- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
menyus89 #11399 üzenetére
Vissza kell rakni rá a gyári hűtést... a kártya 10-12ezret ér kb. A hűtést el lehet adni a többiért.
Egyébként itt nagyobb a siker: [link]
Az a baj, hiába van brutál hűtés a kártya a kártya értéke annyi amennyi. Extra hűtés miatt kevesen vesznek kártyát. (nekem is mondták)
... én Toxic-ot Zalman VF900-val adtam el 12-ért. (és még így is alkudozni akartak)
-
Hunork
veterán
válasz
menyus89 #8507 üzenetére
Pontosak a mérések, 2-7% a különbség amúgy. NV kártyák mindig többe vannak, ehhez hozzá kell szokni...550Ti más szemmel Amúgy ide most írhatnánk a HD6770-et is, mert szinte ua a két AMD kártya. De szerény véleményem szerint játékok! alatt jobb az NV kari...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest