- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
Nah végre Magyarországon van már a csomagom.
Jól gondolom, hogy most (2020.02.23 10:56 CET) vámolás alatt van, de teendőm nincs? -
merqree
őstag
Miután az utóbbi napokban a F*ing id*ts névvel köszöntöttem a customer supportot minden levelemben, és 36os betűtípussal írtam, ma megtörtént a csoda.
Ma felvette a DHL express a megrendelésemet, és 26.-án fogják hozni. Ez utóbbi dátumot SMSben kaptam meg! A szállítási információkat február 5.-én már tudta a DHL Express.
-
merqree
őstag
válasz
privatposta #16177 üzenetére
Minden válaszukba ezt a számot ismétlik...
Arról nem beszélve, hogy az "Expedited Shipping Service" kínából 5-8 munkanap lenne...
-
merqree
őstag
válasz
ptesza #16175 üzenetére
Úton van?
Hol?
Kínából vásároltam, annak hogy lehet Dubai az indulása?
Itt a trackingje...szerk: még az árut sem kapta meg a szállító
-
merqree
őstag
Nekem elegem lett a banggood-ból.
A szememben nem más, mint egy adathalász csaló oldal.
Rendeltem egy terméket január 29.-én, express szállítással (5-8 munkanap), amit elvileg február 5.-én szállításra átadtak. A kapott tracking szám Dubai indulást mutat, de február 5 óta azégsz folyamat változatlan. Hiába írok, chat-elek, mindig csak a sablon duma jön, hogy max 60 napjuk van, utána jár csak a visszatérítés.
Egyik agytalan sem érti meg, hogy az én esetemben és értelmezésemben nem a 60 nap a mérvadó, hiszen "szerződés" köttetett kettőnk között az előre ismeretett feltételekkel.
Minden esetben sablon választ kapok, akár chat, akár email...Elegem lett.
-
merqree
őstag
Az összefoglalóban lévő "refund igénylése" résznél lévő leírás nekem nem jön össze, már a második pontban "megáll a tudomány"
-
merqree
őstag
A szállítási határidőből kifolyólag már volt kettőnk között nem is kis vita, nem kívánom és szerintem Te sem újra kezdeni.
Továbbra is fenntartom azt, hogy akkor ne kelljen fizetni az extra rövid szállítási határidőért, ha az sosem tartódik be.
Látható, hogy minden alkalommal a 30-60 napra mutogatva mentegetőznek. Ez (legalábbis az én értékrendem szerint) a vásárló tudatos megtévesztése, csak cseszhetem, mert qva messze vannak...
Mert innentől kezdve teljesen felesleges bármilyen szállításért plusz árat fizetni. -
merqree
őstag
válasz
Balázs1621 #15916 üzenetére
Nekem 02.05-én postázták kínából, kaptam is tracking numbert, de a mai napig semmi sem változott, holott "Expedited Shipping Service" 5-8 munkanapot ígér.
De a valóságtól ez nagyon messze van... -
merqree
őstag
5 napja meg sem moccan a csomagom, a DHL kapott egy számot, de a csomagot még nem ve(he)tték át...
-
merqree
őstag
válasz
szemmelver #15703 üzenetére
Nem enged belépni, aszondja, hogy már egy ilyen csoportnak a tagja vagyok...
-
merqree
őstag
Picit megy fel bennem a pumpa, hogy harmadik munkanapja hozzá sem szagolnak a prioritásos vásárlásomhoz.... mi lehet azokkal a megrendelésekkel, amiket nem priority móddal vettek?
-
merqree
őstag
Ezekben a csoportokban mi a jó a Banggood-nak? Az összefoglalóban egyí szó sincs róla.
Annyitg kiderítettem, hogy be kell fizetni 1 EURcentet, és kisorsolják, a nyertes, a többiek pedig visszakapják a pénzt.
Miért írjátok, hogy böngészős vagy app-os? Értem a kettő közötti különbséget, de miért nem ugyan az a kettő? Van ami csak az app-ban van "akciózva"?Szóval értem is, meg nem is.
Előre is köszönöm a magyarázatokat!
-
merqree
őstag
Félreértés ne essék, ne hőzöngök, csak a fejemet vakarom.
Ami félrevezetett a nevezzük becsült szállítási határidő. Ha egy héttel többet ír, akkor sem sértődök meg, csak meddig tartana automatikusan megnöveli a szállítási időt?Hátradőlök és várom a kiszállítást.
(Ilyen áron én sem szeretnék "szabadságon" lenni)
-
merqree
őstag
Akkor azért ez elég "lenyúlás" az én értékrendem szerint.
Az analógia, ami miatt azt gondolom igazam van:
- a rendszer automatikus, tudja, hogy munkaszüneti hét van
- a megrendelés során expected delivery 06.02.2020, azaz azt sugallja, hogy addigra biztosan megkapom
- a fenti miatt félre lettem tájékoztatva, mert abban a hiszemben rendeltem meg a legrövidebb szállítási szolgáltatással, mert volt rá lehetőségem.Semmilyen formában nem tájékoztattak arról, hogy az új év miatt késedelem lehetséges.
Csak furcsa nekem, igaz ezt itthon is simán megcsinálják.
-
merqree
őstag
Sziasztok,
A kínai újév miatt teljesen életszerű, hogy a január 29-én rendelt és kifizetett "Expedited Shipping Service" szállítású termék még processing státuszban van?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest