- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Nagyon rég rendeltem már a BG-rol és most ismét megtettem (nem a korábban regelt, használt fiókkal) és ma kaptam mailt, hogy a "Mr. EW" (webáruház ) átadta a csomagot kézbesítésre a Packeta-nak.
Nem is gondoltam volna, hogy majd a Packeta-nak fogják átadni és az fogja szállítani. -
MaxxDamage
félisten
Akit érdekel: Xmund XD-DY25 Multifunction Digital Storage Bag USB Charger Earphone Organizer Portable Travel Cable Bag - Dark Blue böngészős Snatch link /4 ember kellene még/
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #13122 üzenetére
Xiaomi telefonra még 5 ember jelentkezhet, 12hr+ idő van még vissza.
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 4GB 64GB 5000mAh Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone - Onyx Black Snatch - Webes -
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Xiaomi Redmi 8 teló - snatch - web
Még van hely bőven -
MaxxDamage
félisten
válasz
sing1ep1ayer #12999 üzenetére
Nálam egyik link se jó
-
MaxxDamage
félisten
Telefon [link] jelentkezzetek.
-
MaxxDamage
félisten
Táska akit érdekel: [link]
-
MaxxDamage
félisten
Pontos Kritériumait a feltöltendő videónak hol találom? (valami 1.5 percet írt az emailbe a rendszer... nem jelent meg a videóm)
L
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Értékelésnél Videót töltenék fel, osztanék meg, de csak képet (5db) lehet.... videót miként lehet megosztani ?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
maj-viktor #1428 üzenetére
Köszönöm!
Most megnéztem és nekem is ez jött le.... na majd VIP 4-5 már jobb leszJelenlegi felhasználható 100 USD rendelés esetén 10% (kedvezmény) vagy 200 USD rendelés esetén 20% (kedvezmény) nem is olyan rossz !
L
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Amennyiben BG-n össze rendelek sok terméket , mik a lehetőségek kedvezmény érvényesítése terén? (csak VIP1 -be vagyok, de még 116 credit és VIP2 meg is van.)
Eddig nem használtam kupont és most szeretnék valami kedvezményt is igénybe venni
Nem jár semmi hátránnyal, ha "Ship From" CN Warehouse? (EU gondolom jobb volna, de csak CN-es termékek... "Electronics")
UI.:
100 USD vásárlás esetén kapok 10% kedvezményt (ezt találtam, használom is) , de más nincs amit tudnék használni?L
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest