- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
sunavlys #20093 üzenetére
nemtudom..... de ez mar lassacskan a nepmesei kategoria!
kb 5 eve volt olyan hogy 20centes cuccot rendeltek az emberek egyenkent ingyen postaval mert az elfogadassal es ertekelessel tobb pontott lehetett szerezni es levasarlaskor tobb kedvezmenyt kapott a jatekos mint amit fizetett erte.... de miutan ezerszamra csinaltak a "jovasarlo" emberkek lassacskan ez megszunt....a viccet felreteve en mar ritkan latok ilyent hogy a valoban 1dollarba kerulo a "dragasag"-ot ingyen postaval EU-n belul feladjak es 2 hetre megkapja a vevo..... nem vitatom valszeg letezik meg de mint a feherhollo!
es meg az is lehet juliustol megint 1000.essevel ez lesz a divat?
olyan van hogy 1 dollart kell fizetni a 20centes cuccert es akkor van lassu ingyen posta!
vagy 5 dbot kell venni es akkor van kedvezmeny meg TN.es gyorsabb posta etc....esetleg
kulon privat geppel jon majd a sok dragasag [link]
a leszallopalya vegen kulon posahivatal es a pilotak belapatoljak a sok dragasagot az ott elhelyezett 10kobmeteres piros postaladaba ..... kinaiak es a korrupt EU-s vezetok ja nem csak szivessen fogadjak a sok lobbistat es egy kis baksisert barmire hajlandok.....szoval ma mar az egy dollaras dragasagra van meg 1 dollar posta..... vagy 2 dollaros a dragasag ingyen lassu postaval.... ha gyors postat TN-st kovethetot akar a vasarlo akkor 1+2dollar lesz a szamla..... vagy vasarolni kell 5 dollarert es akkor 1 dollarert van TN-es gyorsposta.....
az is lehet Julius 1 tol megszunik a TN mentes azonosithatatlan ingyen postas szolgaltatas.... az adott orszag valamilyen "egyezmeny" kereteben ragazkodik majd a sajat TN-es feladashoz....
vagyis ezt tapasztalom az ALin Belgaba a a kuldesek 90% csak belga TN-es....nos ezek a variaciok......
majd kiderul juliustol izgibizgi....
-
vandor01
senior tag
válasz
sunavlys #20083 üzenetére
nem tudom pontosan mi tortenik ki mit hol mennyit fizet
innet a fotelvamolasbol en keves vagyok ehhez
de a kezembe kapott kuldemenyek feladojabol tudok elkepzeleseket gyartani!
eddig 3 TN nel volt lathato hogy vmi elkerulo menover resze volt....Elkerulo manover:
olyan orszag TN-jet hasznaljak aki halgatolagosan benne van a csinyben! pl Holland vagy Luxemburgi de mar lattam Belga-bucargo-s megoldasban is! Azt hogy kinabol eljon kontenerben a sok dragasag az EU ba es miutan bekerult okosban...
akkor EU-n belul adjak fel postazzak ezzel viszlat AFA fizetes!
ezek jellemzoi hogy a felado valamilyen egyseges EU.n belsoi cimen vannak!
orszagonkent szinte azonossak.... valamilyen cegtelephely.....
pl amsterdam/luxemburg/bruxell kulson
mintha azt irnak ra hogy Bp Csepelmuvek 34 utca 287-es box...
vagy negysarkany piac 666os box -
nokia3650365
aktív tag
válasz
sunavlys #19850 üzenetére
Konkrétan ez a válasz jött:
glad to heat that item can work normal.If you have any other questions about our products please feel free to inquire.it doesnot matter if you cannot offer sku bar code to usMivel ticketben írtam nekik amit a végén lezártam, későbbiekben tudok erre hivatkozni és nem tűnik el sem.
-
válasz
sunavlys #19822 üzenetére
Hát talán azt nehéz elrontani, vagy úgy forrasztani hogy forrasztási pont környéke túl melegedjen és ez okozza a hibát, így hogy nem tudom hogy néz az ki nem tudok véleményt mondani róla, de persze az eladó ezt védekezésként használhatja, mely szerint rosszul lett elvégezve.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest