- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Mekkora az átmérője annak a csavarnak ami videókártya hűtőt rögzíti(a rugós) M1.2 vagy M1.6?
Sos lenne! -
perecKING
senior tag
válasz
MaxxDamage #63368 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Megerőltettem magam és behoztam a garázsból a forasztó állomást a kellékekkel és pár régi alaplapot pótalkatrész gyanánt(eddig semmit sem sikerüt megjavítani vele)
Most bios-ig jutott...de a venti halott(nem azért nem pörög mert hideg, hanem mert még kézzel is alig birom tekerni) csak rángatózik....uh benchamark előtt még kell rá valamim hűtő.köszi a bíztatást
olle
Ismerem, csak kicsit messze van.....én nem is lett olyan szép mint ha ő forrasztotta volna
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Ha egy garis vga meghal furmark alatt, akkor az garizható?
(Gyári EVGA gari)
Köszi
-
perecKING
senior tag
-
perecKING
senior tag
Ehez nem talaltam jobb topikot....
Honnan tudom h egy hdmi kabel 1.4? Csak annyi van rajta h high speed hdmi
Koszi!
-
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Barmelyik 8800gt alapbol jo Mac Pro ba 06-07 vagy kell ra valami spec bios? Sajna Mac nol is megbuktam
KOSZI -
perecKING
senior tag
Sziasztok!
Valaki elmondana, hogyan lehet leszedni a vga- ra az accelero hoz mellekelt ragasztoval felrakott ram suniket?Holnap megveszik a gyari hutessel de nem birom visszaalakitani. Nem jon le a kicsike....
Olyan kellene ami tuti! Nem szeretnek a vga-n gyakorolni
-
perecKING
senior tag
válasz
hoffman_ #34068 üzenetére
hoffman_
én az s1plust is felraktam 6950re....az s1 rev.2 is felmegy arra! szóval a támogatási lista nem teljes...csak azt írják oda ki amit el is bír teljesítményre!(szerintem)
A kártyáknak tudni kellene a furattávokat...úgy emlékszem a rev.2 2-2 furattal rendelkezik, az s1-plus 3-3 furatos. -
perecKING
senior tag
Sziasztok! 6950re szeretnek accelero s1 plus-t tenni. A cooler mar adott a vga meg nincs meg! Termeszetesen kapna bram suniket es 2dba noctuat. De itt az a kerdes: magara a kartyara felogathato az s1?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest