- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Tisztelt V/!
Nem fogok veled vitázni, hiszen ismersz már régóta. Tudom, hogy miben vagy jó, fogadd el, hogy ebben meg én!
Nem kártérítési eljárásról beszéltem, mert azt már ezerszer kiveséztük. Szerintem simán lehet bűncselekmény elkövetése miatt feljelentéssel élni (eredménytől függetlenül) és igen, szerintem akár meg is állhat az említte bűncselekmény, bár én csak példának hoztam fel épp ezt. Ha nem ez, akkor más. Pl. Tulajdon elleni szabálysértés, Lopás bűncselekmény, Sikkasztás bűncselekmény... és még folytathatnám. De persze nem ez a cél, csak érdekes, hogy sokat beszélünk (akár privátban is) olyan "gerinctelen" vásárlókról, akik refundot kérnek olyan termékre, ami igazából megjött, azt a NÉHÁNY tróger kézbesítőt, postai alkalmazottat meg alig említjük, "benyeljük", amiket tesznek...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest