- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
asvald
senior tag
válasz
FingR86 #53997 üzenetére
Ez a Ti dolgotok, Én csak véleményemnek adtam szót + tapasztalat !
Kevés neki a táp az biztos ,de ha megnézte chieftec gps-500a táppal is nincsen mit hozzáfűznöm .
Ha kinyírta volna a vga-t szerintem a ddr3 -at is vitte volnaVideó alapján is memória gond , asztalon szinte 0% os mem használat van ,(főleg aero sincsen bekapcsolva neki) ezért nem produkálja a hibát, terhelésre meg jön a sok óriás-zöld pixelszörny!
Smiley Én a gtx 480-al voltam így, és ő se hideg fejel ment a falnak , pedig hiányzott róla 2db smd ,az előzőtulaj letépte az AC- ram bordákkal
-
Carlocito
csendes tag
-
Styfler
csendes tag
válasz
FingR86 #12877 üzenetére
Nem az én gépem, csak most erre vagyok szorulva. Nem tudom hogy mióta csinálhatja. Tegnap óta van nálam.... xp, driverek frissek /már amennyire ez lehetséges
/
Amúgy igen, commander fut, sőt minden fut ami nem veszi igénybe a videókártyát /film, videó fut probléma nélkül/. De még egy mahjongg sem futtatható, mert szímes kis pöttyökel rakja teli a képernyőt.... de nem fagy, ha tálcán bezárom a windows ugyan úgy használahtó. -
rznk1986
tag
válasz
FingR86 #12645 üzenetére
Én nem akarlak / akartalak rábeszélni, szóval azért ha ilyen dobozos mániás vagy (nem negatív értelemben) akkor lehet érdemes gyűjteni még egy kis pénzt, vagy lőni valami jó használtat. Nekem az előző kártyám egy dobozos teljesen új 8800GTS volt, amit anno megvettem 140 ezer forintért. 4 év után döglött be, a doboza + a tartozékai az azóta kétszeri költözés miatt eltüntek, a gari amúgy sem élne rá, szóval úgy voltam vele, h ha úgy is ilyen hanyag vagyok meg nem törődöm, akkor minek nekem dobozos.
-
rznk1986
tag
válasz
FingR86 #12642 üzenetére
MIért nem veszed meg ezt? [link]
Tegnap, vagy mikor, írtad hogy az oem-mel bajod van... Igazából fél év gari van rá és emerico megbízható tag. Ha fél éven belül baja lesz a kártyának cseréli, ha pedig nem, akkor később úgysem lesz baja szvsz... 90k-ért vagy lejebb adod az igényeidet, vagy ha mindenképp ilyen teljesítményű kártyára vágysz, akkor kénytelen leszel feladni az elveid és venni egy oem-et.
-
rznk1986
tag
válasz
FingR86 #12611 üzenetére
és ennyi pénz megmaradt? csak azért kérdem, mert én is most vettem új videókártyát, de sajna csak egy gts 450-re futott, meg hát a gépem nem is tudna jobbat elvinni, 4 éves konfig... én is gondolkodom h eladom a francba és innen össze "guberálom" a dolgokat, mert jóval olcsóbbak a piaci árnál és még garisak is...
topic: nézd meg ezt, lehet picit segít a döntésben [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest