- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babferi
tag
Szevasztok ( biztos ami tuti alapon itt is rakerdezek ) , kis segitsegre lenne szuksegem . A helyzet a kovetkezo . A laptopom egy Dell Inspiron 7520 ( ket videovezerlo : Intel HD4000 + AMD 7730M ) es csak most frissitettem win 8.1-re . Amiota ez megtortent jatekokhoz nem a nagyobb kartyat hasznalja . Nem is tudtam belepni se a catalystba sem azt beallitani , hogy a jatekok "high performance"-on legyenek . Ezert a dell honlapjarol leszedtem az ott fellelheto utolso amd vga drivert es feltettem . Most mar beenged catalystba , meg tudom is allitani a jatekoknal , hogy magas teljesetmenyen futassa a gep , de ezt megsem teszi , csak az Intel 4000 hasznalja . Mit es , hogyan kellene allitanom , hogy jo legyen ? Ilyen jellegu gondom win 8 alatt nem volt .
Segitseget elore is koszi !!!
-
babferi
tag
Nem vagyok nagy spiler , de nyugodtan hulyezz le ha hulyeseget mondok
. Nem kell feltetlenul a kartyara dugni a ventit . Ha van/szerzel hozza atalakitot akkor kotheted egy szabad tapcsatlakozora is . Pl. en most csereltem a P&V GTX 550Ti-on a gyari hutott egy Accelero L2 Plusra mert behalt ! A karin 2 pines csatlakozo volt , az Acceleron meg egy nagyobb 3 pines , de ahhoz adtak atalakitot es igy egy tapcsatira kotottem . Neked ilyen jolenne gondolom : [link]
-
babferi
tag
Sziasztok , segitsegre lenne szuksegem , a konfigom :
-Gigabyte GA880GM-USB3 (3.1)
-AMD FX4100
-4GB Corsair DDR3 1333Mhz
-Nvidia GTX 550Ti 1GB DDR5
-Win 7 Pro 64bitA kovetkezo a gondom . Frissitettem a VGA driveret , ujrainditottam a gepet , de mielott megjelent volna az asztal , betoltes kozben a gep ujraindult allandoan . Csokkentett modban viszont betoltott a rendszer , leszedtem VGA drivert es ugy betoltott a rendszer megintcsak . Ezutan visszaraktam az elozo drivert , de ugyan az tortent ( allandoan ujraindolt win betoltese kozben a gep ) , felraktam a gyari drivert , ugyanaz a gond . Most nincs fent VGA illesztoprogram es igy tudom hasznalni a gepet . Menetkozben megteztem es nem megy a VGA ventije ( most sem megy ) , csokentett modban amikor volt fennt driver az eszkozkezeloben latta a videokartyat , ill. az AIDA is latja szoval szerintemnem az halt meg . Raktam fel bluescreenview-ot es ott latni , hogy valojaban kekhalalok tortentek es az ntoskrnl.exe-t hozza ki bunosnek . Ezutan csinaltam memoriatesztet es telepitolemezzel javitast de azok semmi hibat nem eszleltek.
Valaki megtudna mondani mi lehet a baj ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest