- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
válasz
StefProf #10339 üzenetére
Az a baj, hogy ennel sajnos rosszabb a helyzet.
Jo ideje vasarolgatok innen, alapvetoen egy kicsit lassu, de megbizhato oldalnak tartottam mindig. Amit rendeltem 1 kivetellel megkaptam, a cuccok mindig jok voltak, sose kellett reklamalnom miattuk. Az egy kivetel egy 9 dollaros ZMI power bank volt, ami sose erkezett meg. Valamivel tobb, mint 2 honap utan kertem vissza a penzem, ami kisse dadogosra sikeredett, de ezt betudtam a lunar new yearnek.
Sajnos en is benne vagyok az szivatottak koreben, juni elsejen adtak fel a cuccomat, mar 80 nap felett vagyok.
Viszont a gaz az, hogy a problema nem a customer service, ok csak azt mondjak, amit megadtak nekik. A problema sajnos maga a banggood, es minden, ami visszateritesrol, vagy ujrakuldesrol szol, csak maszlag...
Tenyleg kivancsi volnek (de senkit se biztatok a kiprobalasra), hogy ebben az esetben mikor lennenek hajlandoak fizetni maguktol (marmint nem PP, vagy chargeback segitseggel)... -
KDaniel0915
újonc
válasz
StefProf #9586 üzenetére
Nekem ez az első ilyen esetem BG-val. Eddig is volt, hogy valami úgy tűnt, hogy nem jön meg, írtam nekik, majd amikor elküldtek egy második terméket, akkor megjött mindkettő. Drága rendelésem is volt, igaz azt DHL hozta. Ettől még nem fognak elveszteni mint vásárlót, de most már tudom, hogy legközelebb nagyértékű csomagot DHL szállítással, és tariff insurance-el fogok rendelni. Paypal esetet nem nyitok, azt még 4 hónapig megtehetem. Én még hiszek a mesében, és a csodákban hogy megjön a csomagom előbb utóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest