- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockland
tag
válasz
Buci21 #29510 üzenetére
Heló. Ezt írta vissza a bolt:
Mivel a termék a gyártó cég külföldi központjában kerül bevizsgálásra, ezért ez sajnos hosszabb időt vesz igénybe.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük, az ügyintézést a héten ismételten megsürgetjük.
Az ügyfél centrikusság érdekében a számítógép használhatóságának biztosítása érdekében a várakozás idejére az eredetivel megegyező gyártmányú, hasonló tudású, rendelkezésünkre álló csere kártyát tudunk biztosítani igénye esetén, melyet az ügyintézés vagy eljárás végével akár véglegesen is meg tud tartani (garancia jogosságának visszaigazolása esetén), érték egyeztetéssel.
-
Rivaul
addikt
válasz
Buci21 #29334 üzenetére
Már párosítottam de azért thx. Soha nem konzoloztam, kezdetben a gyerekeknek vettem de apa elszabadult... Mikor a box-os topicban rákérdeztem több mókát kaptam mint segítséget
Lassan kész a mod s megy rgh-ra... Szép kis alu darab az biztos, én biztos sokat szemeznék vele mire tudnám rávarrni
-
Rivaul
addikt
-
NastyHUN
csendes tag
válasz
Buci21 #29280 üzenetére
Ok, köszi az infót.
Én is így gondolkodtam eddig bár én óvatosabb voltam és csak 65-66Cig engedtem, ezért kézi vezérléssel 80-100% on pörgettem a ventijét, de úgy tényleg kib**** hangos.
Mennyit bír így a venti, ha napi több órát pörgetem 4-5000 RPM-el ?
Gondolom egy idő után a csapágy megadja magát
Beszáradni/kiszáradni nem fog ? -
Blitz23
tag
válasz
Buci21 #29249 üzenetére
Az a gáz,hogy fesz nélkül ment 1050/1460-on és amióta 1060/1500-on becrashelt már 1050/1460-ra se tudom felrakni.
unigine heaven benchmarkokat futtatok most power slide-ot felraktam+20-ra.1020/1420-on végig ment a benchmark,61 fok volt a max.Ez gondolom azt jelenti,hogy stabilan megy -
bolygo85
tag
válasz
Buci21 #29235 üzenetére
Köszönöm a segítséget már mászik fel a gépre a Tomb Raider kíváncsi leszek
nem húzom eszik ez anélkül is eleget
megsülni nem fog a kicsike Arctic Cooling Accelero Xtreme van rajta betyár hűtő kíváncsiságból kézire állítottam 100%-on is alig van hangja de én nekem bőven elég az 50% is képen láthatod mennyire meleg -
bolygo85
tag
válasz
Buci21 #29231 üzenetére
jelen pillanatba ezek lennének kéznél!
Dead Space 3
DMC Devil May Cry
Resident Evil 6
Tomb Raider(új)
Dishonored
Mass Effect 2nem találtam olyan beállítást ahol lehetne kapcsolni am látja a Furmark meg írja is ugyanúgy hogy ott van de nem terheli GPU load:0% néha felmegy 3% de vissza le 0%
-
Trevi
tag
válasz
Buci21 #29149 üzenetére
Más játéknál nincs csak a battlefield3 nál de rohadt idegesítő, Farcry 3 szépen fut nincs akadás, assassins creed3 is jól megy , Cod mw2, mw3 is szépen fut! csak et akad a bf3 és már nem tudom mit csináljak, Ha felteszem a gyári drivert az okozhat valamit pl: baggot a játékokban? Amúgy a legújabb van fent driverban valami márciusi. de própáltam régebbivel is tavaly szeptemberivel. Amúgy haverom is ezt tapasztalta még a nvidia gtx 570-nél is, amikor amd 955Be procija volt!
Rivaul: Hőfok rendben van terhelésnél 70˙C os benchmark szerint. Proci 53˙C os terhelésnél!
-
mexicanraven
senior tag
válasz
Buci21 #29122 üzenetére
Ilyen csatik vannak rajta, meg ket hdmi.
Ez megfelelo volna szerinted? -
TommyNagz
senior tag
válasz
Buci21 #29108 üzenetére
Eszerint is erősebb az 560Ti a 650Ti-nél:
http://anandtech.com/bench/Product/680?vs=547Kérdés, hogy az újabb, de gyengébbet vegyem, vagy a régebbit, ami erősebb.
A 4870 1 éve nagyon jó vétel volt, olcsó, régi, de felsőbb kateg, sok mai kártyánál jobban teljesített szvsz. Viszont most már ideje leváltani -
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Buci21 #29103 üzenetére
Tudom, jól támogatottak ezek a kártyák. Azért nem tudok dönteni, mert a hwcompare szerint sokkal jobb az 560Ti a 4870-emhez képest. Az 560-ast és az 560Ti-t néztem, annyira nem volt meggyőző a teljesítménynövekedés, hogy 30-at kifizessek rá.
Szerk.: és nem. Besz@rok, elég fura ez az oldal. Ha a két GeForce-ot hasonlítom össze, akkor meg megint másképp néz ki a dolog...
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Buci21 #29090 üzenetére
Nagyon köszönöm a tippeket
7770 support már van OS X 10.8.3 óta, úgyhogy lehet, megint Radeont veszek. Valószínűleg az ár fogja eldönteniSzerk.: Hoppá! PCIE 3.0 a 7770, most nézem. Az én lapom csak 2.0-t tud. Mit jelent ez a gyakorlatban? Nem fog menni maximum teljesítménnyel a kártya? A GTX560Ti csak 2.0-s.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Buci21 #28959 üzenetére
Nekem csak AMD-s kártyán volt és fórumban is AMD-s microlag storykat olvastam. A gond az hogy sokan nem tudják hogy mi a microlag, és a sima szaggatásra (mikor nincs meg a kellő erő) is ezt hiszik. Ez természetesen a gyengébb kártyák tulajdonosait sújtja. Amikor 7970-el kapcsolatban olvasok ilyet olyankor elvesztem a hitem a jelen hardvereiben
HA az ember youtube-on megnéz gameplayeket ott is van hogy leírja a felhasználó 70-80fps és mégis látható a microlag. Nem a fraps miatt, hanem alapból. Aki tapasztalta már a jelenséget az egyből kiszúrja. Szokták kommentelni is.
Szerk:
Szerintem újra kell rakni az OS-t és a szemétmentes új rendszer megold mindent. Valamint nem feltétlenül a legújabb driver kell, elég az előző pl. -
Silentfrog
veterán
válasz
Buci21 #28806 üzenetére
Tudom persze,csak ha megy a játék normálisan akkor a vga a ludas,100% ban
A cpu sem olyan acélos és ezért kérdeztem ,hogy mit tudhat a vga.
Viszont inkább mielőtt vesz egy videókártyát kipróbáljuk az én kártyámmal.
Nem akartam kiszerelni a gépből,biztos ami biztos,megnézzük mielőtt megvenne valamit. -
Silentfrog
veterán
válasz
Buci21 #28798 üzenetére
Valami tankos játék,állítólag most ez a menő!
Ha jól emlékszek akkor egy [Intel® Pentium® D Processor 925] és 4 gb memoria társaságában van az említett vga
-
Silentfrog
veterán
-
agressiv
addikt
válasz
Buci21 #28676 üzenetére
Mert, ha nem a menüben van, akkor procilimit van, azért nincs maxon játék közben. Az sem biztos, hogy a meleg miatt dől ki, lehet, hogy egyszerűen már rottyon vannak rajta a kondenzátorok és magas terheléskor zavaros a fesz.
Logan83 Keress neten képet a kártyádról, hogy lássuk mifajta és hogy van megoldva.
-
Logan83
csendes tag
válasz
Buci21 #28672 üzenetére
Gondolod,hogy az újrapasztázást követően nem fog a hőmérséklet gondot okozni a játékok menüjében, mert játék alatt most sem. Terhelve nincs kihasználva 100%ig a kártya csak a pályák közti "szünetben".
Az órajeleket nem bántottuk azok a gyári értékek.
A fagyás úgy történik, hogy kilép a játékból és az asztal kimerevedik, ezután csak reset-re reagál. -
Toxy
aktív tag
-
Jimscore
tag
-
anonymus89
addikt
-
Viktor89
aktív tag
válasz
Buci21 #28594 üzenetére
Kipróbáltam és lehet,hogy a kábelem a rossz,de nálam minimálisan,alig észrevehetően vibrál a kép. Amúgy amit linkeltem videókártyát akkor tuti,hogy tu egyszerre kezelni két mnotirt digitálisan kimeneten,mert a msotani integrált vg-m nem tudja,hiába van rajta hdmi meg dvi is. Az összes videókártya tudja ezt,csak az integráltak nem?
-
trisztan94
őstag
válasz
Buci21 #28596 üzenetére
Laptop kariról van szó, szerintem az nem lehet cserélni de utánanézek.
Elvileg ez a VGA úgy működik, hogy van 512MB dedikált VRAM-ja és 2GB-ig a rendszer RAM-ból csórja a dolgokat.
A rendszer RAM-ra már futtattam memtest86-ot, 7 pass-t ment végig 0 errorral. A VRAM-ra is futtattam egy vizsgálatot a Video Memory Stress Test progival (igaz, express, 15%-os módban), de az sem jelzett hibát. Estére bent hagyom.Driverből a legújabb van fent, (legacy kari) de leszedek egy korábbit. (Most 8.970-es van fent elvileg)
CPU hiba nem lehet? -
trisztan94
őstag
válasz
Buci21 #28540 üzenetére
Csináltam egy videót a problémáról.
Szerinted? -
Viktor89
aktív tag
válasz
Buci21 #28592 üzenetére
Köszi a segítséget,de ennyiért veszek egy olyan videókártyát amin van dvi és hdmi is pl:[link]
Erre rá tudom kötni dvi-on a a monitort és hdmi-n a tv-t és szoftveresen tudok váltogatni köztük,vagy akár klónozni is őket,ugye? Amúgy d-sub-on nem lenne rosszabb a képe? Én azt hallottam,hogy az analógnál van minőségromlás,bár gondolom,hogy ez olyan mértékű amit az emberi szem nem vesz észre.
-
Viktor89
aktív tag
válasz
Buci21 #28590 üzenetére
A monitort nem szeretném d-sub-on rákötni,mert az használom sokat és dvi-on digitálisan megy a kép.
a tv-t csak filmnézéshez használnám néha,ott jó lenne az analóg is. viszont a tv-n csak 2 db hdmi van és 1 scart. semmi más. mindenféleképpen a videókártya dsub és a tv hdmi közé kéne valami kábel vagy átalakító,ami nem túl drága. -
trisztan94
őstag
válasz
Buci21 #28540 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom a Crysis 3-mat
Amúgy ez a hiba mire utalhat? Memória hiba? Lehet javítani? Mennyibe fáj(hat) kb?Update:
Video Memory Stress Test progival egy gyors, express vizsgálatot csináltam a laposon, nem jelzett hibát.Hozzátéve: A hiba legjobban a Fallout 3-ban jön elő, de ott nagyon. Az egész ember villog. Skyrimban például csak nagyon ritkán jön elő, akkor is csak a föld textúráján
Fallout 3: High beállítás, 1366*768
Skyrim: Medium/High beállítás 1280*720 -
XP NINJA
őstag
válasz
Buci21 #28527 üzenetére
Csak Battlefield 3, másik gépből van, ott is ezt csinálta. Nem garis, újratalapités, hát mondom másik win.
Amit én próbáltam: Nem egyből csinálja, kell neki pár perc. felvittem 75 fokra, akkor csinálta, felvettem a ventit 100%-ra de akkor is ugyanúgy csinálja. Én is memória hibára gondoltam. Lehet ezzel még kezdeni valamit? most letöltök valami játékot megnézem azzal is. driver legújabb, próbálva lett régi driverrel is
-
Kecso0017
csendes tag
válasz
Buci21 #28333 üzenetére
Hát aza baj h a huzáshoz egyáltalán nem értek!
Rendes hűtő? miért ez nem az? Coolermaster Hyper 212 Evo
http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_hyper_212_evo_rr_212e_16pk_r1/196982én ezt ugy vettem meg h ha esetleg húzom a procit ez bírni fogja
Am nem lehet vhogy szabályozni a fordulatszámot? mert bios ba nagyon alacsonyt mutat bekapcsolásnál. 1000 körül ( csak onnan gondolom h kevés h volt alatta 1 csík és a negyedéig sem volt. Játék közbe nem tudom mert nem tudok olyan programot ami asztalon mutatná a fordulatszámot!
Ti tudtok? Asusnál láttam oan programot h TurboV vmi ilyesmivel húzta a procit.
-
Kecso0017
csendes tag
válasz
Buci21 #28328 üzenetére
Na felraktam a Far Cry 3-at!! És hát mit mondjak? IT'S AMAZING!!!!!
Teljes mértékben megnyugodtamUltra grafikán 8x anti analisingel meg minden maxon tökéletesen süvit gyönyörű szép!!!!! Ez megnyugtatott!!! A CPU meg beált stabil 58 fokra nem ment főlé 1 fokkal sem!! Szóval csak jó ez csak rossz játékkal kezdtem
A HDD t meg sürgősen lecserélem v veszek mellé egy ssdt és nem lesz gondCsak mértékkel a hangulatjelekkel!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
surgyi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest