- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
DrDobos #14602 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem kerestem. De nem is nagyon találni belőle, szerintem vagy megszűnt, vagy átnevezték, vagy valami szezonális kiadás volt, nem tudom.
De valami zajlik szerintem a kávé piacon, mert Lidl-ben nagyon régen nem láttam a saját márkás és viszonylag olcsó kávékat, csak a Bravos-t. Ma bementem egy nyitvatartó kínaiba, ahol egyszer vettem egy rettentő jó Costa-t, és ott is olyan szűk volt a kínálat és olyan drágák lettek, hogy nagyon. Segafredo majd' 7.000, Costa nem is volt, leginkább Omnia és Bravos. Nem értem, mi folyik itt. De lehet, hogy csak rossz helyen nézem. -
z123456z
őstag
válasz
DrDobos #14597 üzenetére
KIMBO CAFFE CREMA CLASSICO, nekem ez nagyon ízlett. Pedig az első kimbo nem győzött meg, aztán volt pár ( most aroma gold van benne ), de ez kiemelkedik mind közül, szerintem. Gyönyörű a színe, ránézésre is krémes és az íze szenzációs. Szerintem!
Említett lavazza-t még nem írtam.
-
werszomjas
addikt
válasz
DrDobos #14405 üzenetére
Én is kiváncsi voltam, ezért rendeltem az 5500-as philips mellé egy delonghit, ami nekem nem jött be, igazából bárki megteheti aki nem tud dönteni, 14 napon belül visszaküldhető.
Azt viszont biztosan nem jelenteném ki, hogy csak az egyik jó, főleg úgy, ha a másikat még csak nem is próbáltam.
Nagy trükk azért nincs ebben, azt a pár kényelmi dolgot leszámítva amit írtunk kb ugyanolyan kávét főz minkettő, de így, hogy mindkettőt próbáltam, aki napi szinten tejes italokat iszik, biztosan nem a delonghit ajánlanám.
-
válasz
DrDobos #14398 üzenetére
a központi főzőegysége szerintem szörnyű. nem győzi az ember takarítani, aztán meg kenni. a kifolyóban pang a penész, de gyárilag nincs úgy tervezve, hogy könnyen tisztítható legyen, szerintem nem egészséges használni.
a delonghi habosítója sem tart sokkal tovább elmosogatni, mint a lattego 3 darabosát. én anno a tetejét is elmostam, mert pár nap hűtő után lecsapodott azon is a pára.
a szilikoncsövet persze nem lehet belűlről szivaccsal elmosni. ezért szoktam a legforróbb vizzel átöblíteni. mosogatókesztyűvel ez nem probléma. főzés után viszont a gép átöblíti a tetejét így mehet a hűtőbe. én elötte még visszatöltöm a tejet, mert nálam fogy rendesen.
sőt újabban már mindenféle növényi tejeket tesztelek. talán ezek még tovább bírják a doboz felbontása után.
anyám is belezúgott a fodrászánál a philipsbe, mikor megkínálták őt ott kávéval, de én inkább gyorsan lebeszéltem róla -
atala
addikt
válasz
DrDobos #12981 üzenetére
Philips 5400-es. Nekem is kiírja, de annak a csökkenése attól függ milyen vízkeménységet állítasz be. Minél keményebb vizet állítasz be, annál hamarabb fog lejárni.
Nem méri a gép a vízkeménységet, csak saccol.
De teszteltem, és közepes vízkeménységnél amikor lejár a gyári, (0%) akkor már szinte semmit nem lágyít. Ugyanakkor a wessperrel még bővel lágy víz jön ki a tartályból.
Ezért érdemes a wesspernél egy fokozattal lejjebb venni a vízkeménységet mint ami valójában van.
Persze most majd jönnek azzal, hogy a bakériumok elszaporodása miatt úgy is ki kell cserélni 3 havonta, de szerintem ha 4, vagy 5 havonta cseréled sem lesz semmi bajod. Arról nem is beszélve, hogy az esetleges baktériumokat megöli a forróvíz. -
Jenne
őstag
válasz
DrDobos #12459 üzenetére
125 grammonként emelkedik. De eléggé drága. 1490 Ft/125 gr Tchibo kártya nélkül, kártyával van rá 20% engedmény. Mi csak nagyobb ünnepek előtt veszünk akkor is csak 2x 125 grammot két fajtából. Annyival nem jobb mondjuk egy LIDL-s Pellini N82-nél, mint amennyivel drágább.
-
z123456z
őstag
válasz
DrDobos #12339 üzenetére
Megnyomod a jegeskávé gombot.
Jégre kell főzni a kávét, de valamit másképp csinál, mert egész más a hangja főzés közben és többet is főz. Szerintem a hőmérséklet is alacsonyabb. Én a végén teljesen feltöltöm a poharat tejjel. Teljesen hideg. Aztán, hogy a sima kávét jégre ereszteni úgy mi lenne a különbség? Passz. -
jjeahh
nagyúr
válasz
DrDobos #11931 üzenetére
Lavazza Gusto Pieno szerintem a legolcsóbb de már jó kávé. Amik nálam még a topban vannak: Kimbo Aroma Gold, Lavazza Tierra for Africa, Pellini Espresso Bar Cremoso.
#11935atala: Na, akkor ezt is kívánságlistára tehetem
. Most Costa Signature Blend van, nem rossz, de nem sorolnám a kedvencek közé, kicsit semmilyen és feketén is olyan, mintha már lenne tej benne
-
z123456z
őstag
válasz
DrDobos #11880 üzenetére
Mert ekkora árréssel dolgozik a philips, és ilyen gané módon áraznak. Amikor én vettem a 3300-ast, az 5400-as is nagyjából annyiba került, csak ebben már új, csendesebb daráló van, így inkább ezt vettem. Más kérdés, hogy pont a hanggal szívtam, bér nem az őrlővel, hanem a szivattyúval.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest