazából nem is néztem nagyon mást. Egy Xiaomi teszt alatti hozzászólásoknál emlegették az FYE3-at, azután kerestem róla teszteket, csupa jókat írtak róla, szóval meg is rendeltem az FYE3S-t. Nem válogattam, mert akkor nem döntök nyárig sem.
WOW, jó sok nyertes van. Hátha valami beakad nekem is egyszer. És persze mindenkinek sok szerencsét.
-
válasz
syler123 #15313 üzenetére
Én mindig kifizetem, mert sajnos ha DHL Posta akkor eltűnhet Feucht és Budapest közt.
A németek az mondják ők elküldték a magyarok meg azt hogy nem kapták meg.
Nem lehet igazságot tenni, ezért jobb biztosra menni.
De futár cég is veszített már el és az "országúti kalózok" is léteznek, még ha nem is gondolunk rájuk. -
-
Krogoth
senior tag
-
C0d3r
addikt
válasz
syler123 #2912 üzenetére
Itt még izgalmasabb a helyzet, holnap lesz pont 1 hónapja hogy rendeltem trackinggel egy terméket, de egyetlen nyomkövető se jegyzi még mindig, csak az általuk adott valami tajvani kamu, ami alapján 24-e óta reptéren dekkol, hihető... Persze csak azt szajkózzák, hogy 7-25 munkanap a szállítási idő, legyek türelmes stb. Nem is érdekelne a kamu tracking, ha nem fizettem volna érte.
-
maj-viktor
őstag
válasz
syler123 #2678 üzenetére
Nem azért... de miért hiszed, hogy majd más megtéríti neked azt az adót (ÁFA), amit te kifizetsz!? Igen vannak shopok, ahol van "vámbiztosítás"... de ott ők is arra utaznak inkább, hogy "átcsusszan"... akinél meg nem azt benyelik ugyebár jóesetben... de mivel a magyar vámosok elég éberek a legtöbb shop behozza, aztán megszünteti az ilyen "lehetőségeket".... vedd EU-n belül vagy igen, idehaza... macera és a várakozás nélkül! Most te csinálsz egy webshopot, nekeed sem érdeked, hogy ne keress az eladott cuccokat, aztán ha mindenki vámját kifizeted, hol lesz neked hasznod!? O.o
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest