- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Nálam régebben volt egy ideig Radeon 9200SE, ami az LE-vel lényegében azonos.
A Quake3 tényleg nem egy leányálom rajta 1024x768ban, mert harc közben úgy ,,rángat", mint annak rendje. Hiába adott 90 körüli fps-t a timedemo. 800x600ban el lehet vele szórakozni vele ősrégi játékokkal, oszt jólvan. Átlag felhasználásra meg több, mint elég. -
Rivaul
addikt
Ne törődj vele. Ki-ki lehetőségeihez s igényeihez mérten választ s használ. Vannak akiknek más a mérvadó... Én inkább a gyerekeimre költök s nem a pc-re. Mind1 is.
Átlag használatra megfelel ahogy írták. Jobban boldogul mint az mx440 pl egy flash oldalon de csodát azért ne várj, az már nagy jóindulattal sem egy játékos.
-
Rivaul
addikt
Támadt egy gondolatom de nem biztos hogy szeretnék rá választ kapni...
Amikor kihúzod az ati kártyát akkor a hdd-be vissza dugod a tápot? Tehát közvetlenül a táphoz csatlakozik a hdd? Mivel az ati kártyád hűtőjét bele kell kötni a táp kábelébe egy elosztóval, amikor azt kihúzod sztem nem kerül vissza a tápkábel s így nem is látható a gép számára a hdd. Kérlek mond hogy nincs igazam -
Rivaul
addikt
El van
cseszvea komplett bios beállításod. Húzd ki a gépet a konnektorból s vedd ki az alaplapi elemet 2 percre, utána tedd vissza s dugd be a gépet. Biosban a boot sorrendben állítsd a hdd-t elsőre s a többi lehetőséget tedd "disabled" re. Utána mehetsz neki az nv-vel. -
Vakegérke
félisten
Kaptál tanácsot, linkeltem a gyógyprogit, de ha ilyen a hozzáállásod, akkor fizess csak húsos összeget a szakinak.
"...azt mondták rá hogy nincs miről bootolni/vinyó vagy op rendszer."
Ezt meg ki mondta? Nem gyanús? Vagy lehet, hogy megvezettél minket, amikor azt állítottad, hogy csökkentett módban feláll a rendszer?No mindegy, elnézést kérek az okvetetlenkedésért. Sok sikert.
-
Vakegérke
félisten
Szedd le a Driver Sweeper-t, futtasd, szedesd le vele a régi drivert. Utána reboot, VGA üzemmódban indulj, és tedd fel az újabbat.
Sok sikert. -
Rivaul
addikt
Most már értem. A venti nem a kártyáról kapja a feszt hanem a tápra kell csatlakoztatni. Ez nem számít semmiben sem. Csökkentetten megy? Biosba stabil a kártya? Biost resetelj, nem nagyon van fogalmam mi lehet a nyűgje ha ezek nem jönnek be
Hopo82
3-5k között (5-ért találtam itt archív hirdetést ami elment). -
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Az ati-t le tudod törölni ha benne van akkor is de az nv nem fog felmenni mert nem talál majd kártyát a gépedben. Amúgy nem hiszem hogy driver miatt nem indulna a rendszer. Pl ha win8-at akarsz az mx-el indítani akkor lehet sehogy nem fog összejönni, bár ilyet még nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest