Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Tisztelt V/!
Nem fogok veled vitázni, hiszen ismersz már régóta. Tudom, hogy miben vagy jó, fogadd el, hogy ebben meg én!
Nem kártérítési eljárásról beszéltem, mert azt már ezerszer kiveséztük. Szerintem simán lehet bűncselekmény elkövetése miatt feljelentéssel élni (eredménytől függetlenül) és igen, szerintem akár meg is állhat az említte bűncselekmény, bár én csak példának hoztam fel épp ezt. Ha nem ez, akkor más. Pl. Tulajdon elleni szabálysértés, Lopás bűncselekmény, Sikkasztás bűncselekmény... és még folytathatnám. De persze nem ez a cél, csak érdekes, hogy sokat beszélünk (akár privátban is) olyan "gerinctelen" vásárlókról, akik refundot kérnek olyan termékre, ami igazából megjött, azt a NÉHÁNY tróger kézbesítőt, postai alkalmazottat meg alig említjük, "benyeljük", amiket tesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest