- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicegrey
csendes tag
válasz
CoolMan #21187 üzenetére
Igen ra dugtam. En arra gondolok h a lapom nem szereti a karit bar ilyet meg nem lattam. egy pcie tap megy ra 6 pines. de.kiprobaltam az en tapommal amivel ugyan ez volt.a hiba pedig az annyira nem.noname jo nem.is fullos de a hd 6850 em meg az i5om elviszi.. ezt is elkene
-
-
Geresics
addikt
válasz
CoolMan #21033 üzenetére
Egyszerű, csak úgy fest, hogy fogalmazásgátlót szedtem mostanában:
Ha a VGA-ra köti a kábelt, és nem az integráltra, megpróbál belépni a BIOS-ba, és van kép, akkor Windows alatt kell keresni a gondot. (Néha egy gép előbb jut el a Win-ig, mint hogy a monitor elkezdene vetíteni. Gondolom ilyet már Te is láttál.) -
energy4ever
addikt
válasz
CoolMan #21038 üzenetére
PCI-Express-es alaplap.Gigabyte K8 Triton series nForce4 alaplap. Alapbol valami ATI VGA volt benne, pontosan nem emlekszem mar hogy milyen, de PCI-e-s volt, es 256MB-os, de nem biztos.
AMD 64 Athlon CPU.
512MB DDR Ram.(2db 256Mb, 333mhz)
80Gb HDD (2db 40Gb)Tudom nem a legujabb, de leginkabb a VGA-t szeretnem benne lecserelni,mivel csak egy kemeny 1MB-os van benne(S3Trio64/v2DX), ami nem jo semmire se.
-
deeppurple66
csendes tag
válasz
CoolMan #21033 üzenetére
Nah, kitisztítottam, végigzongoráztam amit írtál, és beállítottam h a PEG, vagyis a PCI EXPRESS-t csekkolja elsődlegesen. Ekkor mentek a biosban, majd mikor újraindul, felpörög erőteljesen 4-5x kb a 4870 hűtője, látom a kis piros ledeket rajta h felvillanak, elalszanak... majd elindul a gép és ugyanúgy nincs kép a VGA-ból, és a gép sem látja még mindig.
Próbáljam meg ezt a csökkentett módos driverfrissítést esetleg, vagy nincs értelme? Táp lehet a ludas?
-
Geresics
addikt
-
KYZRR
őstag
válasz
CoolMan #20190 üzenetére
Kb 7 honapja megy a CPU 4Ghz-en. VGA jeleleg alapon.
Szerk2.:
Annyit meg hozzatennek, hogyha szerencsem van, es eppen elkapom a fagyas pillanatat egy ctrl alt cipotalppal, akkor csak annyit csinal, hogy bf3.exe mukodese leallt, es egy TDR hibat nyom elem. "A képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt" -
boff
senior tag
válasz
CoolMan #19401 üzenetére
Leszedtem én is a progit kiváncsiságból és néztem, hogy, ha egy fullHD vidit néztem akkor felment 40°-ig a vga de a ventilátor nem kapcsolt rá jobban és 36%-on ment. Speedfan-al továbbnyomtam 60%-ra és semmi hangja sincs így sem viszont, ha semmit nem csinálok akkor sem megy lejebb. Csak akkor vált a fordulatszámon magától, ha már 5-10° eltérés van legalább?
-
válasz
CoolMan #10166 üzenetére
és mindenki aki hozzászólt:
Másik géppel most nem, de ha már fent a win8 kipróbáltam azzal is. Belezúztam a közepébe, mert úgy indítottam el az új kártyával, hogy még a 4850-el volt lelőve. Aero maradt, és egyből fel is pakolt egy drivert, HD6800 Series(Engineering Sample) névvel hozzá.
Viszont ugyan az volt itt is. Szanaszét fagytak az animációk, illetve itt már volt olyan előrelépés, hogy folyamatosan a vga driver nem válaszolt, majd helyreállt hibaüzeneteket dobálta. Valamint egy BSOD itt is beesett, ezt elkaptam, Video_TDR_Failure -re hivatkozott.Holnap át tudok menni haverhoz, neki teljesen más konfigja van, letesztelem ott is, de szerintem a kártya lesz a kuka
Remélem hetekig várhatok majd rá, míg az Ipon visszahozza..
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest