- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Kissé idegeskedem már. Holland posta is bukó, vagy ennyire vírushelyzet? Öt drónt rendeltem már, de eddig csak egy hibás érkezett meg. A február 13-i rendelésemről már lemondtam. Ezek lógnak még valahol.
Április 28-i feladás: LT085063423NL - EU priority line
Április 30-i: LT087043381NL - Air parcel register
Mondjuk ez még friss, e hó 19: LT087043381NL - Eu pri... közben frissült is és mozog -
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
Köszönöm! Időközben továbbra is nézegetem a Feutch/DHL felületet és bizony raklapszám tűnnek el ott csomagok. Ha a mi postánk lenne a hunyó, nem lenne annyi orosz, francia, olasz, spanyol, ír, lengyel, román panaszos. Márpedig vannak szép számmal. Arányaiban a panaszok alapján nálunk még alacsony is az arány. De akkor is brutális mennyiséget nyúlnak be.
(#17115) MittuDomain_ Lóg még nekem is csomagom a levegőben. Sőt, februárig bezárólag nekem a legutolsó rendelés érkezett meg a leghamarabb. A csúszás meg érthető is, azért a pandémia borította a papírformát és a gyakorlatot is. A légi szállítás is a nullához konvergál, hajón meg lehet a legalsó konténer a miénk
-
MrDerekas
addikt
Nekem minden megérkezett, kivéve egy nyomkövetés nélküli február eleji csomagot. Még várok, hátha mert csorogtak a küldemények, de szerintem ez lenne a legrégebbi függő tételem.
-
MrDerekas
addikt
Xiaomi Redmi Note 8 - kék
QCY T5 fekete füles -
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
Most csak szerényen szneccselek
Xiaomi Redmi Note 8 4/64 kék
Kospet Prime SE 4G-LTE 1G+16G okosóra vagy miKöszi a csatlakozást
-
MrDerekas
addikt
válasz
gingerbalm #16777 üzenetére
Nemrég volt hasonló ügyem. Akkor sem változott azonnal a státusz, csak amikor tőlük kiment a pénz.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Hegeduselekt #16749 üzenetére
Igen.
Nincs. -
MrDerekas
addikt
válasz
syler123 #16743 üzenetére
Nem értem. Az Ászf tételesen kitér a 60 napra. A rendeléssel ezt Te is, mint mindenki más, elfogadod. Ennyi. Mindegy kivel egyezkedsz, az Ászf köti őket és a csomag elvesztésének visszaigazolás pedig nem rajtuk múlik. Értem, hogy felcsesz (engem is felcseszett anno), de méltánytalan lenne ez miatt az ügyfélszolgálatost negatívozni.
Szerk: A resend és a refund opció is a 60 nap leteltével elérhető. Nem hiszem, hogy ha újraküldenék a 40. napon, aztán az eredeti megrendelés meg befut az 59. napon, akkor kifizetnéd a 2. termék árát is. De legalábbis nem szívesen adnád ki a plusz pénzt.
-
MrDerekas
addikt
Böngészősök:
Redmi 8 4/64 - piros
Nyak masszírozó
Bakeey GT105 Smart Watch -
MrDerekas
addikt
Ejj, nem vagytok eléggé bevállalósak.
Akkor legyen itt egy
95-ös, D kosaras, szürke cicifix
Ígérem, nem árulom el ki csatlakozott, ha összejön a csapat -
MrDerekas
addikt
Hátha most összejön a telóra is a csapat
Xiaomi Redmi Note 8 Global - kék
Royal Kludge RK61 RGB Mechanical Gaming Keyboard
Köszi ha csatlakozol -
MrDerekas
addikt
Köszi! (hüje mobil és/vagy user)
Még 3 óra a telóból -
MrDerekas
addikt
Ehhez a telóhoz még kellünk négyen.
-
MrDerekas
addikt
De gyorsan megteltek a csapatok
Akkor frissen:
Xiaomi Mi A3 Global
BlitzWolf® BW-FYE8 TWS bluetooth 5.0 Earphone
Eachine E58 WIFI FPV With 1080P HD Wide Angle Camera
Köszi -
MrDerekas
addikt
válasz
syler123 #16457 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogyan intézik, de a 60 nap leteltével a refund az egyedüli opció. Legalábbis számomra ezt kínálták fel. Resend szerintem nincs, vagyis az már magas kockázatú ügylet még nekik is, épp azért, amit te is írtál. A német postát meg nem tudják kikerülni sajnos.
-
MrDerekas
addikt
Ráadásul tavaly decembertől exponenciálisan meg is ugrott az eltűnt csomagok száma a dájcs postát ekéző vélemények alapján. Gondolom félnek a járvány miatti utánpótlás megcsappanástól, vagy tényleg készülnek kiszállni belőlük a kereskedők. Amit ideje volna. Vagyis már rég kellett volna, de ha nincs lehetőség másra, akkor ennyi.
-
MrDerekas
addikt
Lehet különös, de visszakaptam a pontokat (is). Ez így már nem annyira keserű.
#16426) CoF Az én rálátásom szerint az összes európai országba menő csomagok tűnnek el a DHL-nél, illetve még oroszországi elégedetlenek is vannak jócskán. Biztos tűnnek el csomik a hazai postánál is, de Feutch-ban/ben ez igazi iparág lett.
(#16450) klacaca Ha mégis megvámolják, akkor igen, a BG-nál kell jelezni és nem röhögnek körbe. Valaki hibázott a gépezetben ez esetben, amit - szerintem - korrigálnak/kompenzálnak.
-
MrDerekas
addikt
Redmi Note 8 - kék
BlitzWolf® BW-HL1
Xmund hátizsák - kék
Lézeres távolságmérő - két napja adták fel ,amit vettem
Köszi a csatlakozást! -
MrDerekas
addikt
Ha a banggood töröl hetek múltán egy rendelést, akkor full refund lesz belőle és a beváltott pontokat is visszaírják?
-
MrDerekas
addikt
Böngészősök
Xiaomi Redmi 8 kék
Xiaomi Redmi Airdots fehér dobozos
AllCall Awatch GT Watch Phone - fekete
Intelligent Liquid SoapKöszönöm ha csatlakozol
-
MrDerekas
addikt
válasz
petipetya #16218 üzenetére
Kénytelen leszel megvárni a 60 napot. Az hogy a későbbi rendelés megérkezett, az véletlen is lehet, így a következtetés nem releváns. Refund gomb nem jelenik tudtommal, hanem írnod kell nekik, hogy nem kaptad meg a terméket. Erre válaszként a türelmedet kérik, esetleg rá is mutatnak az ászf-ben foglaltakra. Úgyhogy nem EU raktár esetén meg kell várnod a 60 napot sajna. Addig viszont felesleges a PP bevonása.
-
MrDerekas
addikt
Xiaomi Redmi 8A - piros
Blitzwolf® BW-FYE7 TWS bluetooth 5.0 Earphone
Mi Backpack Classic Business Backpacks 17L Capacity - szürke
Xiaomi Mijia T100 White Mi Smart Electric ToothbrushKöszi az indítottakat és köszi ha csatlakozol
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
Original Xiaomi Mi band 4-et még nem indítottam
Öregszem, na.
-
MrDerekas
addikt
Xiaomi Redmi Note 8 Global 3/32
BlitzWolf pendrive 128Gb
Köszi, ha csatlakozol -
MrDerekas
addikt
A posta elhajtott azzal, hogy a csomag, miután nekik nem került átadásra, kizárólag a feladó felé tehetek jelentést, aki majd érdemben számon kérheti a nemzetközi szállítót.
A mit idézel, az nekem is megvan a csomagtörténetben, sőt még egy bejegyzés is került után: "The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL."
Nekem mindezekből nem jön le, hogy elhagyta volna postai nemzetközi kicserélő üzemet. -
MrDerekas
addikt
Viszont címzettként el is hajt a posta. Ezt tudom. A magánvéleményem az, hogy bizony a dájtcs posta nyúlkál bele a zsákba. Az ilyen eltűnések igen tetemes részében az "előkészítve nemzetközi átadásra" státusz szerepel. Ez esetben az átadás még nem történt meg a hazai szállító (esetünkben a magyar posta) felé.
-
MrDerekas
addikt
A hülyéje (azaz én) fentebb rontotta linket. Ez a redmi note 8 linkje.
Szerk: (#16007) csadi0011
Látom te figyelmesebb voltál. Köszi!
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
Nah tegnap megérkezett a szneccs nyeremény. BlitzWolf® BW-ES3 Earphone. 14 nap alatt érkezett meg air mail-ként
-
MrDerekas
addikt
Egy fő kellene még a Redmi 8-hoz
Ez a MiBand3 meg nem akar megtelni itt valakinek. Még négy emberke szükségeltetik.
-
MrDerekas
addikt
Böngészős:
Kék redmi 8J
Fekete Mi Band 3
Bukszára meg keresem a helyem -
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
Böngészős szneccsek:
Redmi Note 8 3/32
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM2 TWS bluetooth 5.0 Ear Hook Earphone
Köröm csipesz, de XiaomiKöszönöm a csatlakozóknak
-
MrDerekas
addikt
Abszolút igaz. Egyszerűen nem is értem, hogy tud ilyen szinten eltűnni, sok-sok csomag. Azt sem értem, hogy lehet így végezni munkát a 21. században, az állítólag "fejlett" államokban. A sokat ócsárolt (sokszor érthető okokból) hazai postán sincs lehetőség ilyen szintű lopásra. Asszonyom is ott dolgozik és a hivatalba érkező vagy azt elhagyó minden küldemény követési számos, vagy vonalkódos, vagy mindkettő. (Kivéve a sima leveleket) Viszont mindent csippantani kell és mindenkinek(!), akinek a kezén keresztülmegy. Az űber áresz és precíz országban meg konténer számra kerülnek zsákokba nyom nélkül a nem kis értékű csomagok. Röhej.
Szóval ja. Nem vágunk jó pofát a visszatérítéshez és nem értjük miért nem keresett még a rommá lopott kereskedő másik utat. El is engedem inkább -
MrDerekas
addikt
Igazad van. Csupán célozni akartam rá, hogy ami ennyire késik, az abból a tartományból már nem is jön meg. Erre lehet előjönni a 60 nappal és rendezhető a dolog. Mint látod, Expired már a csomag(szám) és nem a szállítási napok számát írja. Az meg, hogy visszakaptam a lóvét? Persze,
tök jónagyon helyes, mert az ÁSZF is előírja, viszont nem megnyugvás ha - esetemben pl - veszek egy telefont, mert kell, aztán két hónappal és egy kicsivel később, jönnek azzal, hogy bocsika, visszafizetjük. Aztán engem, mint végfelhasználót kicsit sem érdekel, ki vert át kit, vagy hol tűnt el a csomagom. A lényeg, hogy nem került hozzám.
Annyira volt csak ijesztgetés, mint amiket nekem is írtak páran: "nekem sem jött meg"... Ha nem megy át az irónia, akkor nem erőltetem később sem. Tényleg! A január 14-én fizetett note8, ma megérkezett az előddel ellentétben és kicsit a tárhelye is kövérebb. 4/128 lett belőleés brutál szép teló.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Digitalpimp #15414 üzenetére
és (#15413) kishozi
Igen, tényleg tök jó, hogy kézzelfoghatóan nyerhetünk valóban és nem random mailcímek/felhasználó nevek vannak kiírva a bolt dicsőségtábláján. A különösen meglepő számomra, hogy nagyon új vagyok ebben a szneccs izéban és mégis beesett nyereményVan irónia érzéke a sorsnak: bangoodos elveszett csomag miatt jöttem ide ríni.... oszt ez lett belőle
-
MrDerekas
addikt
Először is: Nagyon köszönöm a csatlakozóknak a mai nyereményem
Fortuna kegyéből ezt kapom: BlitzWolf® BW-ES3 3.5mm In-ear Earphone 1.2m Elegant Graphene Dynamic Driver Stereo Earbuds IPX5 Waterproof Headphone with Mic - BlackJöhet az újabb nyereményre gyúrás, böngészősben:
10 literes Xiaomi hátitatyó
Bakeey i5 okos kütyü kézre
Redmi a napfény vörösKöszönöm ha csatlakozol
-
MrDerekas
addikt
válasz
csonkadavid #15371 üzenetére
Nem tudom, hogy ki viszi ki, de megkérdeztem asszonykám és aszongya: "Amennyiben meghaladja a mérethatárt (nem fér be a ládába), vagy nem tudja lopás-biztosítva otthagyni (felgumizva belülre forgatva, kerítésen, kapun) akkor minden esetben kell értesítőt hagynia a címzett postaládájában" Az őrzési idő ilyen nem aláírós, fizetős de nem kézbesíthető levélküldemények esetében 10 munkanap.
(Ja, igen az oldalbordám postai kézbesítő)
-
MrDerekas
addikt
Redmi 8 Global 4/64
Bliccvolf füles és köszi -
MrDerekas
addikt
válasz
Karabuka68 #15178 üzenetére
Eddig mindig a teljes költést utalták vissza nekem (is), nemcsak a termék árát.
-
MrDerekas
addikt
Még mindig a redmire hajtanék
Redmi böngészős snatch -
MrDerekas
addikt
válasz
vigyorgó #15097 üzenetére
Tegyél valamit a kosaradba és fizetés oldalon nézd meg, adja-e a 18 dollár lehetőséget. A dupla reget meg felejtsd el. Tiltják és büntetik (fióktörlés). Valamint ha kibukik, akkor többé nem fogsz tudni regisztrálni/vásárolni náluk név, bankkártya szám, PP, vagy cím egyezés mellett. Nem érdemes egyszeri aprópénzért kockáztatni, a hosszútávú lehetőséggel szemben. (VIP, kuponok, exkluzív és email ajánlatok a jövőben)
-
MrDerekas
addikt
Banggoodon az ilyen smash cucc, az ugyanaz, mint a snatch csak az appból lehet?
-
MrDerekas
addikt
válasz
ilovedigweed #14999 üzenetére
Ment pü
-
MrDerekas
addikt
Igen jól összegezted. Kb teszkó titok szintű a dolog és tényleg nem akarják megoldani. Főleg ha még mindig működhet így, mert a keleti piacnak még így is megéri. (?) Ugye most én is érdekelt voltam és picit utána nézelődtem. Jelenleg nagyon megugrott a dájcs posztnál eltűnt/nem kézbesített csomagok száma. Lehet keleten is gondolkodnak már egy úniós, de nem német monopól cégen. Van pár ország még rajtuk kívül.
-
MrDerekas
addikt
Záró gondolat a sztorimhoz. A mai napon megjött a Magyar Posta hivatalos válasza a számonkérésemre, melyben arról nyilatkoznak, hogy részükre még nem került átadásra a csomagom. Tehát jelezzem a feladónak, aki kezdeményezheti a csomag keresését a külföldi szállító cégnél.
Ezzel én el is engedtem, főleg hogy a pénzt már visszakaptam és sikeresen berendeltem egy RN8 4-128-at picit többért. De elszomorítónak találom, milyen sok csomag "tűnik" ott el nyom nélkül. Gondolom ezeket a cuccokat vehetjük meg zsákos kiszerelésben a jófogáson, mint zsákbamacska. -
MrDerekas
addikt
válasz
ilovedigweed #14974 üzenetére
Nem biztos, hogy csere volt. Kapott egy rossz felcsipogást és ennyi. Vagy alapból rossz a követési számod. Ha letelt a 60 nap, megírod nekik, hogy nem kaptad meg a terméket és kéred a visszatérítést. Én épp két perce kaptam vissza a zsét.
-
MrDerekas
addikt
válasz
ilovedigweed #14942 üzenetére
Az ebben írtak szerint igen. Két hete nekem ezt linkelte az ügyintéző.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest