- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
Gebriel #90603 üzenetére
Simán. Nem is régen Golden Axe - oztam az Amigán
Én sokkal nagyobb gondnak tartom játékok terén azt, hogy ma már minden a grafika, lassan más már nem is számít. Nem fura, hogy a legjobb játékok mostanában mind PS portok? Nem mondom, én is megnézném és szívesen játszanék pl. a Zeldákkal remake formájában, és még sorolhatnám, de akkor azt úgy kellene megcsinálni hogy hűek maradjanak játékmenetben az eredetiekhez, és ne a mai igényekhez alkalmazkodjanak. Filmeknél is ez van, nagyon sok remek japán horror film van, aminek az amerika remake - je egy nagy semmi, mert mondjuk nehogy már drámai legyen a vége, hiszen azt nem venné be a nézők gyomra. Legyen happy end, és mindenki örül. -
Borisz76
nagyúr
válasz
Gebriel #90603 üzenetére
Néha én is elvagyok az öreg játékokkal
Bár nekem a nosztalgia faktor is jelentős !
https://c64.krissz.hu/ -
kolopele
nagyúr
válasz
Gebriel #90596 üzenetére
Fel sem tűnne senkinek amennyiben nem volna. Még mindig a játék a fontos, nem a csillogó grafika (a régi motorosoknak legalábbis). Jó példa erre a Zelda, a mai napig kenterbe veri bármelyik játékot, kit érdekel a grafikája?
bobalazs: Még fiatal vagy, sok fogalmad nem lehet arról amit fentebb írtam, így megbocsátható. -
xtremist
őstag
válasz
Gebriel #90506 üzenetére
Egyrészt, ne adj olyat a számba amit nem mondtam, folyamatosan ferdíted amit leírtam. Sehol nem írtam olyat hogy csak rossz deal lehet. Csak mostanában sok új kártyát procit hirdetnek ami bontatlan, cserébe alig olcsóbb mint a bolti, a garancia meg egy idegen emberhez van kötve, akinek még a valódi nevét sem tudod. Teljesen más "üzlet" mint ha árul valaki egy két éves kártyát az új ár feléért. Másrészt. Ha eladok egy 400e-s vga-t, úgy adom el, hogy gondoskodok róla hogy a garancia érvényessége megmaradjon, ha az adott üzlet igényli akkor egy plusz adás-vételivel. Utánanézek, tájékoztatom a vevőt, nem pedig félrevezetem. Árul itt a mai napig 300+ pozitívos eladó, aki hamis garancialevéllel árult a bányászidőszakban vga-t, jelentettem, az volt a válasz, hogy amíg engem konkrétan nem károsít meg, addig nem tudnak vele mit kezdeni. A valódi üzlet pedig egy konkrét cég, nem nehéz elkerülni, gondolom azért kér itt valaki tanácsot, hogy ha ezt lehet akkor ő is megtudja.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Gebriel #90500 üzenetére
Csak egyszer kell hogy átverjenek 170kval mindjárt rossz szájízt kapsz a HAs vásárláshoz.
Van pár topik a hazug csalókról, lehet elmélkedni, még pluszban a magyar igazságszolgáltatásról bónuszként. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Gebriel #89841 üzenetére
Ezt én értem de akkor te meg ezt értsd meg:
Magánszemélyek közötti használtautó-adásvételben a hibás teljesítés bizonyítása a vevőt terheli
Sok sikert a bizonyításhoz egy idős autónál, keményen a zsebedbe nyúlhatsz és úgy sem tudod bizonyítani, hogy hibás teljesítés történt. Hisz átnézetted az autót, stb. rendben találtad, az eladó nem direkt vert át (na ezt megint neked kell bizonyítani, ++zsozsó)
Ez céges vételnél nincs. -
kolopele
nagyúr
válasz
Gebriel #89837 üzenetére
Megveszed egy eladótól aki hirdeti a 10 éves autóját. Milyen gari van arra? Le vagyok maradva úgy látszik. Kipróbálhatod, átnézheted, átnézettetheted, majd viszontlátásra. Onnantól minden hibajavítás költsége a tiéd. Mondjuk pont autót nem vennék soha használtan, persze VGA - t sem, de ott azért elég piti összeget bukhat az ember egy több milliós autóhoz képest.
-
bence5511
csendes tag
válasz
Gebriel #89786 üzenetére
Ez jogos, de azért az erős, hogy 1080p-ben a legtöbb játék akad egy 3070-el. És ahogy említettem ismerősnek gyengébb configgal meg nem. Illetve nem csak videók támasztják alá, hanem techpowerup-s tesztek is, amik azért viszonylag tudtommal megbízhatóak.
Mans20, lehet egy próbát teszek vele ezt még nem próbáltam.
-
mefistofeles
veterán
válasz
Gebriel #89378 üzenetére
Hülyén hangzik de fingom sincs honnan tudnám letölteni. Amit találtam az egy komplex bizbasz amit fél óráig rakott fel de amit akartam azt nem állította. Az az igazság, hogy mikor először állítottam akkor az asus oldalán specifikusan a kártya utility progijai között találtam. most a kártya oldalát se találja.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest