- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #17705 üzenetére
Fejlemény.
Természetesen telefon sehol.
Igazából holnap telt volna le a szállítási határidő, de már ma írtam nekik Messengeren.
Elvileg 3 munkanapon belül visszakapom a PayPalomra a pénzt. -
válasz
janosibaja #17734 üzenetére
janosibaja:
Én legutóbb Messengeren beszéltem velük, szóval akár ott is rájuk írhatsz.qqcqqc:
Nálam is hasonló a helyzet.
A határidő letelte után még egyszer írok nekik, ha nem segítenek, akkor szintén megy a PayPal visszatérítés. -
-
-
Szerintetek mi az esélye annak, ha két nagyjából egyszerre rendelt, azonos termék, amik Feucht-ig egyszerre mozogtak, amik közülük az egyik már megérkezett, hogy a másik is meg fog?
Kivárom a 90 napot (már beszéltem a Banggooddal
), csak akkor megrendelném itthonról.
Ugyanitt érdekelnének a heti lottószámok is.
-
Mivel az én kérdésem miatt került elő a Feucht-téma.
Azért sem aggódom még, mert a cucc május 23-án indult útnak, ha jól sejtem, Kínából. Majd -ahogy V/ is írta- később fog bekerülni a DHL Paket rendszerébe (remélhetőleg napok kérdése). -
-
Köszi!
Ugyanaz lesz a követési szám a DHL Paketnél is?Vagy tul.képp' ez egy dhl-es nyomkövetési szám, és azért nem ír semmit az app vagy a 17track, mert még nem érkezett meg Németországba?
Mert igazából a Parcels sem ír sok mindent, csak kb. hogy elkezdtek vele foglalkozni. -
Az mennyire normális, hogy van egy csomagszámom (CS....DE), amiről a Banggood app és a 17track szerint nincs semmi információ, ellenben a Parcels app mutat infókat. A másik furaság, hogy a 17track szerint DHL Paket (ha jól írom) a szállító, a Parcels szerint a Flyt Express.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest