- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
atti1848 #13183 üzenetére
ilyen típusú dvi csatlakozók vannak.
Vagy rossz az átalakító amit vettél, vagy pedig nem megfelelőt adtak. -
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
r3v0Lut10n #11922 üzenetére
konkrétan nem tudok ilyenről. Viszont ha megnézed a játék gépigényét, akkor ott megtudhatod milyen kártya a minimum, és mi az ami ajánlott az adott játékhoz. Ebből azért lehet következtetni.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
r3v0Lut10n #11920 üzenetére
csak a teljesítményed javul (és nem összeadódik) ilyenkor, a vram nem adódik össze.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Joseppe210 #11704 üzenetére
erre gondolsz szerintem, ezek mind más típusúak.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Joseppe210 #11702 üzenetére
Érdekes. De a gond megoldódott, ez a lényeg. Ha ez a kábel, jelen esetben átalakító nem jött volna be, gőzöm nem lett volna a továbbiakban
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Joseppe210 #11700 üzenetére
Érdekes. A kábel biztosan jó ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Joseppe210 #11697 üzenetére
jóval korábbi üzenetedre írtam, amiben az van, hogy a monitorod nem akar kikapcsolni, csak azt írja ki, mintha keresné a kábelt.
Olyan beállításra gondoltam, amit írtak előttem is. Annál kikapcsol a monitorod ?
Mert ugye képernyőkímélőnél csak bejön a beállított effekt/kép. Majd ha jelen esetedben eltelik a 15 perc, akkor kapcsol le, itt nem akarja az igazságot ? -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Joseppe210 #11668 üzenetére
nem valami beállítási hiba csak ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Joseppe210 #11666 üzenetére
Ugye mondtam
A tápodra már nem emlékszem pontosan mi is volt, de ha nem minőségi, akkor egyértelmű minél hamarabbi csere, mert aztán többe kerül csak.
Hogy érted, hogy nem kapcsolja ki a monitort ? Win. alatt, amikor eltelik bizonyos idő, vagy kikapcsoláskor, és ott is hogyan ? Tovább világít a kijelző is ? Vagy mi, ezt most nem értem... -
DJ WOKKY
addikt
válasz
#93794560 #11642 üzenetére
néha könnyebb a megoldás mint gondoljuk.
BogyóBP: azért, ha megnézed közelebbről, nem olyan egyszerű hogy megszűnjön az érintkezés. Elég ha benne van a foglalatban megfelelően, és nem kell csavar sem, sokszor így próbálom a gépeket, és semmi hiba nincs vele. Természetesen a kártya súlya miatt valamekkora szögben dől a gravitáció miatt, de ez okozott még soha hibát nálam.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
atti_2010 #11620 üzenetére
Sajnos igen, idős kártyák már ezek.
Valaki csak azért vesz ilyet, meg ennél sokkal drágábbat is, hogy megnyúzza.
Amit mi sajnos nem tudhatunk. Sőt van, hogy még a korábbi tulaj sem, az meg véletlen, hogy nála eddig jó volt, vagy csak nem használta ki valójában soha a kártyát (inkább internetezett, filmet nézett).
Mára sajnos már a szervizkönyv sem ér sokat. -
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Joseppe210 #11592 üzenetére
Természetesen bőven érezni fogod a változást, dupla olyan teljesítmény párosul majd az 5830e-hez.
[link] -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Tarill #11591 üzenetére
Ezt nem kell érteni az új eszközre. /persze új eszköz is lehet gyári hibás, vagy feladhatja a bármikor a szolgálatot, de ott a gari/
De még a használtaknál sem törvényszerű, hogy mindegyiknél előjöjjön az a bizonyos vram hiba. mert az esetek nagy arányában ez képezi a hibát.
Hála istennek eddig az én 88gt-m sem csinált ilyet, remélem nem is fog, mert nincs pénzem most másikra. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
atti_2010 #11586 üzenetére
így a program sem fog működni nálam ezek szerint.
Ugyan is jelenleg xp-t tettem fel, és lusta vagyok lecserélni.
Úgy akarom, hogy egyik hdd-re win7, másikra xp. Egy hdd-n két különböző partícióra nem akarom, mert aztán nem használnám az xp-t olyan sűrűn.
Meg ha jól tudom xp után win7 nem lesz választható indításkor még ha egyazon hdd-re is teszem.
A kisebb hdd-ra meg inkább az xp-t kéne áttennem. -
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
PonPon #11519 üzenetére
közben megkaptad a választ.
valóban elég húzós áruk vanSok sikert hozzá, azért majd írj már be, hogy mire jutottál, kíváncsi vagyok
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
lsebestyen #11507 üzenetére
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
Nem árt ezentúl több törvényt is elolvasni.
Ugye van egyszer a 3 munkanapos általános cseregarancia. Itt bármit kérhet az ember, a pénzét vissza, csere terméket, másik terméket. Ehhez még hozzá kell tenni, hogy a csere is csak a jótállási rendeletben van előírva 3 munkanap időtartamig, ami azt jelenti, hogy csak tartós fogyasztási cikkek esetében fordulhat elő. (fenti link mellékletében olvasható mi számít ennek)
Ezután jön az X hónapos garancia idő, ami alatt a boltok a hibás terméket beveszik, ha nem tudják megjavítani, akkor cserét ajánlanak fel. A legvégső esetben fognak csak rábólintani egy pénzvisszafizetésre, de azt is csak akkor, amennyiben az üzlet szabályzata ezt tartalmazza.
Ha hibás, akkor megnézik, hogy miért. HA a hiba rendeltetésszerű használat mellett állt elő, akkor javíthatja, vagy cserélheti. HA nem tudja megjavítani, s nincs is már ugyanolyan, akkor vissza kell térítenie a vételkor kifizetett árat (összeget). -
DJ WOKKY
addikt
válasz
BigDarkJoy #11491 üzenetére
félek, hogy nem éri megcsináltatni a 88gt-en ezt már.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
coolpet #11479 üzenetére
A boltok szerződését kell megnézni, hogy hogyan is működik ez a csere.
Azt az árat fogják bizonyos ideig nézni, amin vetted.
Ha nincs ugyan olyan típus, akkor azon az áron beszámolják és rá is fizethetsz. Pénzt nem igen adnak vissza ha olcsóbbat veszel, igen csak le kell vásárolnod.
Ezek a tapasztalataim ilyen téren. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
andronymus #11366 üzenetére
bios reset első körben, majd új OS.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
VGAKILLER123 #11327 üzenetére
lehet kifogtad.
Ami pedig a tápodat illet, a coolink nem rossz táp, csak azt olvastam róla, hogy gyengék a kondik.
Bár én kizárnám, hogy amiatt lett ez a vga-k eredménye. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
VGAKILLER123 #11319 üzenetére
a 8800gts-nek biztosan a vram hiba volt a baja. Amit aztán a sütéskor ahogy írtad is, visszaolvasztottad a korábban megrepedt, nem megfelelően illeszkedő burkolatot, magot, stb.
vga sütés ezt olvasd el.
vagy eztAz, hogy miért lett a másik kártyának is ugyan olyan tünete, ez már érdekesebb dolog. Ehhez adhatnál egy kicsit bővebb konfiguráció információt.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Joseppe210 #11304 üzenetére
kb. 15%-al erősebb a gtx260 Viszont az ati az már gddr5-ös, míg az nvidi csak 3-as.
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Superhun #11293 üzenetére
ment egy pü.
Továbbá ha a kérdezőt igényesebben érdekli akkor:
Az érzékelő regiszterekre sajnos nincs szabványos kiosztás, ezért az a bizonyos "Aux" hőmérséklet mutathatja a CPU vagy az alaplap hőmérsékletét is. Továbbá lehet az érzékelő chip egy nem bekötött vezetékére is, és így mutathat véletlenszerű, értelmezhetetlen értéket. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
cashback #11077 üzenetére
Ezt látni kellene, így szerintem senki nem tudja megmondani, hogy javítható-e vagy sem.
Az apróban úgy rémlik találni szakit az ilyen dolgok javítására.BRIKLY: ha elmondod hogyan kell, mert ilyet még nem csináltam, akkor szívesen. Mivel nekem is van egy ilyen kártyám.
szerk.: Gpu-z-bios version mellett van egy lehetőség, ahol menthető valami, gondolom itt magára a bios-ra vonatkozik ???
-
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Success555 #11043 üzenetére
megerősíteni ezt nem tudom, viszont cáfolni sem. Épp ezért szerintem nem árt, ha utána olvasol magad.
Kérdezz meg itt olyan embereket, akinek látod a kinfiguknál ezt a kártyát. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Success555 #11035 üzenetére
értem. mi a pontos típus, annyit meg tudunk még tenni, hogy utána nézünk.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Success555 #11032 üzenetére
hívd fel a boltot, vagy ha használtak kívánjátok venni, akkor a tulaját kérdezzétek meg. Ha garantálják, akkor megvan a válasz.
Egyébként csatlakozok kenwood3-hoz, át kell minden hdmi-vel rendelkező vga -nak vinni a hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest