- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
AMD Power #13417 üzenetére
En nem sokat iszok - az itthon nem hasznalt Nespresso gepet bevittem az irodamba, de kb sosem hasznalom. Cegnel (vendeglatas) akadnak LaCimbali gepek, barista is van aki elkesziti, ha az nem lenne, akkor meg mindig ott az automatas amibe a fem dobozos Illy kavet boritja a kb naponta arra jaro kezeloje.
Tulsagosan jol e vagyok latva. Nekem a Nespresso gepben a Piros/fekete Corsini kave izlett - meg amit a kollegak rendelnek (valami piros kapszulas Nespresso - Talan Napoly vagy valami hasonlo neve van).
Itthon a Crema e Gusto megy a gepbe - nekunk az jott be.
En ugyis lattenak iszom mindet.Decafbol van ami nekem bejon - pl. a Lidl-ben kaphatro kek Bellarom Decaf. Ha epp nincsen masik itthon, akkor azt hoz a nejem. Este 6 utan mar csak decaf kavet iszunk.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
AMD Power #13407 üzenetére
Tapasztalatom szerint az még kevéssé csökkenti a komfortérzetet, amikor egy automata gépet manuálisan rakunk meg, őrölt kávéval.
Itt nem csak a gyári lehetőségre gondolok, hanem amikor kiveszem a főzőegységet, mérőkanállal beadagolom, visszarakom. Krups esetében még tölcséres berakással is szórakoztam, az érdekesség kedvéért (az őrlőt lekapcsoltam, hogy ne járjon üresen).
Nem volt megterhelő, vagy zavaróan körülményes, kis begyakorlás után már rutinszerűen haladt a dolog. Nem csak mérőkanállal, mérlegen is lehet pohárba adagolni, grammra pontosan, utána beönteni.
Ami miatt a karos gép használata is már lefárasztó tud lenni, a zacc eltávolításának, mosogatásnak túl gyakori, unalmas ismétlődése, hiszen ezért is tértem át automatára, mert az csak kidobja egy fiókba és kész. Igaz, hogy ott is van némi mosogatás, de ritkábban.
Az utántöltő kapszula ezt a "lélektani" határt lépi át szerintem, mert ott már visszaesünk a gyakori zaccoláshoz, mosogatáshoz is. A töltés sem csak annyi, hogy beöntöm és kész, el kell igazítani, tömöríteni igény szerint.
-
biker
nagyúr
-
-
werszomjas
addikt
válasz
AMD Power #13313 üzenetére
A Nespressonak sztem nem szabad megvenni a Vertuo gépét, mert nagyon drága bele a kapszula és nincs belőle utángyártott, csak a gyári. (persze ha a pénz nem számít, akkor ok)
Nespressobol olyat keress, amibe a kisebb, Original kapszula megy, ahhoz tonnaszámra van utángyártott.Nespressonak is van tejes gépe. Vagy külön lehet hozzá venni habosítót, vagy van egybeépített.
De a legolcsóbb egy alap original nespresso + valami bármilyen tejhabosító
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest