- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
donmackó #12993 üzenetére
Mármint a tartály után szokott lenni általában egy szemcseszűrő, utána az áramlásmérő (a gép "vízórája"), egy kis lapátkerekes szerkezet, mágnes + Hall-szenzor. Így nem hat rá nyomás, csak laza átfolyás.
Utána következik a vízpumpa, majd a bojler (általános esetben). A bojler a kritikus pont, mivel kicsapatja a vízkövet, az oldott szén-dioxid elfőzése okán, tehát ezt is kell figyelni, ugyanakkor a víztisztító betét kapacitására is tekintettel kell lenni, a felhasználó által megadott vízkeménység függvényében. TDS-t (víz vezetőképessége lényegében) ezek a gépek nem mérnek, esetleg az igen drága luxuskategóriában.
-
FőDudu
veterán
válasz
donmackó #12993 üzenetére
Nem tudom. Lehet az enyem maskepp mukodik. Ezen nincs LCD kijelzo, nem jelzi ki a szurobol hatra levo idot.
Az elejen a gyari szuro ment vagy 3 honapot, azt azert csereltem le mert nem jelzett a gep es a szamitasaim szerint mar tobbszorose atment a javasolt viz mennyisegnek.
(legionellat amlitenek, de az maximum a nem hasznalt csoben tudna megtelepedni, nem egy naponta atmosott rendszerben)(szoval a koca kavesoknak valoban legionella gondjuk lehet - aki naponta hasznalja annal valoszinuleg ilyen nem fordulhat elo)(szallodaban az a szabaly, hogy ha egy szoba nincs kiadva 7 napon at, akkor legionella megelozes miatt 10 percig ki kell nytini a csapokat. Azaz 7 napon belul nincs veszely.)Ezek utan alltam at a Wessper szurore - amine ugyanugy nem jelzett soha, de mar havonta cserelgetem. Aztan annal is volt egy ami kb eldugult. Legalabbis a nejem azt mondta, hogy a szuro csereje utan lett jo a gep.
Az eldugulas nekem pont azt jelzi, hogy kiszuri a vizkovesedest okozo dolgokat, megkoti, tele lesz vele. Azaz ez is azt bizonyitja, hogy a gep nem mer jol es nem jelez idoben.
Meg az is kehet, hogy a Wessper hatekonyabb a gyarinal es tobbet kot meg.Nyilvan az elejen megneztuk a viz kemenyseget es beallitottuk a tesztcsiknak megfeleloen. Ha nem felejtette el, akkor azota is ugy kell lennie.
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest