Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Tisztelt V/!
Nem fogok veled vitázni, hiszen ismersz már régóta. Tudom, hogy miben vagy jó, fogadd el, hogy ebben meg én!
Nem kártérítési eljárásról beszéltem, mert azt már ezerszer kiveséztük. Szerintem simán lehet bűncselekmény elkövetése miatt feljelentéssel élni (eredménytől függetlenül) és igen, szerintem akár meg is állhat az említte bűncselekmény, bár én csak példának hoztam fel épp ezt. Ha nem ez, akkor más. Pl. Tulajdon elleni szabálysértés, Lopás bűncselekmény, Sikkasztás bűncselekmény... és még folytathatnám. De persze nem ez a cél, csak érdekes, hogy sokat beszélünk (akár privátban is) olyan "gerinctelen" vásárlókról, akik refundot kérnek olyan termékre, ami igazából megjött, azt a NÉHÁNY tróger kézbesítőt, postai alkalmazottat meg alig említjük, "benyeljük", amiket tesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest