- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsjoz
tag
válasz
marcusa #35753 üzenetére
le akartam videózni neked, hogy elhidd nem hazudok mert semmire nem megyek vele az egyszer biztos de ha ráindítom a fraps-t akkor jön az a 15fps-es kategória
amugy bent az ébületekben olyan 60-70fps , kint 40-45-55 de én evga-val nézem
de egyébként nem ezért írtam hogy most ezen veszekedjünk mert semmi értelme nincs hanem hogy akkor most kevés a procim vagy sem ?
-
diablo666
tag
-
törölt tag
válasz
marcusa #33780 üzenetére
Igazad van, elnéztem. A hozzá adott tuning program szépen mutatja, hogy alacsonyabban jár. Ezzel lehet feszültséget is emelni úgy nézem.
képvarmi2:
Ez komoly? Épp most gondolkodom, hogy a Phenom II 965BE konfigomat lecseréljem i5-re. Ha ez tényleg igaz feltétlen i7 fog kelleni, akkor viszont kotorászni kell még a zsebemben. -
törölt tag
válasz
marcusa #33763 üzenetére
Van valami leiras ahol ezeknek a dolgoknak a mukodeserol olvashatnek? Eddig olyan kartyaim voltak, amik parszaz MHz-en mentek Idle modban es csak terheles alatt emelkedett az orajel. Ehhez kepest fura most, hogy folyamatosan 1000 MHz korul megy a GPU. Es ez a picivel tobb orajel boost neven sem vilagos nekem. Annyira keves a kulonbseg az alaphoz kepest, hogy nem ertem a gyakorlati hasznat.
-
Rivaul
addikt
válasz
marcusa #31556 üzenetére
Jó de igaz. Régen csak giga lapot vettem volna, ma ezt asrock váltotta. Azelőtt az volt a xar...Az msi-ről én is csak rosszakat láttam s azt hogy nem ajánlott gyártó. Lehet fordul még ez de jelenleg így áll. Egyedül a szívem csücske a sapphire tartja magát a biztos első helyen, legalábbis nálam.
-
-
Metacska
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest