- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Adott egy Mi9T 128GB , kuponnal ~86.000 körül lenne, itthon 99.000, talán megéri kintről venni.
Ezt, ha EU prority line-nal rendelem HK direck raktárról, akkor is afa mentesen fog jönni?Javasolt kötni shipping insurance-ot?
Köszi szépen!
-
Cyborg
őstag
válasz
csaba17 #8811 üzenetére
Ennyiért már kb. lett volna Doss Soundbox XL is, na abban van mély
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
csak egy kis szösszenet, ilyennel találkoztatok már?
Adott egy Blitzwolf okos konnektor, tavaly nyáron vettem, tehát a garancia már régen lejárt, mert ugye 6 hónapot adnak elektronikai termékekre. Idén kezdtem használni a cuccot, ment is szépen 2 hónapig, egyszercsak offline-ba ment, és azóta nem tudom életre kelteni az okos részét, egy sima kapcsolós konnektorként üzemelt.
Írtam a Blitzwolfnak, hogy tudnának-e segíteni, van-e a vmi hard reset gomb , vagy vmi ötlet, hogy ujra fel tudjam ismertetni az appal, és újra okos konnektorként tudjam használni. Küldtem videót, rendelés számot, minden, amit kértek, erre ma ír a Banggod, és kérdezték , hogy mi a gondom, nekik is leírtam gondom, elküldtem a videót, rendelésszámot, minden, de írtam nekik azt is, hogy igazából már régen lejárt a garancia, nem értem miért irányította át a levelemet a blitzwolf hozzájuk. Erre felajánlották a full refundot. Írtam nekik, hogy ha már ilyen rendesek, tartsák meg a pénzt, és inkább küldjenek egy új konnektort, de úgy néz ki, visszautalják a pénzt.
Egyrészt nagyon örülök, ha ényleg ideér a pénzt, másrészt nem értem, miért nem küldenek új konnektort, az nekik is jobb lenne, nem értem miért ragaszkodnak a refundhoz.
Na mindegy, nem értem, pontosan mi történt, csak gondoltam megosztom, hogy ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest