- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
BB9360 #12788 üzenetére
Szia, hát igazából annyit tudok mondani, hogy szerintem teljesen jó kávé. Feleségem café au lait-t iszik, én általában espresso macchiatot vagy latte macchiatot, esetleg cappuccinot és teljesen jó. Se nem túl keserű, se nem savanyú. Szóval nem bántam meg egyáltalán. De mi nem vagyunk gourmet kávéfogyasztók vagy akármi. Én 2-3 hónapja kávézom
De ha itt rákeresel a hozzászólásaimra, akkor írtam, hogy pl a lidlis brazil vagy milyen az nagyon savanyú volt, nem is használtuk el az összeset.
-
mazsi70
senior tag
válasz
BB9360 #12007 üzenetére
A szűrő cserét külön futtasd le .Vízkőtelenítéskor hiába kéri ,hogy vedd ki a szűrőt és utána tedd vissza - vagy teszel bele újat.Miután megcsináltam a teljes procedúrát és alaphelyzetbe állt a gép a menüből kiválasztom a szűrő cserét (pedig már az új szűrő van benn) és lefuttatom .Ritkábban fogja kérni .Tapasztalat .
-
törölt tag
Örök dilemma. Ha mondjuk karost vennél, olyan kéne, ami adagol. Aztán ha kinyit az OPV, máris rosszul adagol, nem méri az eldobott vizet... Ez csak egy példa a rossz döntések sorából. Amazonon azt írta valaki, Saeco után alulkészült volt a román gyártású Delonghival főzött kávé, mert alacsonyabb hőfokra lövik be. Néha egy sorozatban kivesznek funkciókat, mint a forró tej lehetőséget. Nem igazán értem a gépgyártók motivációit, azon túl, hogy mindent el kell adni.
Ami jól működik, próbáld megjavítani, nehéz új favoritokat találni, már nem használatra optimalizálnak, egy-két kivételtől eltekintve. A Sage egész szépen fejlődik, ugyanaz a típus két év alatt használhatóvá fejlőött. De ez karos. -
törölt tag
Lehet hogy a 370.95 se két termoblokkos.
A tejhabnál a levegősséget lehet állítani azoknál, ahol van rá lehetőség a kis elforgatható szeleppel.
A tartóssággal szerintem nincs gond, a Philips / Saeco mellett a karbantartással se sok.
A 353 kijelzős, a 350 meg piktogrammos, ledes. Kijelző nélkül gépkönyv kell ha állítani akarsz a hőfokon, készenléti időn, stb. -
törölt tag
Ez a Dinamica nem a legújabb sorozat a Delonghinál, itt még tudsz állítani a tejhabon, hogy mennyire legyen buborékos, ami szerintem jó dolog.
Nézd meg az ECAM 370.95-öt is, két termoblokkal gyorsabb a tejes italok készítése és nagyobb a hőstabilitás is.Most épp nem sokkal drágább a Pólusban lévő Media Marktban, ha van még, azt írja alacsony készlet van. Lehet hogy már csak kiállítási darab. Mire leírtam már nincs. Így viszont azért drágább.
Az ECAM 350.75 is két termoblokkos, kb. 255e a Mall-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged