- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
-
válasz
barisj #20736 üzenetére
Mondjuk, ha csak CS-hez kell a gép, a 4GB RAM is felesleges, tehát maradhattál volna 32 bites XP-n is. Illetve nem ártott volna, ha azzal kezded, hogy épp rendszert váltottál és akkor kezdődött a probléma
Ha fent van a Win 7, a legújabb driverrel kezdd, ami még támogatja, ilyen egyszerű
-
-
-
-
-
agressiv
addikt
-
agressiv
addikt
válasz
barisj #20068 üzenetére
Eszi a processzort az a játék és a 478-as penitumok, de még a 775-ös pentiumok is nagyon kevesek.
Ahoz a játékhoz egy jó erős 1 magos Athlon húzva a legjobb.
Vagy szerezz egy ilyen celeron G530-as konfigot mint az enyém és már ennek is olyan bivaly egy magja, mint egy pentium D-nek két magja.
-
agressiv
addikt
válasz
barisj #19942 üzenetére
Az nem a hűtés hibája. De nagyon egyszerűen ki lehet deríteni GPU-z vel nézd a hőmérsékletét.
de akitől vettem,annak ugyan evvel az alaplapban,vgaval, és ugyan ugy 3ghz-s prescott Intel Pentium 4 procival ment.. és jó volt neki. akkor?
Ha tényleg ugyanez a cucc is volt akkor is előfordulhat, hogy a tiédnél valamelyik verekszik a másikkal.
Annó pécsen egy számtechbolt nem is adta oda senkinek az AGP-s HD2600XT-ket, hanem be kellett vinni a gépet és ők rakták be és kipróbálták, mert eleinte mindenki vitte vissza, mert nem ment, vagy meg volt hűlyülve mint a tiéd.
-
agressiv
addikt
válasz
barisj #19879 üzenetére
Nem, az egész platformot felejtsd el. Ha az AGP kártya marad, akkor egy 939-es egy magos processzort és alaplapot keress és a ramjaidat sem kell cserélned.
Ha úgyis az 1.6 a lényeg, akkor egy egy magos Athlon 64 meghúzva lenne a legolcsóbb megoldás számodra és a leghatékonyabb is. A 478-as lapot jó pénzért el lehet adni és még a processzor is ér valamit, mert prescott magos. Az egy magos 939 meg nagyon olcsó, az alaplap drágább ugyan, de az sem lenne gond..
-
agressiv
addikt
válasz
barisj #19877 üzenetére
Csak akkor az a kérdés, hogy eddig mivolt.. Hacsak nem botozol, elég kell, hogy legyen a processzor az 1.6-hoz én egy 1.6-ra húzot tualatinnal játszottam annó. Ráadásul eddig ment ez az ami nem stimmel.
Abban a játékban sosem fog a VGA 100%-on menni, mert nem képes az a játék ennyire megdolgoztatni a GPU-t.
-
_csocso_
senior tag
válasz
barisj #19867 üzenetére
Ebben a fórumban is fel teheted a kérdést, hátha valaki ajánl egy jó drivert hozzá, én amit kivettem az a 8.1 hotfix volt, azzal elég jó eredmények voltak, valamint az élsimítást próbáld kikapcsolni, ha nincs esetleg, hátha segít.
-
agressiv
addikt
válasz
barisj #19863 üzenetére
Hát ez nem sokminden, valami másik menüben nézz körül, hogy nincs e még valami AGP hekkelési lehetőség.
Kell, hogy legyen olyan, hogy Fast Write ami okozhat ilyet, pont azt kéne megtalálni. Amúgy HD vieók hogy mennek? Full HD-re gondolok példádul ez 1080p-ben...
Elvileg a kártyának kell gyorsítania, de ha ki van kapcsolva a fast write akkor még így sem fog menni és izsonyatosan fog akadozni.
-
_csocso_
senior tag
válasz
barisj #19854 üzenetére
Hi! Nekem is volt ugyanilyen lapban ugyanilyen kártya anno, és probléma nélkül használtam ( Crysis futott rajta ). Én AMD hotfix driverrel telepítettem, lehet azóta már nem olyan jók a meghajtó progijai. Egy tippem lenne, hátha segít, AGP aperture size, vagy hasonló bios beállítást vedd fel maximumra, ( talán 128MB vagy több ), bár úgy emlékszem, hogy még telepítés előtt kellett, mert egyébként voltak gondjaim..
-
agressiv
addikt
válasz
barisj #19845 üzenetére
Világos.
Akkor a bios-ban meg kell nézni az AGP beállításokat.
Sorolok néhány példát.
A gyors írás (Fast Write) olykor meghűlyiti a rendszert, ha be van kapcsolva akkor kapcsold ki, ha nincs akkor kapcsold be és bekapcsolás után driver reinstall kell a változatosság kedvéért.
Hú mi is van még, az AGP lehető leggyorsabb és legújabb verziója legyen bekapcsolva.
És prefetcher, vagy delayed transaction legyen kikapcsolva.
Aztán meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest