- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Az en Lattego gepemben a kozponti egyseg alatti luknak van 2 vagata a belso el menten (az eleje es a vge fele 1-1 cm hosszan) ami el tud tomodni. Az egyik a pipacso alatt van. Azt csak durva fejlampaval lehet eszre venni es fultisztitoval vagy csavarhuzoval kipucolni a benne felgyulemlett zaccot.
Az volt az oka amikor nalam a gep ala folyt a le. Kipucoltam, azota megszunt a gond.
-
z123456z
őstag
Víztartály eleinte nekem is akadt, mintha a tartály és a gép csatlakozói nem passzoltak volna, de már szépen a helyére csusszan és működik is rendesen. Esztétikai problémák/hézagok nem voltak és most sincsenek. Nekem az őrlő állt be nehezen, mérgemben 12 -re állítottam, és meglepően jó, sőt, kiváló kávékat csinált annak ellenére, hogy a pogácsája vékony volt és nem is maradt egyben. Nem is kapkodtam az állítással, most nyolcasnál tartok, meglett a vastagság valamint egyben van, és marha jó kávét csinál.
-
roti86
őstag
Hello!
Először döntsd el, hogy szükség van e az automata tejhabosító funkcióra, így már le tudod szűkíteni a felére az opciókat. A képen az első és utolsó közötti különbség most gyorsba rákeresve, talán az első tud még jeges kávé funkciót is pluszba. Ha ez sem kell, akkor válaszd az utolsót a képen.
-
kosmoo81
tag
Szia
ha nem jura akkor delonghi.
nekem egy melittam volt, 2 even belul 3x kuldtem szervizbe a daralojaval, utoljara mar meg sem csinaltak (papiron) ugy adtak vissza.
akkor dontottem a csererol. jura e8 vs delonghi eletta explore volt a dilemma, de utobbit leakcioztak es kaptam egy 5 eves kiterjesztett garit is hozza ajandekba ezert emellett dontottem.
en presszozni szoktam, de olyan fasza italokat keszit hogy eleg surun iszom flat whiteot mostanaban.
hozza tartozik az is hogy barmilyen gep volt itthon az asszony egyiket sem kostolta meg, ebbol csinaltam neki egy lattet es azt mondta akkor adjuk el a masikat
enyem sem wifis, es igy cold brew sincs benne, de meg vagyunk ezek nelkul is.szivbol ajanlom
-
Gaben92
őstag
Jura ENA8-am van, még az első generációs Touch paneles, 2021 novemberi vásárlás. Veszem bele a gyári RFID-s filtert, mikor kéri a tisztítótablettát akkor kapja és addig egyszer kapott descaling tablettát (akkor se kérte, de gondolom nem árt).
Semmi gondom vele, finom kávét főz, takarítani is egyszerű szóval nálam bevált. Nemrég frissítettek rajta egy-két dolgot szóval a mostani (onnan ismered meg, hogy 2 kávé kifolyója van, az enyémnek még csak 1) már támogat WiFi modult (enyém még csak BT-t) és gondolom tud 2 eszpresszót csészecsere nélkül de ez csak tipp. Nálunk az Espresso/Cortado/Cappucino hármas megy, napi 5-10 kávéval és eddig hibátlan. Sima Latte viszont nincs benne.
Én ha most vennék akkor vagy a frissített ENA8-at venném vagy a Z10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest