- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlessedElroy
senior tag
Én a zsír új konfigomba vettem egy 670-et 3 hónapja. Gigabájt-Lecseréltem 2 hét múlva mert csak a bajom volt vele.Helyette vettem egy új radeon 7970OC-t. Egyszerűen nem múködött, csak a ventik forogtak, de se kép, semmi, csak p...füst.Visszaküldtem a kártyát, hogy vmi gebasz van. Ok-letesztelték és kiderült hogy semmi baja az ég világon.Jó mondom, nekem nem kell.Megvettem a mostani a kártyám és láss csodát-tökéletes.Ugyanaz maradt minden, nem bactattam a gépem: 2db 670-essel nem volt gond, 7970 pedig nem ment.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
BomiBoogie #27999 üzenetére
Ok, köszi
közel 10e pont a graphics score a 3D11-ben. Ha jól tudom, az normális pontszám. -
BlessedElroy
senior tag
válasz
BomiBoogie #27995 üzenetére
Próbáltam feljebb húzni a progival, de hiába állítok akármit, visszaugrik a 324-re.
-
BlessedElroy
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem komoly gondok vannak a giga 670-esemmel.
Precision x szerit 324 a gpu órajele. Mivan? -
BlessedElroy
senior tag
Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek, de a giga 670-es kártyám memória órajelére 3000Mhz-et ír az aida. 3D teszt után is az összegzésnél az volt.
Ez normális? vagy vmi gebasz van? -
BlessedElroy
senior tag
a Furmark burn in tesztet meddig kell futtatni? vagy majd vége lesz magától?
(mittomén, nem értek hozzá-azért vagyok itt) -
BlessedElroy
senior tag
válasz
agressiv #27621 üzenetére
1920x1080-as felbontásban.
De amikor még csak a tutorial-t csináltam a thunderban, 1x sem volt semmi baja. Abban bízok, hogy a jó lappal más lesz a helyzet. Milyen infó kell még?
AIDA staibilitás teszt alatt sem ment a proci feljebb 40 foktól, kártya venti az mindig 40%-on megy.
Kezd a t...m tele lenni ezzel a gép építéssel. -
BlessedElroy
senior tag
Feladom...
Mi okozhatja az alábbi problémát?
Minden alkatrész új, cuccaimban láthatjátok. CSAK jétékban( war thunder, BF3) fekete képernyő után pár mp-el reseteli magát a gép.War thunderben néha fekete képernyő után pár mp-el visszarak jétékbam de az FPS leesik kb 30 ra és szaggat a játék. De amint meghalok, utána már megint visszatér a rendes FPS.
De van, hogy 2-3 órán kersztül hagy játszani. BF3 már húzósabb, onnan kivég viszonylag hamar.
Se filmnézés, se egész napos netezés mellett semmi baja a gépnek. Az lehetséges, hogy csak ez a "f.s" lap túl fapados neki? Holnap kapom meg a p8z77 V-t. lehet ha berakom, akkor a probléma is megszűnik? vagy ne reménykedjek? Ne idegesítsen már, hogy kaptam egy rossz karit. De akkor miért hagy játszani néha órákig?A ramjaim is csak 1333-an mennek, proci is csak 3.5-en, kártya is csak a gyári clockon.
Köszi a segítséget! -
BlessedElroy
senior tag
válasz
BomiBoogie #27383 üzenetére
corsair hx 650
-
BlessedElroy
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy játék közben fekete képernyővel kifagy a gép és resetel.Néha ki is kell kapcsolni.
Nincs semmi sem húzva. Ideiglenesen van ez a "buta" alaplap, de addig is kéne játszani.
Se proci, se a kártya nem melegszik túl.
Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest