Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kolopele
nagyúr
válasz
perge666 #91788 üzenetére
Nincs ezzel így baj, jók a hőfokok, a 66% sem tragikus egyáltalán, egy kis UV - val tudnál ezen javítani. Ha megnézed az én két Pókemberes értékeimet, ott az első képen nincs UV, a másodikon van, fps - ben viszont még jobb is az UV mellett, és amíg gyári beállítások mellett 1600 az rpm, az UV alattin már csak 1200. Mondjuk én állítanék a CPU venti görbén is lejjebb, mert feleslegesen teker az is 2300 - on, nem kell 50 fokon tartani a magokat, 70-75 - ig mehetnek nyugodtan. Gondolom semmibe nem nyúltál még bele, mármint mindened gyárin fut.
-
válasz
perge666 #58593 üzenetére
Nem lehet, hogy a lapon lévő NVIDIA nForce 520 chipset a gond? Régebben volt szó róla, hogy bizonyos nForce chipsetek nem szeretik a modernebb Radeonokat.
mod: meg is van, HD5xxx-et nem kultiválja az nForce 4-5 chipseteket. Feltételezem későbbi AMD VGA-k ugyan így járhatnak.
mod2: amúgy egy R7 250 árából már majdnem kijön egy FM2+ lap valami A4 APU-val. Erőben lenyom egy AM2-es CPU-t és az IGP-je is erősebb, mint egy GT210. (bár a memóriára most nem gondoltam.)
-
-
Fishor
senior tag
válasz
perge666 #33976 üzenetére
Töltöttem le hozzá újat, ha megint előjön a hiba akkor megpróbálom, de hogy lehet az rossz, amikor eddig jó volt, és most is rendszer visszaállítás után jó, csak néha gondol egyet és bekapcsoláskor meg nem jó. Ha driver gond lenne, akkor egyáltalán nem kellett volna jónak lennie eddig sem nem?
-
Rivaul
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest