- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
válasz
Ed3r_X_ #49177 üzenetére
akkor úgy tűnik az én ismereteim hiányosak, sorry. emlékeim szerint a több gpu-s rendszernél vagy a kép felét számolja az egyik, illetve másik gpu (valamilyen felosztásban), vagy külön képkocka jut egy képsorból hol az egyiknek, hol a másiknak (kicsit egyszerűsítettem). így a számításhoz a procinak rendelkezésre álló memóriából lehet dolgozni a hozzá tartozó sávszélességen, ami magonként elszeparált. azért látja 2 gigásnak az oprendszer, mert oprendszer oldalról mindegy, hogy ki és hogy számolja a képet, csak legyen kép? hybrid crossfire esetén mit fog írni a rendszer?
-
-
válasz
Ed3r_X_ #42810 üzenetére
Üdv!
Úgy tudom, ezeket többnyire azért húzzák vissza gyárilag, mert a gyártás során valamilyen okból kifolyólag instabil lesz a kártya az adott órajelen, és persze nem dobják ki a legyártott példányt, hanem "értékcsökkentve" adják el. Attól, ha felhúzod az eredeti órajelre, szerintem sem lesz baja, de ha instabillá válna, akkor tudod, hol kell keresni a hibát. (Ilyen volt anno a 9600-as és a 9550-es ATI kártya, ahol a 9550 egy butított 9600-as volt - ha lehet hinni ezeknek a pletykáknak.)
Ha van rá mód, én egy kis plusz hűtést adnék a ramoknak, akár kis hűtőbordák formájában is, az nem árthat neki.
-
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #41213 üzenetére
A legújabb driver(337.valamennyi) rengeteg FPS-t ad, BF3-ban +20fps
Hiába DX11 képes, ha bűngyenge.
Grid 2, Battlefield 3, Counter Strike: Global Offensive, Shift 2, Crysis 2, Deus Ex Human Revolution, NFS Hot Pursuit így megy rajta pár játék videófelvétellel. -
pcgamer01
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #41034 üzenetére
igen többre mennél vele mint ezekkel a gyárikkal.
én most egy HD3870-re tettem rá egy S1-et és most passzívan! használom így a gyári hangos hűtő helyett csak 4°-al több a hőmérséklet üresen terhelve meg kb ugyan ott van.És csend uralkodik
Persze azért egy 120-as légkavarót rárakok hogy a ramra fújjon egy kis levegőt de ettől nem lesz sokkal hangosabb. -
-
Darth-anyán
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- XFX RX 6650 XT vga garanciás, free foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest