- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
intelMMX #32037 üzenetére
mellesleg jól jön ha van az embernek saját tapasztalata ilyen téren.
Ez igaz, de rosszul jön, ha a tapasztalat hibásan van értékele.
Rupa 20. De, ha erőltetve van, akkor előfordulhat, viszont mielőtt elkezdi kiírja az adatokat és látod, hogty a másikra készül éppen flesselni. Ilyenkor a -p elé (vagy mögé már nem tudom erre rá kell guglizni) még egy 1-est is kell írni. A 0 az elsődleges akártya az 1 a másodlagos, ha több van akkor tovább ugye.
-
artiny
őstag
válasz
intelMMX #31911 üzenetére
Köszi a válaszod.
Venni már nem nagyon akarom erre....az belejonne legalabb +15 € és ...inkább nemRendszerhuto az cpu hotot erted alatta?
http://www.bazos.sk/img/1/156/27176156.jpg
Kb a kisebb van is valahol,ilyen eleg lenne ? -
jozsi252
veterán
válasz
intelMMX #31862 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítségét
Valószínűleg az fog történni hogy belerakom neki, aztán játszik, próbálgatja mennyit fog bírni a gép, majd a későbbiekben eldöntik hogy mit akarnak rajta változtatni, meg hogy mit nem. Bár én már mondtam hogy
lap - cpu - ram - gpu - táp ezek a fontosak, vagyis minden igazából, mert ebbe a lapba erős proc már nem megy bele.
Amúgy jól látom hogy ennek az MSI N620GT-nek nem kell 6pin-es táp? Mivel elég kicsit a TDP-je ezért elég az amit fel vesz a foglalatból?
-
d3lete
aktív tag
válasz
intelMMX #31818 üzenetére
Én is volt hogy kitéptem a procit a foglalatból (939). de pl egy 775 öst már nem lehetne mert a keret rácsukódik. A legutóbbi javításból rám maradt gtx470 et úgy oldottam meg hogy a kondikat a nyák másik oldalára forasztottam fel. Meg a gyáriak sokkal kisebbek voltak szinte töredékük ezért kis vezetékekkel oldottam meg hogy odaférjenek. Toldottam faragtam mindent. De azóta is üzemel.
-
agressiv
addikt
válasz
intelMMX #31794 üzenetére
Készenléti feszt kap a kártya, de mást nem. Amikor kártyákat tesztelek így rakosgatom őket és nincs bajuk és nincs is ok amitől bajuk lehetne. Az AGP-s kártya az igen, mert két szinten vannak érintkezők és amikor kiszeded, vagy berakod rövidre zárod egy kis időre a készenlétet, de akkor is a lapot nyírhatod ki, de azt is túl szokták élni, mert a készenlét csak 2-3A-t tud.
-
Rivaul
addikt
válasz
intelMMX #31757 üzenetére
Kicsit nekem is elegem van a fórumból mostanság. Mindig betéved valaki aki a világot akarja megváltani s megy a magyarázás ha nem az ő véleményét osztod. Sztem kicsit pihentetem is...
Amúgy az inno3d az olcsó vacak kategóriába kezdett. Most nem tudom hogy hol tart de amikor bejött kishazánkba akkor nem a főnyeremény választás volt, így a korai kártyái kerülném mindenképp.
-
-
Rivaul
addikt
válasz
intelMMX #31754 üzenetére
Sok ilyen van. Nem kell vele foglalkozni. Nekem is van jó pár topic amit elkerülök. Semmi baj nincs azzal ha elmondod amit te tapasztaltál. Azért van ez a fórum hogy sok különböző álláspontot feldobjunk amiből talán az egyikkel sikerül segítenünk. Amíg nem ártasz senkinek addig ne törődj vele ki s mit mond. Fejtsd csak ki a véleményed.
fsb1000Ebbe inkább bele se megyek. Hiába járatnám a szám a tényekről... Legyen neked az az álom játék, soha jobbat senkinek. Legalább megértetted volna amit írok, mind1
-
Rivaul
addikt
válasz
intelMMX #31750 üzenetére
Ne vedd magadra. Agressiv ilyen, szoktak mindenkit nyugtatni
fsb1000Nem a játékélményről van szó. Trágya a játék valóban. Egy elkapkodott xarul portolt vacak lett. Nem véletlen az egymillió foltozás hozzá. Még ezek után is egy vacak marad. Senki nem a játékmenetre panaszkodik...
-
agressiv
addikt
válasz
intelMMX #31744 üzenetére
Jó sok zöldésget sikerült összehordanod, kérlek, ha nem értesz hozzá, ne szólj bele.
Ha visszaveszi a felbontást, akkor főleg CPU limites lesz, épp az lenne a lényeg, most, hogy akár nagyonnagy felbontáson is játszhatna, mivel a VGA erős, a processzornak semmiköze a felbontáshoz.
ACPU azért megy 80%-on ,mert a netes fasságokka ellentétben még mindíg nem képesek többszálon rendesen dolgozni a játékok. Amúgy milyen játékről van szó? Csak mert ez erősen függ a játéktól is.
TheNiceSpy
A BIOS úgy marad, én a radeon 9600-as kor óta bios-al tuningolok, mert így az erdeti driver mehetett (annó az eredetinél tiltva volt az OC) és nem kell mindenféle gyökér programot futtatni.
-
agressiv
addikt
válasz
intelMMX #31729 üzenetére
Nem, mivel nem tudjákk, hoyg flesselve lett. Ha a kártya bedöglik nem fogják ezt nézegetni, megy a lomisba. Én is megcsináltam most, mert XP alatt ugye nem is szoktak TDR-ezni, de a videók megakadoznak órajelváltozás közbenm és rohadtul idegesít. Átgondolatlan ez az egész, az intel energiatakarékossági szarjait is mindíg kikapcsolom, mert attól is akadoznak a videók, filmek..
Ha meg becsíkosodik a kártya, vagyis még megy, akkor visszaflesselhető rá az eredeti és megint nincs gond.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
intelMMX #31613 üzenetére
"Northwood procik jók! Volt egy 2ghz-s p4em!
Windows8al ment simán. Na jó azért nem simán, de becsületesen.
"Erről tudnál bővebb infót adni?
Én még élő embert nem láttam, aki képes lett volna Nw-re win8-at telepíteni. Sokat próbálkoztam, de sikertelenül. Az NX bit hiánya miatt el sem indul a telepítés.Neked hogy sikerült?
-
helkis
veterán
válasz
intelMMX #31604 üzenetére
én már ott feladom az xp-t, hogy annyi frissítés jön le, hogy inkább nem is érdekel.. idegesítő..
aranyszabály: akkor gyors egy gép, ha gyorsabb, mint a gazdája!
nagymuter elvan a 3.0-s HT-s p4-el 1gb rammal meg xp-vel, mert mire rájön, hogy mit akar, addigra pont ott is van minden.. én meg már unatkozok, ha nem ssd-s gép előtt ölök..
xp támogatásnak jövő ápril. 7-án vége..
-
helkis
veterán
válasz
intelMMX #31597 üzenetére
agressiv-nek igaza van, mindenre hardware-re azt a rendszert kell rakni, ami korban hozzá illik.. (egy igazi felhasználót nem is az érdekel hogy néz ki, nekem egy win95desing bőven jó lenne, csak menjen rendesen!)
egy mai i7-es gépre se tennél xp-t, ahogy egy k7-re 98-at és így tovább.. persze lehet szenvedni, de akkor ostorozza magát az ember, néhány dolgot meg lehet oldani keresvesen, de általában jobb, ha betartja az ember az íratlan szabályokat.. -
agressiv
addikt
válasz
intelMMX #31577 üzenetére
Szerintem a régiek nagy rakás kaksik, még újraindulni sem képesek rendesen, lekapcsolnak, majd újra bekapcsolnak, mert gondolom instabil lesz az FW, meg a klasszikus ram inkompatibilitás amivel tele voltak annó a topikok.
A nyák huzalozással nagyon jóban vagyok és biztos vagyok abban, hogy szimplán balf@szok, az előbb felsorolt viselkedésük egy is tákolmányra utal.
Rivaul, attól, hogy kifogtál egy rossz példányt, még nem kell az egész márkát leírni. Azok a megoldások, meg a kialakítás ami az enyémen van például erős kompetenciára utal részükről a gagyibájttal ellentétben.
-
Rivaul
addikt
válasz
intelMMX #31566 üzenetére
Az Asrocknak már jó rég nincs köze az Asus-hoz. Pont akkor volt vele a baj mikor még volt. Az Asus "éjszakai műszakja" rakta a lapokat össze. Bár olvastam valahol hogy szerette volna megint visszavenni de az ég mentsen tőle...
(#31569) intelMMX válasza Rivaul (#31567) üzenetére
Mert akkor félő hogy maga alá nyomja megint a márkát... Amúgy max felső kategóriába gyártanak jobbat de felső-középtől lefele semmi kép nem jobbak, sőt.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
intelMMX #31558 üzenetére
Nem jársz messze az igazságtól. A Gigabitnél nem csak az áram ellátást tervezik alul, hanem szinte mindent hogy pár centet lefaragjanak a gyártási költségekből.
Elég megnézni az agyon reklámozott hűtési rendszerüket, ami tulajdonképpen egy fröccsöntött papírvékonyságú műanyag burkolatra épül. Már a kinézete is azt sugározza hogy nem törekedtek a minőségre.Pár hónapja volt 2 db MSI VGA-m is, mindkettőt eladtam, mert antituningosak voltak, és terhelésnél már hallatszott a ventik zaja. Néhány fiaskó megérteti az emberrel, hogy változnak az idők és csak igazán jó minőséget vegyen, olyat amiről a fórumokon nem hallani rosszat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest