- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
codec
senior tag
válasz
PimpDaddy #88432 üzenetére
"Hozzáteszem ha kiveszem a kártyát és úgy indítok akkor is világít a VGA Debug LED"
Az alaplap nem tudja azonosítani a VGA-t, ok lehet vga hiba(akár vga bios hiba), érintkezési hiba, vagy mint esetedben nem létező, vagyis nem csatlakoztatott VGA.
Emiatt világít a debug led a lapodon.
Szóval VGA-nál keressed a probléma forrását. -
codec
senior tag
válasz
gordonfreemN #87865 üzenetére
Gondolom Chrome-ot használsz böngészéshez.
-
codec
senior tag
válasz
Turó Kálmán #85936 üzenetére
GPU-Z mit mutat, váltja rendesen az órajeleket a teljesítménytől függően? PCI-E x16 is okés?
-
codec
senior tag
válasz
Mayweather #81709 üzenetére
Én fotóznám, vagy megszerkeszteném pl corelben, és kinyomtatnám lézeren. sima sirálypapír.
-
codec
senior tag
válasz
slothunter #81563 üzenetére
Nem hinném, hogy ez táphiba, pin-eket esetleg letisztíthatná, bench-ek alatt is crash-el? Hőfokok rendben? Bios reset, alaplapi bios frissítés, esetleg 1 rammal megnézni.. Valami gyenge játék alatt (pl egy alap Far_Cry 3.) is alacsony kártyaterhelésnél is crashel?
-
codec
senior tag
-
codec
senior tag
válasz
jahatpersze #48333 üzenetére
Próbáld ki, hogy visszább veszed a kártya órajeleit, hátha...
-
codec
senior tag
Konkrétan mi a probléma ezzel a webshoppal? Én küldenék nekik egy mail-t hogy a webshopban található termék valóban rendelhető?
Ennyit megérne.
De látom van nekik msi, és palit is. Szóval szerintem simán elképzelhető. hogy valahonnan kaptak még ilyen kártyákat.kelemen73: Evga precision-t próbáltad már?
-
-
codec
senior tag
válasz
flashpointer #46903 üzenetére
Féktisztítót jobbnak tartom, én mindig azt használtam, soha nem volt gondom. A lapka legyen tiszta, az a lényeges.
-
codec
senior tag
válasz
csabyka666 #46551 üzenetére
Víruskeresést csináltál? Akad olyan vírus ami a vga-val csinálhat ilyent. pl ez: steam32.exe
-
codec
senior tag
válasz
csabyka666 #46528 üzenetére
Üdv!
Nem szabad neki idle-ben full 3D-n üzemelni. Korábban nem volt amd kártya a gépedben? Használsz, msi afterburner, vagy valami hasonló programot?
Teljes driver letakarítás, majd korábbi verzió felrakását próbáltad? -
codec
senior tag
válasz
ghodyl #46504 üzenetére
Biztosan maradt valami a Precision X-ből. Én azt csinálnám, hogy precision x uninstall, az összes bejegyzését megkeresném, azokat is törölni kell, akár manuálisan is. Registry-ből is. Majd Driver eltávolítása, azt is minél alaposabban. Utána vissza a drivert, és a jól működő precision x-et. Msi aferburnert nem raktál rá korábban?
-
codec
senior tag
válasz
Victoryus94 #46405 üzenetére
Filléres dolog egy ilyen venti, és a cseréje is nagyon könnyű. Én lecserélném.
-
codec
senior tag
válasz
enginev3.0 #46387 üzenetére
Szia!
Ez a hiba inkább a VGA-hoz kapcsolódik.
A kártya melegedésére tippelnék. -
codec
senior tag
válasz
papasoft80 #46007 üzenetére
Szia!
Szerintem ne is erőltessed amíg nincs még egy átalakítód. Kártyád bánhatja. -
codec
senior tag
válasz
napoleon2323 #46001 üzenetére
Az adatlapodon lévő HKC táppal használod?
Mert a nem megfelelő áramellátás is okozhat ilyen jellegű gondot. -
codec
senior tag
válasz
Tomjack #45809 üzenetére
Driver teszi lehetővé, hogy elérd a kártya azon képességeit amiért végül is fizettél.(sebesség, hardveres gyorsítás, stb..)lényegében a normál működésért felel.
Nélküle, tényleg csak alapfunkciót lát el. Ez a betöltéskor fekete képernyő hiba azért elég ritka, de létezik. A driver nem tud megfelelően működni, ez lehet hardverhiba, hibás driver, vagy régi maradék fájlok egy korábbi driverből, esetleg hibás tuning. -
codec
senior tag
-
-
codec
senior tag
válasz
flashpointer #45616 üzenetére
Ezt automatán kezeli a lap, ha hibát talál akkor vált vissza a sebességen. Kártya lehet feszül, nem érintkezik rendesen a foglalattal, esetleg kontakthiba. Próbáld meg kivenni, letakarítani az érintkezőket, esetleg egy bios reset. Ezek szoktak segíteni.
-
codec
senior tag
válasz
flashpointer #45613 üzenetére
Ez a kártya maximális sebességét mutatja, Használj inkább GPU-Z programot, azon egyből látod majd az aktuálisat.
-
codec
senior tag
válasz
flashpointer #45611 üzenetére
PCI-E 16x módban fut?
-
codec
senior tag
válasz
Dickassman #45598 üzenetére
Ez azért nem normális dolog. Esetleg képet raknál be róla?
-
codec
senior tag
válasz
gogolak08 #45542 üzenetére
CLR_CMOS tüskéket kell egy jumperral rövidre zárni kb 10 mp erejéig, áramtalanított gépnél természetesen.
Szerintem nem a kártyáddal lesz a gond. Próbáld ki 1 rammal és csak a vga-val, (se hdd, se odd ne legyen rajta.) ha biosba beenged, és ott nem fagy meg akkor lehet a többi alkatrészt egyesével visszarakni. -
codec
senior tag
válasz
Zorden #45508 üzenetére
Üdv!
Sajnos ezek a tünetek kezdeti vram hibára utalnak.
Használtan vetted(hűtőt, biost nem piszkálta az előző tulaj)?
Amit meg lehetne érte még tenni, hogy kiveszed, érintkezőket letakarítod, pci-e frekit fix 100-ra teszed.
Esetleg megpróbálhatod, hogy tiszta rendszert teszel fel. -
codec
senior tag
válasz
Silver Hawk #45501 üzenetére
Próbáld meg, hogy kiveszed a kártyát, majd vissza, lehet valami kis por került az érintkezőkhöz.
Esetleg biosban a pci-e frekit rakjad fix 100-ra. -
codec
senior tag
Üdv!
Valaki elmagyarázná nekem, hogy a TDP limit konkrétan mit takar egy VGA alatt?
Köszi. -
codec
senior tag
válasz
hwérdeklődő #15823 üzenetére
Pci-e 2.0-ás kártyák visszafelé kompatibilisek, vagyis menni fog az általad említett Pci-e 1.1-el szerelt lapban.
Teljesítménycsökkenést a felsorolt kártyákon nem veszel észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest