- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
OutSider17 #75193 üzenetére
Köszönöm a Válaszod!!
-
Albigator
őstag
válasz
OutSider17 #75197 üzenetére
Köszi. Letakarítottam.
Működik a kártya úgy néz ki de alaposan le kell tesztelni.. -
varmi2
nagyúr
válasz
OutSider17 #75197 üzenetére
Ez így van.
-
Gabesz87
veterán
válasz
OutSider17 #74977 üzenetére
Ok, köszi. Én is így gondoltam. Fulpiszkaloval, IPA-al letisztogattam a trutyit, majd pár óra múlva kipróbálom. Bár épp nemrég pedzegettem feleségemnek, hogy kéne már egy új kártya, jön a kari... 😛 Palit Gtx 960 jetstrem kártyám van, és vagy egy 1660Ti-ra gondoltam, vagy egy 2060-ra. Artol függ. Inkább használtan, garisan vennék
-
dhstyle
tag
válasz
OutSider17 #74975 üzenetére
Természetesen DDUval töröltem , igazából csak a PUBG fut rosszul de annak ezer okra is lehet.. a legrosszabb játék példa volt amit irhattam mert az minden gépen megakad de a többi játékkal tökéletes , illetve egy óra FURMARK után is tökéletes a káryta Win7 alatt , és ugyanaz a driver verzió szám van win7en is mint 10en, a win 10 ncore fatebringer edition pro és alapból driver nélküli. De eddig tökéletes volt évek óta használom ezt a windowst.
-
tasiadam
veterán
válasz
OutSider17 #74975 üzenetére
a PUBG alapbol v-sync-tol erosen szenved. nekem 960al is nagyokat zuhant, de massal emgoldottam az fps lockot, es nincs olyan hatalmas droppom. Mas az oka.
-
dhstyle
tag
válasz
OutSider17 #74955 üzenetére
Szia , átraktam már másikba , és bios csere is volt VGA-n meg alaplapon is.. win7el tökéletesen üzemel a gép.
-
Slipandris
tag
válasz
OutSider17 #74929 üzenetére
Rendben, nagyon köszönöm a segítséged!
-
Land
veterán
válasz
OutSider17 #74914 üzenetére
1060 volt benne.
-
Land
veterán
válasz
OutSider17 #74910 üzenetére
Igen, ugyanígy helyezkedett el.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
OutSider17 #74910 üzenetére
Persze hogy megoldás lehet, nekem is úgy van. [kép]
-
Land
veterán
válasz
OutSider17 #74905 üzenetére
Megnéztem az integrált hangkártyával.
Ezzel nincs semmi zaj, csak hát kb a hangerő kb 10% a Z-hez képest és mocskosul szarul szól hozzá képest.
A lényeg, hogy a Z hangkártya szedi össze a zajt. Pont a VGA alatt van és a táp felett.
A VGA-t nem tudom máshova áttenni és a batár vastag VGA miatt csak 1 PCI slot van üresen, amelyben a Z helyet foglal. De amúgy is ez a legalsó PCI slot. Ennél távolabb már nem tudom rakni a VGA-tól. A házam pedig alsótápos, tehát pont alatta van a táp. -
Blackhole13
senior tag
válasz
OutSider17 #68053 üzenetére
VGA-ra, csak ez van mindkét monitoron, így ezt tudtam összehasonlítani.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
OutSider17 #68051 üzenetére
Csak azért írom le, hogy ne rohanjon mindenki tápot venni ilyen problémával, elkiabáltam.
Kezd csillagjóslásra hasonlítani a dolog, VGA kimeneten egy régi LG monitorral stabil a rendszer, a mostani DELL pedig ugyanúgy elveszti a jelet. Remélem ki tudom próbálni egy másik gépben és akkor kiderülhet, mi is van. -
Blackhole13
senior tag
válasz
OutSider17 #68049 üzenetére
Köszi. Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy tápcserével megoldódott a dolog.
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #67914 üzenetére
Köszi a tippeket, szépen sorban kipakoltam belőle mindent, egy db RAMmal elindult, aztán apránként mindent visszatettem. Kapott egy BIOS-frissítést és azóta OKÉ!
-
fess
őstag
válasz
OutSider17 #67879 üzenetére
Igen, szaggatott. Egyelőre töröltem az afterburner-t így most jó, jelenleg nem is kellenek azok a plussz mhz-ek
-
hyperst74
csendes tag
válasz
OutSider17 #67758 üzenetére
Msi a bejövösebb de a backplate hiánya gondolkoztat
Nyitott a ház és látni lehetne..De ez nem kizáró ok.
-
kat0na
csendes tag
válasz
OutSider17 #67508 üzenetére
Azért köszi a segítséget.
Én is bízom benne sikerül megoldani mert roppant zavaró, hogy itt a technika de nem tudom használni
-
kat0na
csendes tag
válasz
OutSider17 #67506 üzenetére
Sehol nem látom és semmi más nem változott csak a proci és a hűtő hozzá.
A azért nem értem mert eddig működött.
-
kat0na
csendes tag
válasz
OutSider17 #67503 üzenetére
Szia,
Ha ez előfordult akkor nem tudom, hogy kellene megcsinálnom. Sehol nem látom, hogy érzékelné a tv-t. Mindenhol egy megjelenítőt mutat. Észlelés menü alatt is csak a monitor szerepel.
-
gezu1025
tag
válasz
OutSider17 #67391 üzenetére
Köszi!
Gondolom nem lehet javítani? Kuka?
-
dracox
addikt
válasz
OutSider17 #67320 üzenetére
Rendben van. Megprobalom mèg azt hátha...Kosz a tippet sracok.
-
válasz
OutSider17 #67157 üzenetére
Ez nem elállás a vásárlástól, hanem 3 napos cseregarancia.
Tehát ez is garanciális ügyintézés, de nem szívatják a vevőt azzal, hogy szerviz, bevizsgálás, stb, hanem kicserélik egy másikra és a bolt intézi a többit a nagykerrel. Visszáruként könyvelik el. -
válasz
OutSider17 #67155 üzenetére
14 nap netes rendelésnél van.
Boltban 3 nap. -
ooszi
senior tag
válasz
OutSider17 #67152 üzenetére
Szia tegnap vettem az iPon-ba, sokáig bírta.
Most jön egy hónap szervíz, ha szerencsém van kapok egy másikat 2018 január ba egy másikat. -
PowerBuldog
veterán
válasz
OutSider17 #67127 üzenetére
Fogyasztásmérővel CPU és GPU stressz egyszerre nem csinált most 120W-ot.
dugø 12V-os ágra írja a net, hogy 360W-ot tud elvileg a táp -
dugo_
veterán
válasz
OutSider17 #67127 üzenetére
Milyen 300W?
Jó ha a 200-at alulról súrolja.A kombinált érték azt hiszem 384W a tápra, de fejből most nem megy pontosan.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
OutSider17 #67124 üzenetére
Igen, abban (csak a hdd-k lesznek redukálva 1db wd blackre)
-
fbeni91
tag
válasz
OutSider17 #66868 üzenetére
Szia. Sajnos nem memória hiba lett a vége.
El szált a flip chip... tehát kuka a vga chip... csak az előző tulaj baszta közölni hogy nálla mikor meg vette utánna 1 évet bányász kártyának használta.. tehát a gyárilag oc kártyát még jobban xarrá tuningolta....Persze miért is ne nem lehet már hozzá kapni chippet... mivel mindenki bányásnak használja ezeket... ahelyett hogy inkább vennének egy reősebb kártyát... sok balfasz.. :@
Azt sem értem hogy egy gyárilag tuning kártyát mi a büdös fa**** kell még jobban fel húzni!?
-
martin.p
tag
válasz
OutSider17 #66924 üzenetére
Tudom, hogy már nem ide való ez a téma, és tényleg az utolsó hozzászólásom.
De a "szerviz" után gyakorlatilag javíthatatlanul tönkrement a kártya.
Úgyhogy, eddig tartott a story. Gondolkodtam, hogy még itthon a hőlégfúvós esélyt megadom neki, vagy csak felrakom, és eladom. Előtte megnéztem, hogy pasztázva van-e, konkrétan szétszedtem, kiesett egy nagyobb óndarab, a "gpu" körül pedig vannak ilyen apró alkatrészek, abból 1 darab hiányzik (a darabja még ott volt a hűtés alatt
). Úgyhogy, két furcsaságba is belefutottam, azt hiszem, hogy felrakom a hűtését, hogy megszabaduljak tőle végre, és véget érjen ez a rémálom.
https://picload.org/view/drdlcwrw/5f5a1fb8-0a85-44fc-a10e-8564f5.jpg.html
https://picload.org/view/drdlipdr/img_0133.jpg.html
https://picload.org/view/drdlipda/img_0137.jpg.htmlÍgy néz ki, ha esetleg kíváncsi vagy rá.
Én pedig eltávozom a topicból.
Sziasztok
-
martin.p
tag
válasz
OutSider17 #66919 üzenetére
Rákérdeztem ma. Ezért az összegért nem volt reball, pedig azt hittem, hogy teljeskörű a javítás. (Nem kérdeztem meg, mivel kicsit drágább, mint máshol a reballozással együtt. )Egyszerű felhevítés volt... Innentől kezdve nem is írok semmit... Aki akar úgyis visszaolvas.
-
martin.p
tag
válasz
OutSider17 #66915 üzenetére
Úgy tűnik a szervíz sem oldotta meg. Még kap egy hőlégfúvót, hátha bejön az a 0.01 százalék.
-
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66910 üzenetére
igen!
Elküldtem!
-
Csupingo
veterán
válasz
OutSider17 #66912 üzenetére
Elvileg nem mehet bele, csak ha elég erős vagy. Más a formák sorrendje. Kép.
-
martin.p
tag
válasz
OutSider17 #66912 üzenetére
@OutSider17: Attól nem csíkozna a kártya, egyszerűen be sem kapcsolna.
Ezen a területen dolgozom, nem mondom, hogy nem tévedhetek, de ha egy ilyet elkövetnék, azonnal feladnám a "karrierem." -
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66907 üzenetére
Köszi a nyugtató szavakat!
Mondjuk érthető hogy ők annyira nem értenek ehhez és engem gyanúsítanak.
Amúgy még képeket is küldtek hogy hol vannak az oxidálódások.
Így fogalmaztak"A gyártón múlik, hogy az oxidáció ellenére garanciális keretek között tudja-e javítani." -
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66901 üzenetére
A számítógépház oldala le van véve..De gondolom a miatt nem kéne neki.Csak kicsit ideges vagyok rám fogják és nem csinálnak semmit.:/
-
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66870 üzenetére
Hali!
Nagy bajban vagyok..Megérkezett a VGA hozzájuk.Oxidációt fedeztek fel a nyákon.De ez nem tudom hogy történhetett..Elküldték a beszállítóhoz és ott fog kiderülni tudják e garanciálisan javítani..:/ -
martin.p
tag
válasz
OutSider17 #66888 üzenetére
Hát, mivel a volt tulaj sem SMS-re, sem hívásra nem válaszol, (Konkrétan kinyomja a telefont.) valószínűleg nem is fog menni. Még várok kicsit, hátha összeszedi magát...
-
martin.p
tag
válasz
OutSider17 #66886 üzenetére
Attól függetlenül egy rosszabb tápegységgel is be kellene kapcsolnia, valószínűleg, mivel nem eszik meg indulásnál 300 wattot. De egyébként egy 750W-os Seasonic belsős Cooler Master van benne, vinnie kell... Próbáltam más tápegységgel is, azzal sem adott képet.
Alaplap elavultsága mennyire jöhet szóba? Gyakorlatilag 2013-ban jött az utolsó bios frissítés a laphoz, ami telepítve is van, és a kártya is kb. 2013 végén-2014 elején jelent meg.
-
válasz
OutSider17 #66882 üzenetére
Miért fektetnék 1080/ti-be?
Nekem bőven megfelel az 1070 teljesítménye 2560x1080-ra, és az sem különösebben érdekel hogy a vega erősebb-e 3%-al vagy gyengébb, hanem hogy a freesync miatt milyen előnyöket éreznék a gtx-hez képest a screen tearing megszűnésén kívül? -
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66870 üzenetére
Köszi! Kell is bőven!
-
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66866 üzenetére
Ha érdekel majd írok hogy mi lett az ügy vége.De az tuti 2-3 hét..:/
-
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66864 üzenetére
Szállítólevélre 120 ezret írtak.Akkor lehet 6 GB lenne belőle
-
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66862 üzenetére
Én is reménykedem a cserén.Nincs kedvem visszaküldeni még egyszer.
Na meg lehet 1060 lenne a csere mert 970 már nincs forgalomba.Vagy kerítenek egyet? -
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66860 üzenetére
Igen tökéletesen megy.
Addig marad azzal a játszás csak kompromisszumokat kell kötnöm.De ahhoz képest meglepően erős.
Csütörtökön jönnek a videókártyáért.Kíváncsi leszek mi lesz az ügy vége. -
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66858 üzenetére
Biztosan látja ha rádugom és nem kapcsol be vele.
Eddig 1 évig folyamatosan működött és ez meg egyik napról a másikra történt.
Már kedvezményeztem a garanciát 2019 ig van rá.
Csak az is átfutott az agyamon hogy nem az én gépem nyírta ki? -
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66844 üzenetére
Kipróbáltam.Driver le.BIOS alapra állítása.VGA be.Ugyan az a jelenség.
-
misiizsai
tag
válasz
OutSider17 #66826 üzenetére
Kipróbálom.De akkor az intergrált se menne nem?
-
Dronte
aktív tag
válasz
OutSider17 #66832 üzenetére
Pont a DDU nullázta le teljesen a képet előtte, de egyébként sem driver probléma kéne legyen, mivel a Windowsban (amikor betölti a drivert) már tökéletesen működik minden.
-
perfegor17
senior tag
válasz
OutSider17 #66805 üzenetére
-
perfegor17
senior tag
válasz
OutSider17 #66797 üzenetére
Igen másnál is elő jön még netezés közben néhány helyen de ilyen randomra. Fehér képben sárgával sötétben pedig kékkel.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
OutSider17 #66790 üzenetére
most húztam újra a gépet 0-ról, pont ez miatt
nem a játékra gyanakszok, pont azért mert, játék nélkül se tudom azokat módosítani ,pedig szerintem kellene hogy tudjam
-
Something_
őstag
válasz
OutSider17 #66763 üzenetére
Nem tudom miért rémlett az, hogy a H170es chipkészlet támogatja minden esetben..
Barátom vette meg az alaplapomat, 2x volt azóta szervizben
Szerintem így is úgy is cserélek lapot, valami olcsóbb Z270eset az értékállósága miatt, plusz hagyom ezt a 1070 slit, következő héten elvileg érkezik 1070 Ti, kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Something_
őstag
válasz
OutSider17 #66761 üzenetére
Ááá, az a tavalyi konfigom, azóta már nem az van
Erről jut eszembe, szerintem az alaplapom nem is SLI képes, pedig úgy emlékeztem, hogy az összes H170es lap tudja az SLI-t, csak a B-sek nem.
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H170-D3H-rev-10#ovCrossfire jelezve van a gyártói oldalon, gondolom ha tudna SLI-t, akkor az is jelezve lenne...
-
Something_
őstag
válasz
OutSider17 #66757 üzenetére
Én valami bios beállításra gondolok, most is szenvedek vele
-
MK VII
veterán
válasz
OutSider17 #66755 üzenetére
Nem CF híddal próbálja.
-
Something_
őstag
válasz
OutSider17 #66753 üzenetére
-
Something_
őstag
válasz
OutSider17 #66751 üzenetére
Szia!
Ket videokartyat ir, de nem huzza oket ossze slibe.
Probaltam 2 hiddal es 1 hiddal is, semmi valtozas.Udv: Gabor
-
tal-garius
aktív tag
válasz
OutSider17 #66727 üzenetére
Ez is valamiféle driver booster, keresős, fizess majd telepítős csoda
A gép típusszámát megkérdeztem a tulajtól, ha ír megosztom. dell honlapján arra emlékszem tegnap néztük, viszont ilyen VGA-val szerelt változat nem volt :/Esetleg egy win10 megoldaná a problémát, ugye az több dolgot felismerhet. Kérdés hogy ez a gyenge Celeron-os gép elbírná e. (Bár ha Win7-el működik...)
-
Vakegérke
félisten
válasz
OutSider17 #66727 üzenetére
A fájl fertőzött!
Panda cloud vírusírtót használok, a fájlt letöltöttem, elindítottam, a Panda azonnal semlegesítette. Én is segíteni akartam fórumtársunknak.
-
T 1000
aktív tag
válasz
OutSider17 #66671 üzenetére
De akkor sincs kép, ha az összes memóriát kiveszem (biosba még akkor is be kéne tudnom lépni), és próbáltam a régi memóriákkal is, meg 1 db régivel is, úgy sincs kép
-
beeezoli
csendes tag
válasz
OutSider17 #66546 üzenetére
És off, de az aláírásod eredetileg Jézustól származik.
"És amint szeretnétek, hogy az emberek veletek bánjanak, ti is úgy bánjatok velük!" Lk 6,31
-
beeezoli
csendes tag
válasz
OutSider17 #66546 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Szerencse, hogy garanciás!!! És legalább nem küszködök vele itthon tovább.
-
kaszas19
senior tag
válasz
OutSider17 #66490 üzenetére
oké bocsi. Nem figyeltem.
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66513 üzenetére
El se hiszem működik
. Mindenkitől elnézést kérek akinek az idejét húztam ezzel és még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66509 üzenetére
Hát úgy érzem hogy ez false alarm volt
szerintem mehet bele a 1050-en. pedig megesküdtem volna hogy a tápból jön a szag de most meg nem volt semmilyen szaga szóval lehet hogy tényleg csak a 1050 "új" szagát éreztem
[videó]
Ui.: mindig ilyen hagos mert majdnem maxon pörögnek benne a ventik
-
Zola01
tag
válasz
OutSider17 #66486 üzenetére
Köszi!
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66507 üzenetére
Okés akkor rápróbálok
Köszönöm a gyors és szakszerű választ mindenkitől
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66502 üzenetére
Egyébként én is azért furcsállom az esetet ,mert mindenhol írták ,hogy a 1050ti nem fogyaszt sokat. Amúgy a 1050-em pontos neve ASUS GTX 1050TI OC Edition és ez a STRIX-es világításu/dizájnu, ha ez segít.
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66502 üzenetére
Régi konfigom sajnos nincs. A régi kártyám egy asus r7 260. A jelenlegi procim meg egy AMD FX 6350
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66497 üzenetére
Na ilyenkor mivan
??
Megy rendesen a táp, pörgeti a ventit és nincs égett szag..... Pedig tegnap este 100% hogy a tápnak volt ilyen égett/fura szaga. [videó] -
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66497 üzenetére
Hát köszi a választ
akkor megpróbálom
. Ja amugy majd kitöltöm az adatlapom csak még nem volt rá időm
-
gumikacsaa92
tag
válasz
OutSider17 #66491 üzenetére
Sajna nincs lehetőségem átdobni másik gépbe. A tápra gyanakodtam, de mivel azt most cseréltem és a hiba fent áll ezért máshol keresem a hibát.
-
kaszas19
senior tag
válasz
OutSider17 #66476 üzenetére
-
GIJoe
addikt
válasz
OutSider17 #66482 üzenetére
ofc, sőt most már hőmérsékletet sem mutat,
de megy a WOT, érzem kézzel h izzik a vas, a cooler meg alig forog, drv ddu is volt. Szerintem pár hét és vehet új vga-t...addig is vmi cooler mod ?
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66478 üzenetére
De azért ugye ennyitől nem kaphatott túlfeszt a gépem és nem vágta tönkre?
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66476 üzenetére
Nem xD. De szerintem kikapom a gépből aztán elviszem villamos mérnök ismerősömhöz hogy nézze meg hogy tönkre ment e
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66473 üzenetére
Hát kiszedtem és szinte biztos hogy a tápból jött a szag
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66469 üzenetére
És hát azért félek mert ha jól tudom, akkor ha elromlik egy táp akkor túlfeszt adhat a gépnem ami hazavágja az új videó kártyát
-
Bence3111
tag
válasz
OutSider17 #66469 üzenetére
Egy Cooler Master RS-600-ACAB-M2 Tápom van. Nem hiszem hogy olyan gagyi viszont azt nem tudom megállapítani hogy honnan jön a szag mert majdnem egymás mellett vannak
-
kaszas19
senior tag
válasz
OutSider17 #66443 üzenetére
Hát mindegy mert meg leszek nélküle is.
Amit kel beállítottam a kártya biosában.
Csak furcsa hogy minden zokszó nélkül meghülyült. -
FoLey-v
addikt
válasz
OutSider17 #66421 üzenetére
Az nem mindegy számomra,hogy 28-32 fokon megy a kártyám 300Mhz-en vagy 450Mhz-en 40-42 fokon.
-
FoLey-v
addikt
válasz
OutSider17 #66410 üzenetére
Nekem 17.8.2-es driver van fenn. Van olyan napom,hogy normálisan működik és van olyan,hogy 450GHZ alá nem megy csak egy gép restart segít rajta.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
OutSider17 #66415 üzenetére
persze ezen gondolkoztam, mert 1 hónap bányászat annyi, mint egy 1 éves kártya amin csak játszottak minden nap
tesztre mi lenne jó?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
OutSider17 #66412 üzenetére
zöld oldalról van a kártya
jobb fajta elég hűs, szal akkor nem idegeskedek, úgy is garis
köszönöm mindkettőtöknek
-
szzimo53
tag
válasz
OutSider17 #66350 üzenetére
Az szuper :/
-
4264adam
veterán
válasz
OutSider17 #66315 üzenetére
GTA V BF1-nél valóban érzem a folyamatosságot alacsonyabb FPS szám melett is hiszen 40-75 között működik a monitorom. Sajnos elsődlegesen pontosan a Fallout4 miatt váltottam GTX970-ről RX 470-re.
Ahogy kerestem google által is problémás az adott program másoknál. Ez van, betudom a régi tákolt grafikai motorja miatt.
Köszönöm a segítséget!
Crimson-ban aktív a freesync, monitoron is és az LG onscreen displaynél. Az onsreen display működése pedig az adott program elindítását követően 1-2mp-ig rózsaszín keret megjelenése a képernyő szélein. Ezt a GTA V és BF1-nél tapasztalom Fallout4 esetén nem. -
animatrix11
őstag
válasz
OutSider17 #66278 üzenetére
Igen, de ugyanúgy vibrál mint a videóban, leragasztottam, persze szart sem ért, másik konnektor nincs a környéken még nem tudtam kipróbálni, hogy átdugom máshova
-
animatrix11
őstag
válasz
OutSider17 #66101 üzenetére
-
sunny84
senior tag
válasz
OutSider17 #65717 üzenetére
Szevasztok , ludas a kártya volt , garanciába elküldtem , 2,5 hét után felajánlották hogy megvárom e a gyártói javítást vagy fel tudnak ajánlani egy kártyát késedelem meg úgymond vigasznak
és elfogadom e ... gigabyte gtx1050 ti kaptam
-
animatrix11
őstag
válasz
OutSider17 #66087 üzenetére
a monitoron csak vga csati van, dvi átalakítóval létezik más megoldás is?
-
bobsurf
őstag
válasz
OutSider17 #66096 üzenetére
Ez elég relatív dolog... Engem nem zavar, pedig most a ház fent van a monitor mellett az asztalon.
2500 körül pörög maxon, ha jól emlékszem. Érzésre nem zavaróbb, mint a procihűtő, ha felszalad maxra. (pedig azon egy 12es elég halk venti van.)Ha van elég "vasad" alá, én ajánlom. Mint kiderült, az fx-8320 nagyon nem az "elég" kategória
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
OutSider17 #66089 üzenetére
De eddig jól ment ezzel a driverrel is. Az új windows patch miatt nem lenne kompatibilis?
-
animatrix11
őstag
válasz
OutSider17 #66085 üzenetére
már csak a dvi átalakító maradt, majd szerzek valahonnan, de az előző vga nem volt ilyen gond
-
animatrix11
őstag
válasz
OutSider17 #66083 üzenetére
vízszintesen csíkoz, a videón valamennyire látszik
-
animatrix11
őstag
válasz
OutSider17 #66079 üzenetére
biztos nem a monitor laptora kötve nem csinálja
-
animatrix11
őstag
válasz
OutSider17 #66079 üzenetére
megnézem köszi
-
pHantom x
tag
válasz
OutSider17 #66073 üzenetére
szoval akkor kuka?
amugy ez csak ilyen atmeneti kartya lett volna amugy is mert 1-2 het mulva beszerzek egy 1060 at..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest