- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
Winnie The P #14850 üzenetére
Köszi !
Aqualogis lett.
Ha jól gondolom kb. mind azt tudja.
Főleg, hogy 3 ajánlás is érkezett, panaszmentes használat mellett.
Még árban is csak pár százas különbségek vannak.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #14617 üzenetére
Megvan!
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Winnie The P #13893 üzenetére
szülinapi kuponnal már nincs - 30%
de megy, most néztem meg
-
Jenne
őstag
válasz
Winnie The P #13847 üzenetére
Szia!
Ne szomoríts el a Kimboval és a Lavazzaval...
Perat mi is próbáltuk, már nem emlékszem melyik volt, de nem igazán jött be. Costaból két fajtát is próbáltunk, amiket a LIDL árult tavaly, de soha többet. A Pelliniből az N82 Espresso Bar Vivace (amit a LIDL-ben is akcióztak) ízlik és szeretjük, a mostani N9 nem már annyira, pedig ez utóbbi a drágább.
Ünnepek alatt mi és a vendégeink Tchibo Private Kaffee African Blue szemes kávét ittunk. [kép]---[kép]
Na ez már nagyon jó kávé, de iszonyt drága is egyben. Ha olcsóbb lenne, csak ezt innánk. A Tchibo üzletében vettem kimérve fél kg-ot, 5840 Ft/0.5 kg, kilós ára 11.680 Ft/1 kg. 125 gramm a legkevesebb, és 125 grammonként lehet emelni a mennyiséget. Sajnos már el is fogyott. -
Cry0
őstag
válasz
Winnie The P #13656 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszát, ez ki van rendszeresen takerítvs. At mostam mégeszgyszer,mar habot csinál szépen. De csinálás közben a kattogó hang ugyan úgy megmaradt sajnos.
-
werszomjas
addikt
válasz
Winnie The P #13581 üzenetére
És ez milyen gép pontosan?
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Winnie The P #13581 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Winnie The P #13315 üzenetére
Köszönöm. És ha ilyen főleg tejes , hosszú kávékat szeretne az Asszony akkor még inkább a Dolche Gusto?
-
-Solt-
veterán
válasz
Winnie The P #12915 üzenetére
Nem sok az már? Mintha itt is azt olvastam, hogy 2-3 hónapnál legyen régebbi a pörkölés...
@Cyberbeni: Köszi!
-
-Solt-
veterán
válasz
Winnie The P #12913 üzenetére
Köszi!
Gondolom innen nem fél éves kávékat küldenek!?
-
Jenne
őstag
válasz
Winnie The P #12863 üzenetére
Szia!
Én minden esetben 2-3-4 csomag 1 kg-os kávét szoktam rendelni (általában nem azonosakat) és 3db 1 kg-os kávénál már csak 330 Ft a plusz költség a kávén kívül. Nem számottevő szerintem és van választási lehetőségem bőven, a fenti kávéáruházból.
Délelőtt leadom a rendelést, másnap már itt van a megjelölt csomagautomatában.Nekem a Dallmayr kávék nem igazán jöttek be, de ízlések különbözőek.
-
mazsi70
senior tag
válasz
Winnie The P #12796 üzenetére
Szerintem egységes a DeLonghi szürő
-
mazsi70
senior tag
válasz
Winnie The P #12794 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Winnie The P #12769 üzenetére
Mindkettőt el tudnám fogadni -
FerNandor
őstag
válasz
Winnie The P #12559 üzenetére
Köszi! Én közben írtam, ha olvastad, hogy sajnos nem tudtam csinálni vele semmit, hogy ne legyen savanyú. A Pellini szerintem még nem jön tisztán, kíváncsi leszek, az milyen lesz.
Jjeah: köszi. Majd elugrok a metroba, megnézem, mert ott sok vállalkozó vásárol elvileg, hátha jól pörögnek a kávék.
-
FerNandor
őstag
válasz
Winnie The P #12510 üzenetére
Állítottam az őrlési finomságon, most a legfinomabbon van. Cappuccino jó lett, reggel kipróbálom espressoval is. Lehet javult a savanyúsága. Kíváncsi vagyok, te mit mondasz majd.
Ma közben adott anyukám egy Pellini Espresso Bar Vivace n82-es kávét. Úgy kapta ő is, de ő nem használ szemes kávét. Hát nem mai csomag... 2022.10.24 a production date... És 2 év a szavatosság, szóval hivatalosan nem járt le... Kíváncsi leszek, de hát ingyen volt
----
Köszönöm a tejes válaszokat is.
-
FerNandor
őstag
válasz
Winnie The P #12365 üzenetére
Szia, neked hogy vált be?
Szerintem nagyon savanyú. A hőfokot már felraktam magasra, meg az őrlés finomságán lehetne állítani finomabb irányba, de van egy olyan érzésem, hogy ez a kávé ilyen. -
FerNandor
őstag
válasz
Winnie The P #12365 üzenetére
Hali,
Ezt a LIDL-ben vetted? -
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #12219 üzenetére
Hali!
Ma hazavittem a gariba leadott 290.81.TB gép. Gyorsak voltak, a szervízlap szerint mágnesszelepet, 3 db. tömítést és DLS tároló zsákot (ez mi?) cseréltek benne. Hazaértem ki is próbáltam, egyelőre ok minden, ittam egy jó cappuccinot. -
Pá
addikt
válasz
Winnie The P #11916 üzenetére
Mi a véleményed a Cost Caffé Crema Blendről?
Nekem kifejezett csalódásnak tűnik most a Signature Blend után, ugyanazon a beállításon sokkal karcosabb, kesernyésebbnek érződik. Már kicsit sikerül rajta finomítgatni beállításokkal, de még így sem az igazi.
-
fecke78
senior tag
válasz
Winnie The P #12215 üzenetére
"Eu-ba gariba"
Mintha Vágási Feri mondta volna .
Hogy is volt: "beszálok az internetbe"
-
mazsi70
senior tag
válasz
Winnie The P #12074 üzenetére
1 . Hívd fel őket ,hogy oda kell vinni ,vagy küldenek futárt .
2. Próbáld ki több konnektorban .Nem igazán kell bizonyítanod .Baj van vele ,nézzék meg . -
z123456z
őstag
válasz
Winnie The P #12027 üzenetére
Nem tudtam otthagyni ennyiért, volt mellette valami piros csomagos Rosso is 2.990-ért, azt is kipróbálom. Feltételezem, hogy ezek sem sokkal különbek, mint a Bravos vagy az Eduscho , de valahogy elcsábulok az olcsó árak miatt. Pedig tök felesleges, hiszen megtaláltam már egy ici-picit feljebb a jó kévékat, Lavazza Pieno és Pellini Rosso képében, de valahogy mégis. Úgyhogy tele vagyok most olcsó vackokkal + 1 nem vacak, de olcsó Pieno. Egy darabig nem veszek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Winnie The P #11940 üzenetére
Személy szerint nekem ez nem jött be. Mondjuk nem XXL kiszerelést próbáltam, hanem a normált.
Nekem a Segafredo Intermezzo jött be legjobban, ill. a Costa sorozatból. -
válasz
Az Lidl XXL kiszerelésnek nem sok köze szokott lenni az eredetihez.
Sokszor még a gyártó is más szokott lenni. -
donmackó
addikt
válasz
Pont ilyent bontottam ki reggel, csak a sima kilós verziót.
-
DrDobos
őstag
válasz
Winnie The P #11937 üzenetére
Uhh, köszi nektek, megneztem ezeket az ajanlottakat, hat nincs egyszeru dolgom
ezek a pellinik egesz jol neznek ki, hat nem is tudom..
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Winnie The P #11916 üzenetére
A Granaroma-t nagyon szeretjük.
Ez lett az "alapkávé" itthon.
-
fecke78
senior tag
válasz
Winnie The P #11913 üzenetére
első értékelés nem túl acélos
-
Kbali
nagyúr
válasz
Winnie The P #11422 üzenetére
A világos Bravost egyszer kipróbáltam, az nem jött be (nekem).
-
válasz
Winnie The P #11422 üzenetére
A 400 grammos Bellarom az milyen minőségű? Azzal van esetleg tapasztalat?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Winnie The P #11410 üzenetére
A Bellaromra gondolsz? Sajna a mi áruházunkba szinte sosem jönnek meg az akciósok. Most éppen asszem Costa lenne, az sem volt. A múltkor az N80 Pellini sem érkezett meg.
-
Beni2360
félisten
válasz
Winnie The P #11265 üzenetére
Így érthető a megtalálása.
Rendesek voltak az eladók és te is, hogy nem élték evvel vissza. -
Beni2360
félisten
válasz
Winnie The P #11260 üzenetére
ez valami ág db?
Én még sosem (vagyis a daráló) találkoztam idegen anyaggal. Kinyitom beleöntök lezárom. Pedig olvastam hogy kavicsok is kerülhetnek bele. -
Beni2360
félisten
válasz
Winnie The P #11258 üzenetére
Na de melyikben?
Érdemes volna oda írni.
Van mindenkinek tudnia kell, hogy te milyen kávét vették? -
jjeahh
nagyúr
válasz
Winnie The P #11193 üzenetére
Én régóta írogatom, hogy ha Kimbo, akkor Aroma Gold-ot kell venni. Eddig a többi Kimbo engem sem győzött meg, de az Aroma Gold a kedvenceim között van. A Pellinit még nem mertem kipróbálni, mert sötét pörkölésű, de ami késik nem múlik. Viszont az Espresso Bar Cremoso N9-et próbáltam, az közepes pörkölésű és nagyon finom, nagyon illatos, sötét aranybarna crema, csokis, karamelles, édes ízvilág jellemzi.
-
Voice24
őstag
válasz
Winnie The P #11148 üzenetére
Akkor lecsapunk rá, a múltkori kóstoló alapján bejött.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Winnie The P #10936 üzenetére
Banyek
Egy laza 20km, nem sok az. -
Kbali
nagyúr
válasz
Winnie The P #10930 üzenetére
Ezt a BIO-t épp most fogyasztjuk - nembegyere
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Winnie The P #10930 üzenetére
Ez a bellaron jó, nem? Mintha tavaly ezt ajánlotta volna mindenki itt
-
apholyon
aktív tag
válasz
Winnie The P #10666 üzenetére
Nagyon remélem, mert most vettem egy csomaggal (kéket).
-
mazsi70
senior tag
válasz
Winnie The P #10666 üzenetére
Nem
-
apholyon
aktív tag
válasz
Winnie The P #10613 üzenetére
Ez jó? Kicsit félek a Bellarom márkától... Bár tapasztalatom még nincs vele...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Winnie The P #10617 üzenetére
Köszönöm.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Winnie The P #10613 üzenetére
Ezt megvettem volna de a krups leírása szerint csak kávébabot lehet belerakni.
Ezt valaki tudja miért van? -
Voice24
őstag
válasz
Winnie The P #10558 üzenetére
Tegnap a kanizsai Lidl-ben bedobtam egyet a kosárba, csábító volt a 2025. 10. 23-as lejárat. Ennyire frissnek mondható kávéval nem találkoztam még a Lidl-ben.
-
bence188
tag
válasz
Winnie The P #10558 üzenetére
Erről a pellini szemes kávéról mi a vélemény? Capuccino-hoz is ajánlott?
-
jocoka75
tag
válasz
Winnie The P #10174 üzenetére
Szia!
Mi Pellini vivance-t használjuk már vagy 10 éve megfelelő daráló beállítással nagyon finom kávét kapsz. Asszem 70%arabica 30% robuszta az arány.
Látom a Lidl ben lesz 5000ft az kiváló ár ennél olcsóbban sehol nincs .
Az biztos,hogy én is be fogok tankolni pár csomaggal.
Múltkor láttam a spárban ugyan ezt a kávét 8600ft- ért majdnem rosszul lettem . -
FőDudu
veterán
válasz
Winnie The P #10174 üzenetére
A Costa-n kivul barmelyiket ajanlom.
Probaltuk kb az osszes Costa-t, kapszulasban jo volt, szemesben nem jott be.Lehet mi vagyunk a furcsak, ugyis csak a tejes verziokat szeretjuk.
A Vrema e Gusto az egyik legjobb kremes kave nekunk. De nem ebben a szinben, hanem a rozsaszines verzioban. (az talan Dolce neven fut). -
Mike0088
csendes tag
válasz
Winnie The P #10148 üzenetére
Érvényes. De a helyzet az, hogy a legutóbbi javítás egy hónapig húzodott és ezt az O gyűrűt egy mozdulattal fel lehet húzni a helyére mert közvetlenül a kivehető főzőegység felett van a kazánon amit elérek kézzel. Ha megbontás nélkül 2 perc alatt abszolválható a feladat nem vitetném el a készüléket. Erről érdeklődtem itt pár napja. Ha mégsem ez lesz a baja akkor meg garanciás javítás.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Winnie The P #9474 üzenetére
-
BB9360
aktív tag
válasz
Winnie The P #9451 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
válasz
Winnie The P #9404 üzenetére
Én is a kézikönyvben leírtak alapján csináltam néhány hete új korában de úgy nem akarta elfogadni valamiért.
-
atala
addikt
válasz
Winnie The P #9399 üzenetére
Nekem a Philips, vízlágyító patron mellett, hivatalosan 2 évente kell vízkőmentesíteni.
Na, az a sok! Akár mennyire is lágy a víz, annyit én biztosan nem fogok várni. Maximum fél évenete és csinálok majd egy vízkőtelenítést. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Winnie The P #9401 üzenetére
De ezek a szűrőbetétek vízlágyítók is, az aktív szén mellett, így még ritkábban kell savazni.
Csak legyen is beállítva, hogy a gép tudjon róla, mert ez nem RFID (nem érzékeli), ha jól tudom.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Winnie The P #9399 üzenetére
A beállított vízkeménység és mért literek alapján figyelmeztet, 2 hónap nagy átlagban nem számít soknak szerintem.
Vízlágyító szűrő nélkül megy?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Winnie The P #9393 üzenetére
Amúgy van vajon bármi hátránya annak, ha kávézóknak szánt "professional" kávét használunk automata kávégépben? Mert én legutóbb professional line Kimbot használtam és ahogy elnézem a Lavazza Expert szériája is "professional", tehát nem otthoni felhasználásra, automatába szánták, hanem kávézóknak, éttermekbe.
-
Nagya21
addikt
válasz
Winnie The P #9365 üzenetére
Hali!
Igen ezzel.
Sokáig elég egy dobozzal.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
Winnie The P #9350 üzenetére
Az az.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
Winnie The P #9346 üzenetére
Hát nekem van egy ikon a gépen, hogy kanál, rábökök, hogy darált kv, és a nyíláson belerakom a kv-t, vagy a 2db tablettát.
Üdv Nagya -
válasz
Winnie The P #9267 üzenetére
Értem akkor az csak egy emlékeztető.
Gondolom a gép majd jelzi ha csere kell neki?
Köszi! -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Winnie The P #9138 üzenetére
Vezeték nélküli adatérzékelés, digitális bélyeg, mint a kaputelefonok nyitóbilétája stb. Kávégépeknél a drágább, felső kategória tartozéka inkább.
https://hu.wikipedia.org/wiki/RFID
#9136 konzumpro
Ennyire nem ismerem, nincs ilyen gépem, én is csak olvastam róla.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Winnie The P #9133 üzenetére
Amelyik gép nem RFID-s, úgysem veszi észre a cserét, litereket tud mérni és naptári időt, ha olyan. Vagy olyan is van, amikor magán a betéten beállítható egy mechanikus emlékeztető a hónap számára.
Egy példa, a Philips Aqua Clean betét gyártója 95 liter vagy 3 hónap után ajánlja a cserét.
3 hónap egy általános szabály az aktív szenes betéteknél, utána már baktériumok szaporodhatnak benne. Kapacitás pedig méretfüggő (széntöltet és ioncserélő gyanta mennyisége).
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #9131 üzenetére
Kicseréltem, az a tuti!
-
erzol
őstag
válasz
Winnie The P #9098 üzenetére
Lavazza termék. Remélem nem aromatizált. Ha igen, megy ajándékba valaki nem szeretett rokonnak...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Winnie The P #8941 üzenetére
Ezt a Kimbot kipróbáltad már amúgy. Most rendelnék és ezen agyalok, esetleg Top Flavour, vagy Espresso Barista. Az Extra Cream és a Top Flavour professional line, szal gondolom kávézóknak szánták, nem otthoni gépbe
. Ettől még lehet finom.
-
válasz
Winnie The P #8963 üzenetére
Most van a Delonghi oldalán kedvezmény. Elég jó árra jön ki. Érdemes ott megvenni van valamilyen hátránya, garancia, bármi más?
-
mazsi70
senior tag
válasz
Winnie The P #8929 üzenetére
Gondolom a 104.999 forinton van a hangsúly
-
Voice24
őstag
válasz
Winnie The P #8927 üzenetére
Ezek nagyon jó árak, de a 23.460 már sehol sem elérhető, sem a webáruházban, sem az üzletekben. Gondolom, ahol még volt, gyorsan elkapkodták ennyiért.
-
válasz
Winnie The P #8840 üzenetére
Olyan. Akkor pontosítok: Szerintem sikerült.
-
válasz
Winnie The P #8838 üzenetére
Alul kb ugyan olyan, engedtem a vizet az alsó lyukára vagy 1 percig.
Vagy mire gondolsz? -
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #8820 üzenetére
Szerintem igen de van külön ami gyári jó árban! Érdemes többet rendelni a posta költség miatt úgy is szükség lesz rá! [link]
-
válasz
Winnie The P #8815 üzenetére
Köszi, és hol érdemes, hol a legolcsóbb? Nagyobb tételben olcsóbb?
-
szkutyi
addikt
válasz
Winnie The P #8500 üzenetére
Hát akkor nem kell csodalkoznom hogy keserű kicsit és nincs íze....xddd
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Winnie The P #8456 üzenetére
Köszi. Vettem ma akcióban a Sparban kilós Costát is. Holnap próba.
Esetleg tudnátok ajánlani valami kávé tartó dobozt, amibe bele tudom tenni a kibontott kávét? -
-Rolika-
senior tag
válasz
Winnie The P #8426 üzenetére
Ez hihetetlen mennyire szerencsétlen vagyok. Itt ülök várva, hogy az Euronics kinyisson és gondoltam ránézek mégegyszer, erre látom, hogy már nem akciós
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #8442 üzenetére
Nekem nem de neked lehet az lenne.
-
kchris78
veterán
válasz
Winnie The P #8442 üzenetére
egy kis tejjel meg kell bolonditani.. (macchiato?)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Winnie The P #8431 üzenetére
Köszi, ez valszeg jó lenne, de ahonnan rendelnék, ott ilyen nincs
-
válasz
Winnie The P #8426 üzenetére
Ez, jó ez?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Winnie The P #8346 üzenetére
A Kimbot annyit dicsérték, hogy én kipróbálom valamikor. Csak hát a húgom 3kg feketére égetett keserű kávét hozott, az előbb el kellene fogyjon
. Már egy ideje rájöttem, hogy nekem általában a világos pörkölésű gyümölcsös, virágos kávék jönnek be, erre azóta is tűlpörkölt Robustás kávékat kapok ajándékba
. Ha még kapok ilyent valahonnan, legközelebb ki sem bontom
. Nem tom van-e felétek Kaufland, de nekem viszonylag kezdő automatásként eddig ez volt a kedvencem: [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #8315 üzenetére
Volt olyan akció hogy járt mellé.
-
kchris78
veterán
válasz
Winnie The P #8243 üzenetére
[kép] itt van, azt gondoltam direkt becimzi a pontot a keppel.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #8129 üzenetére
Nálam szinte mindig van egy kis víz mióta megvan!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #7982 üzenetére
Örülök hogy tetszik lehet én már hozzá szoktam azért jó nekem a hőfok alapon.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #7974 üzenetére
Kicsit nyomd meg a gombot a tartály tetején ha nem jön ki és úgy húzd meg!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #7960 üzenetére
Köszi! Majd beugrok!
-
Nescafé
őstag
válasz
Winnie The P #7948 üzenetére
Gratula
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #7950 üzenetére
Azt még nem ittam de felirtam! Hol szoktad vásárolni?
-
válasz
Winnie The P #7950 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #7948 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #7945 üzenetére
Egy van benne alapból meg van vízkőtekenítő folyadék is 1 adag! KB 3 hónapig kitart! Én mindig gyárit rakok bele de ez az én hülyeségem. Meg tudod olcsóbban is úszni a karbantartás de mindenképp érdemes megcsinálni ha jelzi!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Winnie The P #7943 üzenetére
290.81 most ahogy fentebb linkeltem nagyon jó árban van szerintem vedd azt! Nekem az van én nagyon szeretem!
-
Mike088
csendes tag
válasz
Winnie The P #7183 üzenetére
Ezt próbáltam én is kideríteni több helyen 7-9 grammot írtak, valaki szerint a max 12 az intenzitás beállításának függvényében változik. De hivatalos infót még nem találtam erről. Engem pl az is érdekelne, hogy 4 hőmérsékleti beállítás mit jelent vagy legalább azt milyen tartományok között változik a víz hőmérséklete.
-
Beni2360
félisten
válasz
Winnie The P #6688 üzenetére
Nekem június óta van egy 2200-s egy smallSeacot váltott, eddig semmi gond nem volt vele. Kapucsino (late féle) szépen dolgozik.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Winnie The P #6686 üzenetére
Mea culpa, beneztem a topikot...
Nekünk 2x volt szervizben egy ev alatt, ezert nem ajanlom. Igaz, napi 20 csesze biztos fogyott belole.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Winnie The P #6102 üzenetére
Ebben a videóban mutatják a folyamatot:
https://www.youtube.com/watch?v=_RerJ7TpQQU
Vízkőoldó csak a gőzcsövön jön, a Krups, illetve Saeco gépeknél is. Noha a Krups másképp működik, de a Saeco példájánál maradva, a főzőegység és diszpenzer nem is szokott vízkövesedni, zsíroldást igényel csak.
Csak egy példa, Coop-vízkőoldót láttam, egy kis tasak, 25 g citromsav van benne és 500 g vizet javasolnak hozzá, ilyen kisgépekhez (5 %-os oldat).
Krups gyári ajánlás 9 % :
https://prohardver.hu/tema/automata_kavegepek/hsz_5100-5100.html
-
törölt tag
válasz
Winnie The P #6111 üzenetére
Eddig citromsavaztam, most borkősavval jobbnak tűnik az eredmény, de ilyen lerakódással lehet hogy Denkmit és egyéb kevert savak a jók. Van aki épített külön ulka pumpával szervizgépet ami átnyomja a kazánon a savat...
-
törölt tag
válasz
Winnie The P #6109 üzenetére
Az első kávégépünk egy alacsony nyomású, amolyan Szarvasi-stílusú gép volt, tele lett hamar vízkővel, csapvízzel volt töltve. Próbáltam javítani rajta ecettel, de teljesen besült, folyékony vízkőmassza dugította el az egészet. Ma már meg tudnám oldani több időt és vízkőoldót rászánva, akkor végül a kukában végezte.
-
törölt tag
válasz
Winnie The P #6107 üzenetére
Megszorulhatott a mágnesszelep ami vált a gőzcső és a kávé mód között. Megoldja a vízkőoldó a vízkövet de még nem alapos a tisztítás, lerakódik, morzsalékok kerülnek a szelepekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Ninebot by Segway F25E II
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest