- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
BigDarkJoy #12776 üzenetére
Igen, ahogy írtad az alap órajel az a 750/900.
Természetesen addig mennék, amíg még stabil.
Hát nem tudom, hogy a 800/1100-at elbírná-e. A gyári OC-s verziók a 780/1000 órajelesek.
De majd meglátjuk.Köszönöm szépen a segítséget!
-
blasko92
őstag
válasz
BigDarkJoy #12771 üzenetére
És egyszerre hány MHz-et lehet/érdemes emelni?
Gondolom, ha már nem stabil, akkor 1MHz-enként kell visszavenni az órajelekből és folyamatosan tesztelni.
-
blasko92
őstag
válasz
BigDarkJoy #12768 üzenetére
Értem.
A vga túlhajtásában nem nagyon vagyok otthon. Ha jól tudom először a memóriának kell megtalálni a maximumát, ugye?
Valamint, hogy működik a túlhajtás? Hány MHz lépésenként kell menni felfelé?
Minden egyes emelés után tesztelni kell a stabilitást? -
blasko92
őstag
válasz
BigDarkJoy #12766 üzenetére
A melegedéssel nem lenne gond, a gyári hűtő már rég le van cserélve fullcoveres vízhűtésre, így a gpu 35-36 fok idle, és load sem megy fel 45 fok fölé.
Én is gondoltam az afterburnerre. Az ASUS-os progival van már tapasztalat?
-
blasko92
őstag
Sziasztok!
Van egy Shappire Radeon HD 4870 Vapor-X videókártyám. Szeretném egy kicsikét húzni.
Találtam hozzá egy BIOS-t, amelyik 780/1000-en járatja a kártyát. [link]Van valakinek tapasztalata a vapor x kártya húzásával?
Esetleg próbálkozzak valami programmal, mellyel windows alatt is tudom húzni a kártyát (pl. MSI Afterburner, ASUS GPU Tweak)Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
blasko92
őstag
Sziasztok!
Lehet hülyeség, de azért megkérdezem, kinek mi a véleménye erről. Mostanában sokat gondolkodok rajta, hogy én is összehoznék egy ilyen hybrid rendszert.
Arra gondoltam, hogy a HD4870 mellé beraknék egy 8800GTX kártyát.
Nem tudom mennyi javulást okozna.
Erről szeretném kikérni a véleményeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest