- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Cirkaloo #72569 üzenetére
Esetleg ha hdmi-vel használod, akkor az nvidia driverben a megjelenítőnél: felbontás módosítása. Ott a kimeneti dinamika tartományt tedd teljesre. Az szokott kicsit javítani a képminőségen. A monitor menüjében nincsenek előre beállított módok, amik ilyet okozhatnak?
(#72574) error(HUN): szuper. Szerencsére nem főzte meg magát.
(#72576) Cirkaloo: kérdezd meg melyik drivert használják, meg próbáld az összes beállításukat lemásolni. (Most hogy mondod, nekem is volt régebben olyan kártyám, aminek más (rondább) képe volt. Nem találtam megoldás, ezért szoktattam magam a dologhoz.) Esetleg kérdezz rá a topikjában is.
-
kaszas19
senior tag
válasz
Cirkaloo #66572 üzenetére
Na nézegettem és eléggé húzos áron mérik az 1050 TI kártyákat.
Ezért ezt MSI GeForce GTX 1050 GAMING X 2G videokártya, 2GB GDDR5 néztem ki magamnak.
Van rajta tápcsati is ezért egy kis OC is adott.
És 42.000ft-ért hozzá jutok az Emag-on. -
Winne
nagyúr
válasz
Cirkaloo #66391 üzenetére
A 680 mellé majdnem vettem még egyet sli-re, ami kb 30k plusz lett volna, amiről lebeszéltek. Azt mondták vegyek helyette egy 1060-at, kicsit gyengébb lesz valszeg, de mégiscsak egy kártya, anno a CF-el is lesre futottam kicsit úgyis. A 3 GB-os nettóban kicsit több csak, mintha ezt a 30-at rádobnám, a 6 GB-os már jóval drágább és alig jobb. Ha jól láttam olyan 7-8% plusz teljesítmény és 15-20% plusz pénz.
Stimmel a gondolatmenet?
-
MK VII
veterán
válasz
Cirkaloo #66368 üzenetére
Tudom, hogy kell hozzá átalakító. De pont azt mondom, hogy összesen 4 molex jön ki a tápból és kettő kell 1db 6 pineshez, ergo az összes molex kiesik...
Amúgy szerintem elvinné a 350-es FSP az 560-at... Agyon terhelve sosem lesz. Nem lesz rajt játék csak filmezés.
Na majd meglátom mi lesz a vége a dolognak..
Köszi mindenkinek. -
tangalele
csendes tag
-
BorkL
tag
válasz
Cirkaloo #66044 üzenetére
Köszi, hogy említetted ezt a videokártya sütést!
Először hajszárítóval próbáltam megjavítani két alkalommal, de nem hozott javulást. Már kezdtem feladni. Tegnap viszont megpróbáltam a vasalós módszert.
Kb. 5 percig melegítettem a gpu-t maximális fokozaton, időnként megnézve, hogy nem ég-e meg körülötte valami. Miután lehűlt, kipróbáltam. Azóta is tökéletesen működik.
CsGo-t és Path of exile-t próbáltam eddig. Nem csíkoz, nincsenek artifactok. Ideiglenes megoldásnak nem rossz, meglátjuk, hogy így meddig fog működni.
-
SP4C3
veterán
válasz
Cirkaloo #65889 üzenetére
HD 6850 vapor-x, 2 pines venti, szabályozta magát...
HD 7770 2 pines venti, szabályozza magát...
GTX 650 2 pines venti, szabályozza magát...
HD 4830 2 pines venti, szabályozza magát...
GT 640 2 pines venti, szabályozta magát, még meg nem döglött...3pines tud fordulatszámot mérni, általában...
-
Thomas43
tag
válasz
Cirkaloo #65824 üzenetére
Próbáltam MX4-el is akkor 95/85 fokig melegedtek a kártyák,de az egyik boltba ajánlották a Cooler Mastertől a MasterGel Makert,azt mondták ez a legjobb hűtőpaszta,igaz hogy 2x annyiba kerül,de gondoltam egye fenne kipróbálom,és ezzel a hűtőpasztával 92/81 fokig mennek el a kártyák
Viszont ha olyan játékot próbálok ki ami nem támogatják a crossfire-t,akkor a felső kártya megy és csak 68fokig melegszik
-
komi77
senior tag
válasz
Cirkaloo #65257 üzenetére
Az a pálya, hogy az alvó módot csak néha - véletlenül hagyom fent - a másik, hogy minden próba előtt telepítek egyet (Nv - Amd kártya csere, stb. miatt). Tudom, hogy ott a DDU ami elég lenne de így a biztos és m.2 ssd-re rohadt gyors a telepítés. Mindegy azt hiszem mindkét kártyánál felteszek valami korábbi drivert. Talán azokkal nem lesz ilyen gond.
-
.Unforgiven.
csendes újonc
válasz
Cirkaloo #65246 üzenetére
Kizártnak tartom hogy háromból egyszer sem sikerült megdelelően lepasztáznom.
Az érdekes az hogy mire fel mutatt a vga 70% terhelést?Itt valami nagyon bekavar a háttérben szerintem. Ha addig nem lesz megoldás akkor hétvégén formázok és újra pakolom a win-t. Hátha azzal mogoldódik mert már az agyamra megy.
-
.Unforgiven.
csendes újonc
válasz
Cirkaloo #65242 üzenetére
Mielőtt átraktam volna az új házba előtte újra pasztáztam hátha az a gond, de nem az volt. Ekkor jött az új ház és újra pasztáztam megint. Korábban már csináltam és mindig sikerült helyesen kiviteleznem a pasztázást. (Nem hinném hogy ez a gond)
Szerintem
de lehet tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest