- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Köszönöm a választ mindkettőtöknek,ezért kérdeztem előbb mielőtt cselekedtem volna.
-
perge666
veterán
Sziasztok.Remélem jó helyre írok,ha nem akkor bocsi.
Van egy régebbi gépem amiből eladtam a CPU-t és a VGA-t,de van ithon egy belevaló I3 7100 CPU.
Egy még régebbi gépemben van egy Radeon HD4770 512MB-os Formula Edition kártya,és az villant fel az agyamban hogy mi lenne ha beleraknám ebbe a gépbe?YT videókon láttam hogy GTA V meg hasonlók elindulnának ezzel a kártyával,/ tisztában vagyok vele hogy a grafikát le kellene venni /a kérdés az hogy a CPU-val kijönnének e?
Ha ez használható megoldás,akkor elvinném szüleimhez és ott unokaöcsémék meg a lányom tudnának bohóckodni vele régebbi játékokkal 1280X1024-es monitoron 0ft ráfordítással.Tudom kipróbálhatnám,de amíg nem kapok választ addig nem erőltetem a dolgot.
-
perge666
veterán
válasz
kolopele #91803 üzenetére
Nagyon régen használtam a Print Screen opciót,de a Logitech K400+ billentyűzetemen sajnos nincs ilyen gomb.
Most utána néztem hogy 2 opcióval is ki lehet váltani azt a gombot,de nekem még mindig nem ez a problémám,és nem értem hogy mások miért ilyen dolgokon lovagolnak.Ahelyett hogy segítenének inkább teleszemetelik a fórumot haszontalan hozzászólásokkal,jaaaaa hogy nem tudnak vagy nem akarnak segíteni?Akkor inkább ne szóljanak hozzá.
Elnézést,de ez kiverte a biztosítékot.
-
perge666
veterán
válasz
KAMELOT #91789 üzenetére
1. 4K TV-re van jelenleg kötve,de FHD monitoron fogom használni,csak kíváncsiságból állítottam maxra.......
2. Nekem így volt egyszerűbb,gyorsabb.
Kötözködés helyett segíthettél volna,látom nem vagy kezdő a témában mint én.
kolopele : Köszi szépen az értékes információt,full tudatlan vagyok hozzá.
Eddig egy i7 6700,RTX1060 kombóval játszottam amit tudtam meg PS4-el.Igen minden alapon van,semmit nem állítgattam,akkor rendben van ha jók a hőfokok,majd utánanézek és igyekszem csendesíteni.
Még egyszer köszi a segítséget.
-
perge666
veterán
Üdv.
Manli RTX3070 kártya hőfokát teszteltem Heaven Benchmark alatt mint ahogy fentebb egy fórumtárs,és nagyjából hasonló értékeket kaptam.
Elindítottam az RDR2-t 4k ultrán a GPU nem ment fentebb 73 foknál,a HotSpot pedig 86-nál,de a venti 2000 felett pörög,/ kb.15-20 percet játszottam próba gyanánt / és picit zavaró a hangja,de lehet hogy a CPU hűtő a zavaró,vagy a kettő együtt.
Tudnám ezt picit halkítani esetleg?
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Vettem használtan egy Manli RTX 3070 VGA-t,de a tápegységhez nem adtak 12 tűs átalakítót.
Tudnátok segíteni hogy milyen átalakító is kellene hozzá pontosan,és hol tudnám megrendelni?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
perge666
veterán
Üdv.
Van egy MSI K9N Neo V2 alaplapom, eddig egy MSI210 VGA volt benne, most beleraktam egy MSI R7 250-et és nem ad képet.
Állítani nem tudok rajta semmit, CMOS resetet csináltam.
Próbáltam sima VGA kábellal és HDMI-vel is, de nincs kép.
Beraktam a régebbi S939-es gépbe is, ott meg egyből adott képet, de windowsba nem tudtam belépni mert rendszer nincs azon a gépen jelenleg,de a biosba tudtam mászkálni.
Van valami egyszerű módja hogy az AM2-es gépbe működjön? -
perge666
veterán
válasz
Serginho10 #35008 üzenetére
Nekem az 5810TG laptopom csinálta azt amikor megvettem,hogy a dedikált videókártyát(Ati Radeon HD4330) az istenért sem akarta felismerni.Próbáltam mindenféle drivert,legalább 25-30 oldalról töltöttem le,de egyik sem volt jó.
Egyszer találtam egy olyat,ami 240MB-os volt,nem pedig a 100 akárhány megásak,és utána azzal mindig tökéletesen működött még win 8-al is!
3 év használat után eladtam (k.b.3 hónapja) és azóta az új gazdája egy panaszt nem tett rá. -
perge666
veterán
válasz
Mikeee89 #34837 üzenetére
Nekem 7770-előtt 6670 volt,de mire sikerült mindent beállítanom hogy tökéletesen működjön..................
Ez lehet az én bénaságom okozta,de megszenvedtem vele!
Én a Catalyst Controll Centert fent hagytam,simán kicseréltem a kártyát,mindent érzékelt,lehetett is vele játszani,de ha HDMI-re dugtam akkor nem volt hang a TV-n csak újraindítás után.
Frissítettem a Drivert,akkor meg sehogyan sem tudtam kicsikarni a TV hangszórókból hangot,csak a hangkártya kivezetéséből rákötött HIFI-vel.
2 napja frissítettem az alaplapi hangkártya Driverét,és most jó.Eléggé fura nekem hogy a másik kártyával tökéletesen működött,ezzel meg sz..tam egy csomót.
-
perge666
veterán
válasz
sesomaru1989 #34769 üzenetére
Nekem jelenleg egy 2 ventis/nagyon halk/ 7770 van,alapállapotban 30-33 fokos,játék után 40 körüli.
-
perge666
veterán
válasz
sesomaru1989 #34755 üzenetére
Én nemrég adtam el a 6670-et,szerintem nagyon jó kártya.
Nekem Sapphire Radeon volt,aktív hűtéses,kicsit hangosabb volt a jelenlegi kártyámnál,de ha olcsón akarsz jót akkor a 6670 neked való.
A mostani játékok többségét is lazán vitte 1280x1024-es felbontáson medium-high beállitáson. -
perge666
veterán
Na tegnap vettem egy Sapphire HD7770 Ghz Edition Vapor-X OC kártyát ,elvileg a procimhoz felesleges venni jobbat.
Ezzel a konfiggal szerintem már el leszek 1-2 évig,még annyi hogy szerezni akarok még 4GB memóriát. -
perge666
veterán
válasz
97bandy #34179 üzenetére
Szerintem teljesen mind1 hogy Ati vagy Nvidia VGA van e a gépben.
Ott valami gond van nála!
Nekem Ati HD 6670-em van,Samsung 830 SSD-vel,de 10-15 mp alatt bekapcsol,és használható is,kikapcsolás meg 4-5 mp,teljesen mind1 hány program fut.
Ráadásul SATAII-vel használom,mert a lapom nem tudja a III-t. -
perge666
veterán
válasz
Fishor #33977 üzenetére
Nekem van egy nagyon régi Pentium 3-as gépem retrózni,és annál amikor telepítettem rá oprendszert,ugyanezt csinálta a videókártya,amit nálad,nem lehetett felbontást állítani,és csak 16 szín volt,addig amíg nem telepítettem fel a VGA Drivert.
Szerintem egy próbát nálad is megér. -
perge666
veterán
Erre valaki:Előző kérdésem ??
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Szerintetek a HD7770 a mostani viszonylatban jó kártyának számít még,és megérné HD6670-ről ilyenre váltanom?
Illetve szerintetek GTA5-öt fogja e vinni HIGH beállítások mellett megfelelő konfigurációval???
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest