Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
vargalex #7233 üzenetére
Viszont olvastam a következő hozzászólásodat is abban a topikban, ahol pont a H51-ről írtad, hogy nem vesz fel hangot. Eszerint érdemes letesztelni minden egyes funkcióját, nem leragadni az elsőnél és azzal kapcsolatban levelezni velük. Égés utána új dispute-ot nyitni egy másik, újonnan felfedezett problémával.
-
sysrq
őstag
válasz
vargalex #5029 üzenetére
Igen, ezeket is 25.-én adták postára. Elég nagy a szórás a megérkezésre. Előtte élénken érdeklődtek nem e akarok refundot, de mindig megnyugtattam őket hogy várom a feladást. Ezt az alacsony értékeknél szeretik. A 10 dolláros akciókamerát se kapkodták el feladni, és még úton van. 40-50 napig nem is idegeskedek.
-
válasz
vargalex #4744 üzenetére
Ha a Posta keresőjében nincs benne, akkor a bejegyzések kamuk, mert a postások csak azokat írják be amire kötelezve vannak (Rx99999999XX vagy az EMS gyors posta), néha még azt is némi késéssel. Ha kijön Kínából vagy Hong Kong-ból a pakk itt náluk ugyan kiírná be hogy megérkezett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest