- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
Imi1981 #20201 üzenetére
idő kell mire feldolgozzák, ezért szokott alin is asszem 1 hét lenni a feldolgozás, majd a posta, de hétvégén nem nézik. Ha hamar feldolgozzák, akkor 1-2 küldik.
Majd egy rövid beszámolót írhatsz, én Xiaomi tv sticket vettem, az 1 g iga ramos és 8gb rom-os. Netflixre és YT-ra 720p tv-hez vettem, oda elég, csak ennyiért tudom, hogy van erősebb kínai is. -
tasiadam
veterán
válasz
vandor01 #20198 üzenetére
A Mkir poszt az a fejetol buzlik. Az egeszet be kene dozerolni, es kiadni valami felszar csomagszolgalatnak. A csomagokat a rokaposta rendesen ki tudja vinni. Meg ugy barmi. A posta az bedobja az ertesitot h gyere erte kocsog, hiaba fizetted ki hazig. Sebaj, elverek 1 orat a napombol, mert o nekik nincs kedvuk.
Az ablakbam ulo fizetese BP-n annyi, mint valahol a hortobagyon akarkinek. Eletkedvuk sincs. Persze h tojnak ra.
Akartam feladni egy HDD-t, a posta 4 ezerert akarta vinni, az MPL (egy qtya) 3500ert el is vitte. A foxpost meg 1200ert. Ugyan oda, ugyan azt, ugyan azon az uton.
Ha lenne mas alternativa, esku fizetnek 2x ennyit erte. A 200 forintos elsobbsegiert is duplaznek. -
tasiadam
veterán
válasz
vandor01 #20187 üzenetére
Az Mkir posta egy gyökér, mán bocsánat. 2 alis termékem van, 20.-a után érkeztek az országba, majd 25.én visszavitték a központa, 31.-én REGGEL 8KOR nekikezdtek a VÁMkezelésnek és a dolgoknak.
Az biztos hogy elküldöm őket gyufáért, amellett kicsit morcosan fogom kifizetni, mert amellett, hogy sokért szállítanak, lassúak is.
Azóta, hogy hallottam erről az áfás mókáról, inkább rendelek banggood eu raktárból dolgokat, pl xiaomi termékeket. Jobb is, mert legalább a DPD hozza, és nem a királyi posta, aki ül rajta 1 hetet majd benyögik h eltünt. (ezt 3x játszották be)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest