- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeroM
senior tag
válasz
Hegyirabló #76634 üzenetére
Nalam ha ra van kotve a tv re is akkor 30hz állítja. Azért gondoltam .
-
MeroM
senior tag
válasz
Hegyirabló #76631 üzenetére
Az jutott eszembe még h csinálj a vga driverben egy profilt es ott állítsad be.
-
MeroM
senior tag
válasz
Hegyirabló #76631 üzenetére
Ott van ajanlottba is de egyszerűen meg tudod nézni az "adapterbeállítások, üzemmodoknál" winben. Amúgy még az is lehet ha rá van kötve egy tv és amiatt veszi vissza. 60-75hz kozott van egyáltalán különbség? Régen a crt monitoroknál még volt is értelme.
-
MeroM
senior tag
válasz
Hegyirabló #76629 üzenetére
A monitor fhd felbontason 60hz n megy.
-
MeroM
senior tag
válasz
Hegyirabló #76627 üzenetére
Milyen monitorod van?
-
MeroM
senior tag
Sziasztok! Valakinek talapsztalat ezzel a típussal: [giga GTX1650S 1 ventis] (ITX méret miatt kellett ez a típus.)
Gyorsan leírva:
Lecseréltem a RX480 at erre, felraktam a drivert, amíg betölt a gép halk marad utánna felhagosodik 55% ra a ventije. Manuálisan ha beállítom lehalkul majd visszahangosodik. A GPU Fix 30fok.
Elképzelhető hogy win10 bug, radeonrol váltás miatt? -
MeroM
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy win 10 alá van e működő driver gma4500m hez?
-
MeroM
senior tag
válasz
BomiBoogie #25505 üzenetére
ha ha, de most komolyan bemegyek egy erre szakosodott üzletbe és kérek egy akrámmien 4.7 omos ellenállást? az mindegy hogy nem így néz ki?
-
MeroM
senior tag
erre valaki:
Jó estét! Kezemhez került egy INNO96GT 1gb os kártya Accelero l2 pro hűtéssel probléma a következő: több gépben tesztelve nem indul az én lapom is kicsipogta (3 csipogás) szétszedtem és ahol a PCI-E sin vége van egy Kocka elvileg ellenállás ami fel van jőve (elengedett a forrasztás) ez van ráírva: 4R7. Kérdés: ha ezt valahogyan kicserélem akkor elképzelhető hogy életre lehet kelteni? sehol máshol nincs se égés nyom se furcsa szag csak ez az egy ellenállás/kondi igazából foggalmam sincs pontosan mi ez. VALAKI SEGÍTSEN -
MeroM
senior tag
Jó estét! Kezemhez került egy INNO96GT 1gb os kártya Accelero l2 pro hűtéssel probléma a következő: több gépben tesztelve nem indul az én lapom is kicsipogta (3 csipogás) szétszedtem és ahol a PCI-E sin vége van egy Kocka elvileg ellenállás ami fel van jőve (elengedett a forrasztás) ez van ráírva: 4R7. Kérdés: ha ezt valahogyan kicserélem akkor elképzelhető hogy életre lehet kelteni? sehol máshol nincs se égés nyom se furcsa szag csak ez az egy ellenállás/kondi igazából foggalmam sincs pontosan mi ez. VALAKI SEGÍTSEN
-
MeroM
senior tag
Üdv! Adott egy ASus GTS 450 mellékelve ugye a Asus Smart doctor program, amiben lehet húzni a kártyát. 3 db skála van: Vcore, Engine, Memory. Kérdés: ha emelem az enginét ami alap esetben 783mhz és szeretném 800 vagy akár 820 ra rakni a vcore t is nyomjam feljebb? az most 1.025 ön van!
Köszönettel: MeroM
-
MeroM
senior tag
válasz
Vitocska #15348 üzenetére
hát a gtx 260 at én azért választottam mert physix és persze azokba a játékokba jöttek is a hibák... szürke pötyök stb... 60-70 foknál én nem akartam h nálam haljon meg .. de persze te dolgod nem tudom mennyiért jutottál hozzá de ha átlagáron abbol már vehetnél valami jobb radeont esetleg egy gtx460 at....
-
MeroM
senior tag
jóestét! olyan problémám lenne hogy egy ubuntu 12.XX es gépre felraktam az nvidia "zárt driverét" a kártya : FX5500 most csak 640x480 as felbontásba enged "ismeretlen képernyő" és a grafikai tulajdonságokra is azt írja hogy ismeretlen! Ha valaki tud valamit erről valamit vegye már fel velem a kapcsolatot mert már a hajam tépem emiatt....
-
MeroM
senior tag
válasz
Success555 #11062 üzenetére
mobil platformon a 2 es is atinál nem tudom...
-
MeroM
senior tag
válasz
Success555 #11043 üzenetére
barátom msot vett egy vaiot GT230 van benne és viszi a hangot 4 es szériától az asztaliban van hang!
-
MeroM
senior tag
válasz
Dexter-2000 #10958 üzenetére
physix et akkor vegyél ha azokkal a játékokkal akarsz játszani amik vannak rá nézd meg az nvidia oldalán, amúgy az ati ár/értékben jobb....
-
MeroM
senior tag
válasz
Joseppe210 #10956 üzenetére
az első csíkot tedd 35 re vagy a night shadowot offold sajnos ahhoz kevés az 5670....
-
MeroM
senior tag
válasz
Joseppe210 #10653 üzenetére
mindenképpen ddr 5 legyen!
-
MeroM
senior tag
válasz
Hopo82 #10583 üzenetére
mert energiagazdálkodás be van kapcsolva a windowsodba! amm meg az előzőekhez hozzászólva csupán annyival jobb a ddr 5 hogy majd 4-4500 mhz n pörögnek a ddr3 meg jobb esetben is csak 2200mhz n.... nekem volt mondom hasonlo kártyákat letesztelni és van küldömbés 1440 ben is!
-
MeroM
senior tag
Sziasztok olyanhoz ki mit tud szólni h most van egy asus GTS450 em elötte egy GTX260 216 sp volt a win. a gtx gts csere után nem volt leformázva batman arkham asylum al játszottam és a physix et fullra tudtam állítani! (bár hozzáteszem hibákat csináld DLL hiányok kifagyott a játék, stb) de röccenésmentesen ment!
Most win újratelepítés után ugye már a gts450 el, hiba nélkül megy a játék de vannak olyan helyek ahol lejjebb kellett venni a physixet normálra(elötte ugyanezeket a helyeket teljesen fasznán vitte) mert egyszerűen 1ik pillanatról a másikra elkezdett akadni, normálon tökéletesen viszi! Szerintetek? én ilyet még nem tapasztaltam semminél esetleg a windowst így be lehet hülyíteni? gépigény szempontjából? -
MeroM
senior tag
válasz
BeerBier #10480 üzenetére
lehet h csak az én 260 am volt halott de engem rohadtul idegesített az a hang és nekem akármilyen játékot elindítottam mindig csinálta hát igen tudom h nem egy mai kártya ezért le is cseréltem egy gts450 re lehet szarabb de nem kell rá 2 6 os pin ezáltal kevesebbet eszik és semmiben nincs cicergő hang!
-
MeroM
senior tag
válasz
Zsolesz0001 #10009 üzenetére
P5K megoldás a problémádra
nem is drága és 2 kártyát bele tudsz rakni
-
MeroM
senior tag
válasz
Zsolesz0001 #10009 üzenetére
vegyél egy újjabb vga t amin mondjuk 3 hdmi vagy dvi vga hdmi van
-
MeroM
senior tag
válasz
BigDarkJoy #9955 üzenetére
8800GT 1gb os az a kártya amivel még a mai napig el lehet játszani elég szépen ahhoz képest h már nem egy mai darab
-
MeroM
senior tag
válasz
agressiv #9880 üzenetére
lehet gyengébb de most meghúztam majdnem a GTS450 oc színjére 850/3700 és vantageba 9660 pont a 260 216sp volt 10068 pont (és hibás volt a kártya mint már írtam) Radeon kilőve a physix miatt, 30 fölött nem akartam költeni egy kártyára így maradt ez. Szerintem nem is olyan rossz eredmény!
-
MeroM
senior tag
válasz
DonThomasino #9854 üzenetére
merem remélni bár én alaplapoknál vagyok így Asus 4ever
-
MeroM
senior tag
válasz
DonThomasino #9850 üzenetére
gts 450 mellett maradok sztem
-
MeroM
senior tag
válasz
DonThomasino #9848 üzenetére
lehetőleg nvidiát szeretnék...
-
MeroM
senior tag
hali emberek sajnos nem vált be a gtx 260 hibája a következő: elöszőr mafia 2 ben tünt fel fekete kockák jönnek elő egy idő után most emg a batman ban ugyanaz a hiba nem hiszem h ez driver hiba lenne már !
nah szóval 24-30 as árkategóriában milyen kártyát ajánlotok?
-
MeroM
senior tag
nos sikerült ráraknom a hűtést a 96 gt re Primecooler PCVGAHG csak az a problémám hogy elöszőr csak probaképp raktam fel és max 62 fok volt a kártya ami nem is baj mert így is -20 fok a gyárihoz képest de miután kipucoltam a hűtést és megintcsak ráraktam már 68 fok volt winbe ez mitől lehet?
-
MeroM
senior tag
hello gyors kérdés van egy Primecooler PCVGAHG-1 vga hűtésem ezt rá lehet rakni egy 96GT re?
-
MeroM
senior tag
hello adott egy ien VGA:
[link]
az a problémám h windowsba 71-75fokig megy a hőmérséklet ez szerintetek átlagos egy ilyen hűtés mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest