- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
BigDarkJoy #49584 üzenetére
Hali. Milyen felbontás mellett teszi mindezt az a "bivaj kárty"? A Sniper Elit 1, 2, 3, soha nem voltak nagy kártya igényű játékok.
-
zsola0518
tag
válasz
BigDarkJoy #49584 üzenetére
Az a baj, hogy a tápom csak 400w -os szóval kicsit komolyabb kártyák alapból kilőve szvsz.
-
d3lete
aktív tag
válasz
BigDarkJoy #27678 üzenetére
Én úgy láttam az ultra jobban teljesít. Nehezebben megjeleníthető helyeken.
Többiek? -
agressiv
addikt
válasz
BigDarkJoy #27664 üzenetére
Ha kettő csatlakozó van rajta, akkor nyílvánvaló, hogy okkal tették rá mind a kettőt és a válasz igen, rá kell dugni.
-
agressiv
addikt
válasz
BigDarkJoy #27562 üzenetére
Az AMD és a driver ez nehéz kérdés.
Próbálgatni kell, valakinek jól mennek ezek az új driverekkel is, míg másnál csak a régiekkel használhatók.
Nekem annó a 10.5-ös volt a legbizalomgerjesztőbb, de ez nem biztos, hogy neked is be fog válni.Attól, hogy viccesnek tartod...A 8800GTS 512-vel jobban el tudok játszani laggolás nélkül...
Akkor megvan a válasz arra, hogy miért fikázom a gainward-ot.De ez csak poén, ne vedd komolyan.Amúgy a túlmlegedett GPU hajlamos okozni laggolást és ez már komoly, mégha az adott hőmérséklet közelében sincs a szokásosnak, akkor is. Vedd lejjebb a GPU úrajelét 50-100MHz-el és figyeld meg, hogy mi történik.
-
freestailo
őstag
válasz
BigDarkJoy #27503 üzenetére
semmi..
-
Vakegérke
félisten
válasz
BigDarkJoy #27499 üzenetére
Ha már Intel, akkor NVIDIA kártyát keresnék.
-
freestailo
őstag
válasz
BigDarkJoy #27499 üzenetére
attól függ mennyi a keret, egy 4830 azért nem egy bivaly vga...
-
Szlovi
senior tag
válasz
BigDarkJoy #23910 üzenetére
Ebben a variációban az SLI nem fog menni
thorex : Igen,működni fog
-
Repsol600
addikt
válasz
BigDarkJoy #23916 üzenetére
Szerintem össze mert ugyan az a lapka, a lap meg támogatja a SLI-t.
-
cashback
őstag
válasz
BigDarkJoy #21525 üzenetére
Itt HA-n is vannak páran akik ilyesmit árulnak. Egy kis reklám: [link]
-
válasz
BigDarkJoy #20797 üzenetére
Megint más kérdés a VGA-hoz adott kábel. S ha a felét sem írod le annak, ami bajod van, elég nehéz kitalálni.
-
válasz
BigDarkJoy #20793 üzenetére
Hogy jó legyen, egy korrekt VGA->RCA átalakító kell, ezek az eszközök viszont aktív eszközök, én egy ILYET vettem, ez működik. A mezei kábelek, amiket ilyen átalakításra árulnak, nem érnek semmit.
-
Geresics
addikt
válasz
BigDarkJoy #20793 üzenetére
Akkor sorry, nem ugyan az lesz a gond, mint nálam volt
-
Geresics
addikt
válasz
BigDarkJoy #20791 üzenetére
Húúha... Egyszer nagyon-nagyon régen én is találkoztam ezzel a gonddal. Gondolom SCART-on kapcsolódsz a TV-re, ugye? Mert akkor asszem a SCART csatlakozónál valamelyik lábat át kell kötni (vagy másik csatlakozót használni), de már nem emlékszem tisztán
-
barisj
aktív tag
válasz
BigDarkJoy #20753 üzenetére
hát azt kétlem
-
barisj
aktív tag
válasz
BigDarkJoy #20750 üzenetére
de nem lehetett.. próbáltam. Riva Tunerrel is próbáltam,de nem tudtam azzal se.. sztem vmi driver faszom van vele..
-
shootme2
senior tag
válasz
BigDarkJoy #20647 üzenetére
Az 1 slotos nem valami jó. Alapjáraton is elég zajos terhelve valami rettenetes és gond nélkül felmegy 100 fokra. A dual slotos nekem nem ment 70 fölé és a hangja is sokkal jobb volt alapjáraton a többi alkatrész elnyomta a zaját.
Nincs sok értelme a hűtő cserének. Egy hűtő rá kb 3000Ft a kártya árával az már 8000 és annyiért már kapsz egy ilyen 4830-at ami erősebb és a hűtéséhez sem kell hozzányúlni.
-
shootme2
senior tag
válasz
BigDarkJoy #20643 üzenetére
Annyiért jó vétel. Megbízhatósággal sincs gond jó kis kártyák de ha single slotos a hűtése akkor szerezz füldugót
-
tasiadam
veterán
válasz
BigDarkJoy #20643 üzenetére
lehet h nem tőled kéne kérdezni de minek irodai gépbe 3870 meg ilyen kártyák? egy GT210 elég arra hogy legyen egy valami a GMA helyett mert mint nekem és a suliban is megfő hamar és el is mehet a kép
-
ebegab92
senior tag
válasz
BigDarkJoy #20641 üzenetére
Attól függ,hogy mennyiért adnák.Jó kártya volt a maga korában,mára viszont már kissé korosodó
HD4xxx,amit még érdemes megvenni használtan a teljesítmény miatt.Ez még régebbi gyártástechnológiájú,így többet is eszik,mint egy hasonló teljesítményű HD4xxx-es kártya.A helyedben nem ilyenre költenék,hanem egy HD4850-70-90-re.Ezekben még van kraft
-
KYZRR
őstag
válasz
BigDarkJoy #20222 üzenetére
Igen, nagyjabol ezert is raktak az eszaki hidba, van benne UVD2, es csokolom.
-
agressiv
addikt
válasz
BigDarkJoy #20200 üzenetére
A 128 a busz szélessége, ha gyorsabb a ram akkor még erősebb is lehet. Nem lehet pusztán nyers adatok alapján eldönteni egy kártya teljesítményét.
-
KYZRR
őstag
válasz
BigDarkJoy #20220 üzenetére
Hat, nagyajabol internetezesre, 40SP nem sokra megy.
Anno probalkoztam az OC-javal, de csak egy CoD2 Dx7 800x600 125-fps-t tudtam kicsikarni belole. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
BigDarkJoy #20212 üzenetére
Nem kötelező bele az AMD kártya, Nvidia-val is tökéletesen működik.
-
Geresics
addikt
válasz
BigDarkJoy #20212 üzenetére
Szerintem ezt a kérdést már feltetted. Légy türelmes.
-
siwok1
tag
válasz
BigDarkJoy #20205 üzenetére
Én csak a physx miatt szoktam ajánlani ezen a szinten az Nv-t és nem az AMD-t...Leveszi a terhet a cpurol rendesen.
-
siwok1
tag
válasz
BigDarkJoy #20202 üzenetére
Hát akkor ez marad ujonnan:
MSI GeForce N630GT-MD4GD3 4GB DDR3 PCIExpress
Vagy használtan lehet szemezni mindenféle jót.
-
siwok1
tag
válasz
BigDarkJoy #20198 üzenetére
Hát az pont nem, gddr5 röl beszéltem azzal van értelme ekkora sávszélességnek.
Szubjektivan, abban az árkategoriaban ilyenre vadásznék.::
GF550Ti jo középkategorias
29500Ft-os áron találtam a legolcsobban.
-
KYZRR
őstag
válasz
BigDarkJoy #20198 üzenetére
Igen.
tobb szamolo egyseg van benne. -
siwok1
tag
válasz
BigDarkJoy #20196 üzenetére
JA és a memori sávszélesség ugyanakkor a gddr5 nek köszönhetően. dupla gyors/ fele akkora bit szélesség. 56,2 Gb/sec
-
siwok1
tag
válasz
BigDarkJoy #20192 üzenetére
Mindneképp van értleme. Pl már a GF 450-nel 32X vonalsimítást tudtam bekapcsolni, meg dx11. GF 9600GT-505 millió tranzisztor Gf 450GTS 1,4 milliárd tranzisztor. Fizikailag meg ennyi a különbség.
-
khrissz
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #20161 üzenetére
9800gt a vga-m hát próbáltam a legujabb és régebbi driverrel is
-
Kiskutya
veterán
válasz
BigDarkJoy #20166 üzenetére
És mivel oldottad meg?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
BigDarkJoy #20149 üzenetére
-
Spet
addikt
válasz
BigDarkJoy #20149 üzenetére
-
menyus89
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #13039 üzenetére
Gondoltam egyébként én is.Kösz a segítséget.
-
Hunork
veterán
válasz
BigDarkJoy #13017 üzenetére
A 9600-hoz jó eredmény.
Többet ne nagyon várjál el tőle.
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz
BigDarkJoy #13017 üzenetére
-
sajátgép33
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12917 üzenetére
És ment rendesen a gép?:-)
Belekéne paszirozni a karit a gépbe valahogy:-D
nekem a ddr-es ramok vannak benne 2-db 512mb-os, és még böviteni szeretném mert van 2-db ddr-es ramom 512mb csak azok 400mhz-ek. Bele lehet rakni őket a két 300mhz-es mellé?:-D -
sajátgép33
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12910 üzenetére
Nekem egy 256-os kari kene:-)
-
sajátgép33
csendes tag
válasz
Oké megnézem :-D
És neked mekkora táp volt benne?
Nekem 230w-os az szerintem kevés a karihoz!
Vagy nem? -
Vadernagyúr
senior tag
válasz
BigDarkJoy #12914 üzenetére
értem!Köszi
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
BigDarkJoy #12912 üzenetére
"Sziasztok!Nekem most egy olyan problémám lenne,hogy újratettem a gépet és némelyik gémnél észrevehető valamikor enyhe szaggatás ami eddig nemvolt...Minden ugyanaz a gépen és eddig hibátlanul futtak a cuccok...És 60FPS-el megy a játék nemmegy lejebb és mégis beszaggat...Driverek ugyanazok mint a telepítés előtt voltak stb...A videókártyám az Sapphire HD 5770 1GB és játékközben 60 fokos...Azjóó??"
Ezt írtam egy másik topikba is,de szerinted akkor ennek nincsen köze a VGA-hoz ?
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Akkor örülök
Akkor a 60 még bőven jó
) Köszi
)
-
sajátgép33
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12900 üzenetére
De én nem tudom bele rakni a gépbe.
Beleférni belefér azzal nincs baj..
Hatul a vas miatt nem tudom rögziteni rendesen a vgat:S
Ilyen a hátulja nekem:lh4.ggpht.com/_Y5N9RaMj6iw/TK9eAqfq86I/AAAAAAAAA9A/fj0MSMHvx94/SAM_0587.JPG -
sajátgép33
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12895 üzenetére
vagy Pcie-os vgat is bele lehet rakni?
-
sajátgép33
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12895 üzenetére
De ez a kari nem Agp slotos...!
Nekem van egy Ati Radeon 9250 de nem tudom bele rakni a gepbe:S -
sajátgép33
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12891 üzenetére
És olyan karit hol találok?
Meg pontosan mien Ati vga? -
Frict
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12872 üzenetére
VGA-t senkitől se tudok kölcsönkérni, haver monitorja viszont egy 17" lcd, ráadásul itt lakik tőlem 5 perc sétányira, szal az megoldható lesz, ha végre rászánja magát.
Természetesen próbálgattam alacsonyabb felbontásban, alacsonyabb képfrissítéssel is, a helyzet nem változott. -
Frict
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12870 üzenetére
Semmi baj, sőt! Minden tanácsért hálás vagyok, még ha nem is tud segíteni, mert azzal is egy picit közelebb kerülök a megoldáshoz.
Másrészt legvégső esetben úgyis az lesz, hogy újra kell pakolnom a rendszert, csak amíg lehet ezt elkerülném (mondjuk addig, míg kölcsönkérek valakitől egy vinyót). -
rznk1986
tag
válasz
BigDarkJoy #12844 üzenetére
Szia,
Én ilyet találtam, ami nem túl jó hír, persze nem biztos, hogy igaz, de egy másik fórumon írták, ahol egy ember u. olyan drivert keresett, mint te
"S3 went out of business several years ago. They never wrote any XP drivers because they went out of business before XP was introduced. If the os doesn't provide support for this device then I suggest to try Windows 2000 or NT drivers posted in our database and can be found using our Advanced Search Wizard."
Ja... és utána a problémával küszködő kiprobálta a tanácsot, de nem műxik se a 2000 se az NT driver. Szóval sztem keress inkább egy win 98-at neten...
-
Dani_kp
addikt
válasz
BigDarkJoy #12855 üzenetére
Nincs mit, sok sikert
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
BigDarkJoy #12852 üzenetére
Ne haragudj nem is néztem...de szerintem sehogy...egyfolytában azt a driver update-s marhaságot akarja letölteni, meg a honlap irányít vissza...
De nem adom fel
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
BigDarkJoy #12850 üzenetére
-
Dani_kp
addikt
válasz
Win milleniumos driverrel nem próbáltad még? Elvileg azzal is menni kellene...
Vagy egy olyan progi, hogy dirver genius...azt hiszem hogy 30 napig free vagy valami ilyesmi, de nem biztos. Szvsz nem bízok az ilyen progikba és nem is látom értelmét, illetve óvakodok tőle és kerülöm, ahogy tudom, de az audio driverem szar volt és ezzel tudtam csak orvosolni...de miután minden szép és minden jó volt töröltem is egyből.
-
Mikula
csendes tag
válasz
Hali, az XP nem talál hozzá automatikusan drivert? Ez komoly, szerintem kellene neki.
-
viktorhmv
senior tag
válasz
BigDarkJoy #12799 üzenetére
Leszedtem a jelenlegi drivert és úgy is kikapcsol egyből ahogy indítanám a tesztet. Az az igazság h volt már RAM hibás VGA-m és az nem így viselkedett. Itt tényleg mintha a táp nem bírná el az egészet. Lehet h elszállt benne valami...
Bocsánat de windows eseménynaplót még nem használtam. Hol tudom benne megnézni h mi történt? -
viktorhmv
senior tag
válasz
BigDarkJoy #12797 üzenetére
Esetleg megpróbálkozzak egy régebbi driver-el? Van értelme?
-
viktorhmv
senior tag
válasz
BigDarkJoy #12791 üzenetére
A legújabb driver van fenn. A VGA a bűnös sztem mivel az ATITool teszt elindításának első ezredmásodpercében kikapcsol a gép:S
-
viktorhmv
senior tag
válasz
BigDarkJoy #12789 üzenetére
Alaplapomat most hirtelen nem tudom de a VGA-m egy HD 5750-es.
-
viktorhmv
senior tag
válasz
BigDarkJoy #12786 üzenetére
Nincs másik VGA-m. Javítható esetleg a probléma vagy nézelődjek másik VGA után?
-
blasko92
őstag
válasz
BigDarkJoy #12776 üzenetére
Igen, ahogy írtad az alap órajel az a 750/900.
Természetesen addig mennék, amíg még stabil.
Hát nem tudom, hogy a 800/1100-at elbírná-e. A gyári OC-s verziók a 780/1000 órajelesek.
De majd meglátjuk.Köszönöm szépen a segítséget!
-
tamas456
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12779 üzenetére
csak nem értem mert, a tv megy az integrált videokarival, de az ujjal nem.
az uj kari viszont nagy felbontáson is megy monitorral -
tamas456
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12779 üzenetére
még nem , de most végigpróbálom
-
tamas456
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12777 üzenetére
persze, de ha monitort kötök rá ugyanazzal a felbontással és frekkel megy, de ha visszakötöm a tv-t akkor a nem támogatott üzemmód látható
-
tamas456
csendes tag
válasz
BigDarkJoy #12773 üzenetére
1280x 720 a felbontás és 60 a frekvencia, az integrált videokarival ennyin mutatott képet
-
blasko92
őstag
válasz
BigDarkJoy #12771 üzenetére
És egyszerre hány MHz-et lehet/érdemes emelni?
Gondolom, ha már nem stabil, akkor 1MHz-enként kell visszavenni az órajelekből és folyamatosan tesztelni.
-
blasko92
őstag
válasz
BigDarkJoy #12768 üzenetére
Értem.
A vga túlhajtásában nem nagyon vagyok otthon. Ha jól tudom először a memóriának kell megtalálni a maximumát, ugye?
Valamint, hogy működik a túlhajtás? Hány MHz lépésenként kell menni felfelé?
Minden egyes emelés után tesztelni kell a stabilitást? -
blasko92
őstag
válasz
BigDarkJoy #12766 üzenetére
A melegedéssel nem lenne gond, a gyári hűtő már rég le van cserélve fullcoveres vízhűtésre, így a gpu 35-36 fok idle, és load sem megy fel 45 fok fölé.
Én is gondoltam az afterburnerre. Az ASUS-os progival van már tapasztalat?
-
Sátán44
addikt
válasz
BigDarkJoy #12752 üzenetére
Ez az én meglátásom is, de gondoltam megkérdezlek benneteket
-
allein
addikt
válasz
BigDarkJoy #12738 üzenetére
Én nem járok Békésre
-
allein
addikt
válasz
BigDarkJoy #12730 üzenetére
Egybe arra gondoltam, ház, táp, vga, ramok, stb.
-
allein
addikt
válasz
BigDarkJoy #12724 üzenetére
Jöhet. De ha lehet egybe adnám el a cuccot.
-
allein
addikt
válasz
BigDarkJoy #12714 üzenetére
Eladom az egészet egybe, nincs már kedvem és energiám foglalkozni vele
-
P.Dude
őstag
válasz
BigDarkJoy #12717 üzenetére
nincs, csak hirtelen elsötétül a kép
-
allein
addikt
válasz
BigDarkJoy #12704 üzenetére
ASUS lap aszt hiszem megadta magát
-
Dani_kp
addikt
válasz
BigDarkJoy #12701 üzenetére
Igen, régen még adtak a minőségre...de ma már a mennyiség a szempont. Illetve lehet venni minőségi cumót, de azt arany árba mérik...
#12702 BigDarkJoy : gondolom, ezt nem nekem akartad címezni
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
BigDarkJoy #12697 üzenetére
Így-így
.
Nem hogy HD5450-re, de kb. semmire sem. Ha karba van tartva legalább fél évente, hogy portalanít meg ventiket befúj, akkor az nem fog tönkremenni, meg túlmelegedni. Jóval olcsóbb ez így mint új hűtést venni "állandóan".
Nekem mindig ez jut eszembe a WD40-ről, mikor ajánlom valakinek
.
szerk.: itt van magyarul is
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
BigDarkJoy #12689 üzenetére
Ezt én is eljátszottam egy 478-as hűtővel, de ott nem kellett furkálni, mert olyan volt a kivitelezése a bordának, hogy be tudtam hajtani a csavarokat. Ilyen valami csak más volt a mintázata, 10-15 °C-ot hűtött a vga-n
.
Creep: annyival nem fogják visszavenni sajna. befújod egy ilyennel és legalább 1-2 évig hangtalan lesz, persze a full csapágyas ventikkel ezzel sem lehet mit kezdeni, azon csak egy kicsit tompít max. meg védi, hogy ne darálja le saját magát teljesen.
Viszont ha a zaj kezdeti stádiumba van, akkor hangtalanabb lesz, mint új korában plusz jobb kenése is lesz.Én új ventit sem vennék, ami oda kell az 400-500 Ft, de az is pár hónap után ugyan olyan hangos lesz, mint a gyári.
Igaz ez a WD40 vagy WS5 sem a legolcsóbb, de az nagyon sokáig elég és sok minden másra is jó.
Én pl.: ajtó zsanérra is ezt fújtam mert nyikorgott, akkor bejárati ajtónak a zárjába, ventire, kapu zárba is
...szóval elég sok mindenre jó tényleg.
Nagyon szívesen a segítséget!
-
allein
addikt
válasz
BigDarkJoy #12692 üzenetére
Minden felpörög, na deszka csere.
-
allein
addikt
válasz
BigDarkJoy #12686 üzenetére
Alaptípusa ASUS A7V400-MX SE.
BIOS kép sincs. Zsír új lap. Van egy másik lapom, próbáljam meg vele?
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz
BigDarkJoy #12666 üzenetére
-
Szlovi
senior tag
válasz
BigDarkJoy #12653 üzenetére
Nem fog menni
Csak azonos típusú kártyák fognak SLI-ben menni. Vagy két 9600GT, vagy két 9800GT.
Annyi szabadságot ad az NV,hogy lehetnek különböző gyártmányúak a VGA-k. -
FingR86
őstag
válasz
BigDarkJoy #12653 üzenetére
sztem nem, igaz nem nagyon értek hozzá de a 2 kártyán ugyanolyan chip-nek kell lenni, a 2 kártya meg alapból 2 külön széria, és ebből gondolom, hogy NEM
de itt le is írják mások is: [link]
"No. Must be same model but not necessary same manufacture."
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
BigDarkJoy #11491 üzenetére
félek, hogy nem éri megcsináltatni a 88gt-en ezt már.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BigDarkJoy #11491 üzenetére
Honnan veszel új csipet? Nagyon kevesen csinálják és nem éri meg, esetleg nagyon drága alkatrészeknél alkalmazható, az egész geforce nem ér többet 8000 forintnál ennyiért nem csinálnák meg, és lehet nem is működne sokáig.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
BigDarkJoy #10799 üzenetére
Akkor ki kéne kapcsolnia a gépen, az-az lekapcsolnia, és nem újraindulni. Talán inkább vga hiba lehet a háttérben. Kapcsold ki a hibakori újraindulást, és megtudod milyen hibakóddal áll le a gép, amit google segítségével megkereshetsz.
Újraindulás kikapcsolása: Vezérlőpult, rendszer, speciális fül, indítás helyreállítás beállítás beállítása, Rendszerhiba alatt vedd ki a pipát az automatikus újraindításból.
-
agressiv
addikt
válasz
BigDarkJoy #10801 üzenetére
Ha nem bírja a táp, lekapcsol. Szét kellene szedni és belekukucskálni, de lehet, hogy a szellőző nyílásokon bekukucskálva is lehet látni.
-
agressiv
addikt
válasz
BigDarkJoy #10799 üzenetére
Nem kevés a táp, de lehet, hogy picit már puposak benne a kondenzátorok.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
BigDarkJoy #10794 üzenetére
mikor kapod ezt a kék képernyőt ? Játékból való kilépéskor, vagy bekapcsoláskor, bármikor ?
-
HollyBoni
veterán
válasz
BigDarkJoy #9957 üzenetére
1024x768-on elég sok mindenre elég lehet,csak imádkozz ne haljon meg,elég öregecske kártya.
-
MeroM
senior tag
válasz
BigDarkJoy #9955 üzenetére
8800GT 1gb os az a kártya amivel még a mai napig el lehet játszani elég szépen ahhoz képest h már nem egy mai darab
-
HollyBoni
veterán
válasz
BigDarkJoy #9955 üzenetére
Mekkora felbontáson játszol? A 8800gt már eléggé öreg darab.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
BigDarkJoy #8005 üzenetére
alapon vinnie kellene.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BigDarkJoy #8004 üzenetére
Azt hittem már megvan a konfig. Szerintem inkább írj egy összeget és kérj segítséget a megfelelő topikban.
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz
BigDarkJoy #8004 üzenetére
1066mhz a ram,és geil vagy micsoda
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BigDarkJoy #7997 üzenetére
Ezt megértem, de sztem nem fog jól menni. A proci pontos típusát nem tudjuk, de még az a legfickósabb. A 2GB már szinte az összes játékhoz kevés, a VGA meg DDR2 memóriával szerelt, ami elég lassú.
-
BRIKLY
veterán
válasz
BigDarkJoy #7997 üzenetére
nem biztos az. pontosan mennyit szánsz rá?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BigDarkJoy #7992 üzenetére
Ott minden kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest