- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
dodopek #45949 üzenetére
Nálam a DLNA a nyerő. Probléma nuku, elég egy UTP kábel a router, és a TV közé. No meg másik szobában van a TV, és a gép.
Szerk: Csak logikusan gondolkodom.
A router így is, úgy is melózik, szerintem nem fogyaszt többet, ha több eszköz van rákötve. Ha igen, csekély lehet a mértéke.
A TV fogyasztása nem változik, műsort közvetít, és csókolom.
A VGA kártya viszont már érdekes lehet, ha két megjelenítőt szolgál ki, nem csak egyet. -
MK VII
veterán
válasz
dodopek #45949 üzenetére
Próbálok rájönni,hogy milyen céllal kérdezhetted azt amit kérdeztél,mert tényleg nem találok rá választ.
Ennyire vér komolyan érdekel az,hogy mondjuk 2,3W-al fog kevesebbet fogyasztani a rendszered?
Még egyszer mondom! Ne haragudj a fogalmazásomért, bántani nem akartalak vele,de tényleg! Csak nem láttam érdemi hasznát annak,ha meg tudod ezt az értéket és ezért gondoltam rá,hogy szeretnéd bemutatni nekünk a karácsonyi ajándékodat amivel a család vagy Te magad lepted meg magad.Viszont,ha ez téged ennyire komolyan érdekel akkor tényleg azt javaslom,hogy egy fogyasztás mérővel ellenőrizd!
-
MK VII
veterán
válasz
dodopek #45946 üzenetére
Szerintem köss rá egy fogyasztás mérőt és megtudod..
Jó,hogy nem azt kérdezed,hogy a kutyád lenyelt egy kindertojás figurát és körülbelül mikor fog az ánuszán távozni...
Most őszintén.. Pár watt nem mindegy?
Vagy,ha csak be akartad mutatni,hogy van egy ilyen szép Samsung megjelenítőd akkor az sikerült.. Gratulálok hozzá őszintén. Szép darab!
Bocsi,hogy így fogalmaztam csak elég furán jön le egy ilyen topikban,hogy mennyivel lesz kevesebb a fogyasztásod dlna-n keresztül egy olyan megjelenítővel.. Szerintem itt erre konkrét választ senki nem fog tudni adni...
Illetve egy esetben igen.. Ha tökéletesen megegyezik a gépe a tiéddel és ugyan olyan TV-je van és direkt mérné,mert érdekli,hogy mennyivel kevesebbet fogyaszt az amúgy is kis fogyasztású rendszere.. -
-
-
Coller225
tag
válasz
dodopek #35231 üzenetére
Huuu de vaksi vagyok... ezt az oldalt én is néztem, de nem láttam
Tudnál (tudnátok) valami kártyát ajánlani?
Alapvetően netezésre, bogarászásra, esetleg filmezésre (nem HD) használják a filmet, szóval teljesítmény igazából nem kell, csak legyen hozzá driver, illetve minél olcsóbb legyen... Ja és low profilos kéne, ahogy nézem :/ -
akos86
aktív tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
dodopek #24953 üzenetére
Szerintem próbálgasd, azon a felbontáson nem olyan rosszak az esélyeid.
Ebben a listában szerepel Run, Hot pursuit, SHIFT, amiknél a minimumot eléri. -
batmab
senior tag
válasz
dodopek #14606 üzenetére
sztem nem, de ezt még nem próbáltam...
há de némá mit találtam..ha ez igaz, meg vagy mentve....
-
troland26
őstag
válasz
dodopek #13667 üzenetére
már bocsánat , de én voltam a 2. aki segítő szándékúlag reagált a kérdésedre ..mellesleg a 2600xt-n is van cf csati nem tűnt föl , hogy nincs oda semmi dugva táp kábel ? Egyébként meg feltételezném azt aki feltesz tápcsatlakozóval kapcsolatos kérdést tudja azt , hogy milyen is maga a csatlakozó meg kb mire/hová lehet rádugni ....és ez ill az előző hszt nem csesztetésnek szántam ..csupán tényleg meglepett a dolog
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest